KAJ LAHKO PRIČAKUJETE OD OBDOBJA SONCA V DEVICI?

Sonce prehaja v znamenje device. Preverite njegov vpliv!
Sonce prehaja v znamenje device. Preverite njegov vpliv!

Sonce prehaja v znamenje device. Preverite njegov vpliv!

Predviden čas branja 4 minute

Sonce prehaja 23.avgusta ob 9.01 uri v znamenje device, zato se poleg uma prebuja tudi kritičen del osebnosti. Pomembno bo vztrajati ter delovati analitično. Prebuja se produktivnost, zato boste pripravljeni delati tudi nadure, da zagotovite, da so naloge pravilno opravljene. Ne boste se premaknili, dokler vse zadeve ne bodo opravljene, in dokler vse skupaj ne bo videti popolno. Devica je zemeljsko znamenje, zato bo vpliv odstranil vse nerealne predstave in vas soočil z realnostjo. Postali boste ustrežljivi, humani, pozorni, organizirani, natančni, zanesljivi in premišljeni.

Težave boste reševali na sistematičen ter logičen način.

Uporabljali boste razum namesto srca, zato vas bo težko zavajati. V ospredje stopajo inteligenca, praktičnost in popolnost. Ko se boste znašli v zagati, se boste usmerili v sklepanje in preračunljivost. Ne čudite se, če boste močno usmerjeni v podrobnosti. Z odlično inteligenco bo marsikdo označen za perfekcionista. Ne boste kritični le do drugih, ampak tudi do sebe. Razprave bodo temeljile le na dejstvih, znanju in logiki. Vprašanja boste postavljali iz razumnih razlogov.

Nobenemu prepričanju se tokrat ne boste predali, razen če ste ga sami izkusili ali če ne temelji na dokazanih dejstvih.

Rutine in dnevne navade postajajo bolj določene. Vse boste želeli načrtovati, težko boste razumeli, če bo kdo zamujal ali pozabil na nekaj pomembnega. Fizično in duševno zdravje postaja prioriteta, zato boste naredili vse, da bi se več gibali, ter da bi se bolj zdravo prehranjevali. Duševna moč vam bo podarila stabilno in dosledno delovanje, tudi pravil se boste v tem obdobju brez težav držali.

Sonce prehaja v znamenje device. Preverite njegov vpliv!

Pomanjkanje samozavesti, slaba interakcija z avtoriteto in težave z uravnoteženjem so lahko v negativnem smislu posledica, če se ne povežete s svojim notranjim virom moči. Tisti, ki se nahajate v slabem obdobju boste hladni, neprilagodljivi, razdražljivi in skeptični. Če boste preveč analizirali zadeve ali stvari, prihajajo zapleti pri organiziranju okolice ali situacij.

Ponižnost in sramežljivost lahko znižata ego, ter povzročita pomanjkanje odločnosti.

V obdobju ne boste silili v ospredje, ampak se boste raje zadrževali v vlogi opazovalca. Na splošno boste bolj zadržani, ko se boste soočali s čim ali komer koli novim. Hrepeneli boste po temu, da se počutite koristne in cenjene. Močan čut za odgovornost vam prinaša urejeno in stabilno delovanje.

Želeli boste red, čistočo in jasne oblike.

Vse kar bo preveč pisano vas lahko naredi nemirne. Tudi na področju mode stopa v ospredje eleganten slog, ki ne dovoljuje napak in površnosti. Opazili boste, da ste bolj kot običajno zaskrbljeni zaradi zdravstvenih zadev in prehrane. Brskali boste po novih receptih in iskali dejstva, zakaj je nekaj priporočljivo in zakaj ne. Če se bo prebudil občutek, da ste obtičali v praktičnem, materialnem svetu, se lahko veliko naučite o sebi, če boste dovolj pogumni, da se podate v nekaj kar vas notranje izpolnjuje. Volja do raziskovanja bo delovala bolj na intelektualni ravni. Spoštovali vas bodo zaradi zvestobe, pripravljenosti ponuditi roko in odlične sposobnosti opazovanja.

Sonce prehaja v znamenje device. Preverite njegov vpliv!

Kako bo Sonce v devici vplivalo na astrološka znamenja?

Od obdobja device si lahko največ obetate rojeni v znamenju device, dvojčkov, bika, rib in kozoroga. Energija se bo skladala z vašimi željami ter delovanjem, sedaj imate možnost napredovati, zaslužiti več in stabilizirati vsa razmerja v katerih se nahajate.

Raki, ribe, tehtnice in strelci, po eni strani vam bo všeč, da vse skupaj postaja bolj resno, določeno in oprijemljivo, po drugi strani pa si boste še vedno želeli tiste spontanosti, s katero ste bili v obdobju leva povezani. Ovni, levi, škorpijoni, vodnarju ne bodite presenečeni, če vas bo doletelo soočenje, ki bi se mu najraje izognili. Ob nezadovoljstvu ali nestrinjanju lahko hitro postanete preveč kritični in za okolico celo naporni.

Pripravljeno za Elle.si

Preberite tudi ČESA SE LAHKO OSTALA ZNAMENJA ZODIAKA NAUČITE OD DEVIC? in IZRAZITO POZITIVNE IN NEGATIVNE LASTNOSTI ZNAMENJA DEVICA