IZRAZITO POZITIVNE IN NEGATIVNE LASTNOSTI ZNAMENJA DEVICA

Katere so najbolj izrazite pozitivne lastnosti znamenja DEVICA in katere najbolj negativne?
Katere so najbolj izrazite pozitivne lastnosti znamenja DEVICA in katere najbolj negativne?

Katere so najbolj izrazite pozitivne lastnosti znamenja DEVICA in katere najbolj negativne?

Predviden čas branja: 9 minutes

Rojeni med 23. avgustom in 22. septembrom ste rojeni v znamenju device. Značilne device vključujejo usmerjenost v podrobnosti, perfekcionistično delovanje ter analitičen um. Ste zdravstveno ozaveščeni, živahni, občutljivi, predani, posamezniki, pravi mojstri raziskovanja. Povezani ste s šesto hišo dobrega počutja in dnevne rutine. Spremenljivo zemeljsko znamenje, ki je zelo marljivo ter prilagodljivo.

Device so videti so kot labodi, elegantni in spokojni.

Imajo izjemno visoke standarde, ukvarjajo se s podrobnostmi, radi organizirajo stvari in lahko se zanesete nanje, saj vedno vztrajajo do konca. Njihov vladar Merkur jim omogoča, da težko živijo brez informacij, izobraževanja in trdega dela. Njihov um je oster ter bister. Perfekcionizem je ključna lastnost device. Na njenih čevljih ne bo nikoli umazanije, srajčni ovratniki so vedno zlikani in lasje vedno urejeni. Ne samo glede videza in dela, devica stremi k popolnosti tudi v ljubezni, zato se z izbiro ne zadovolji hitro. Njena intuicija je zelo močna, pogosto se kljub temu, da deluje trda zanaša na svoj občutek.

Device so praktični ljudje in ne živijo v mehurčku.

Radi so v stiku z realnostjo. To ne pomeni, da nimajo sanj, imajo jih, le da poznajo tudi pot do njihove uresničitve. So skromni ljudje, stvari radi zadržijo zase. Spremlja jih odličen občutek za stil, kakovost in okus. Device rade pomagajo drugim ljudem, dokazujejo svojo vrednost, se zanašajo nanje, ter se počutijo cenjene. Vendar po tihem pričakujejo hvaležnost, priznanje in morda kakšno nagrado.

Katere so najbolj izrazite pozitivne lastnosti znamenja DEVICA in katere najbolj negativne?

Pod ledeno zunanjostjo bije zelo strastno srce, polni so presenečenj. Uživajo v tem, da ugajajo drugim in jim pomagajo, zato so v večini označeni kot dobri ljudje. Njihove posebnosti in navade se ne ujemajo s tradicionalnimi pogledi na čistočo. Zanje ima vse svoje mesto. Device raje živijo v organiziranih prostorih, vendar svojo usmerjenost k služenju postavljajo pred lastno udobje. Redko jih motivirajo lastni interesi.

Device so znane tudi po tem, da so inteligentne, vendar imajo lahko zaradi svoje introvertirane narave včasih težave pri izražanju.

Njihovo poudarjanje misli in idej se lahko zdi kot prikrivanje pomanjkanja čustvene globine. Da bi bile srečne, morajo čutiti, da so koristne. Če prispevajo k nečemu, kar je večje od njih samih pridobijo lastno vrednost. Device aktivno iščejo nered da bi ga popravile. Popravljanje zunanjega kaosa jih odvrača od lastnih notranjih zmešnjav.

Device potrebujejo občutek namena in dosežkov.

Radi si postavljajo cilje in preverjajo stvari s svojih seznamov opravil. Kar jih osrečuje, je občutek, da vplivajo na nekaj ali vsaj poskušajo. Device potrebujejo nekaj časa, da se zaljubijo. Na splošno se ne marajo podrediti velikim valovom strasti. Radi imajo nadzor nad svojo realnostjo. Zavedajo se, da je ljubezen nestanovitna, krhka, minljiva stvar, zato se s težavami na tem področju preveč ne obremenjujejo. Običajno so zelo previdne pri tem, s kom se bodo spoprijateljile. Iščejo ljudi, ki so sočutni in prijazni.

Katere so najbolj izrazite pozitivne lastnosti znamenja DEVICA in katere najbolj negativne?

Še posebej uspešne so pri svetovanju, saj so rojene za reševanje zapletenih stvari. Preden ukrepajo, dobro premislijo ter upoštevajo čustva drugih. To so ljudje, ki vas pokličejo in vprašajo, kaj lahko storijo, da vam pomagajo, ko vedo, da preživljate težke čase. Zaradi sposobnosti ostrega in kritičnega razmišljanja pogosto opazijo podrobnosti, ki bi jih drugi lahko spregledali.

Negativne lastnosti DEVICE, ki so lahko uničujoče

Device so obdane z absurdno količino pričakovanj, ter preveč kritične do drugih ljudi. Enostavno čutijo se dolžne opozoriti na pomanjkljivosti drugih. Žalostna resničnost je, da ima vsakdo pomanjkljivosti. Device se veliko bolj zanimajo za stvari in ideje kot za ljudi in občutke. Posledično se zlahka dolgočasijo.

Device se držijo neverjetno visokega standarda.

Dajo vse od sebe in želijo, da je vse popolno. V tem prizadevanju za popolnost preveč analizirajo stvari. Čeprav so pogosto odlični pri nalogah, so nagnjeni k neupravičenemu pritisku nase. Device se prestrogo obsojajo, da bi dosegle najboljši možni rezultat, in tako pristanejo po nepotrebnem pod stresom.

Device vodijo organizirano življenje in vse natančno načrtujejo. Pogosto so tako zaposleni s trdim delom in nadzorom vseh vidikov svojega življenja, da se pozabijo zabavati. Zmotijo ​​jih lahko že drobne malenkosti, ki motijo ​​njihov duševni mir. Težko jim je za nekaj časa opustiti skrbi in se sprostiti. Preveč so izbirčni glede vsega v življenju. Ker so praktični, zlahka pustijo čustva ob strani, zaradi česar se ozirajo na vse.

Device sebi in drugim postavljajo visoka merila.

Katere so najbolj izrazite pozitivne lastnosti znamenja DEVICA in katere najbolj negativne?

Vendar so lahko njihovi standardi pogosto previsoki, da bi jih dosegli, zaradi česar so nezadovoljni. Ker so pozorni, zlahka prepoznajo pomanjkljivosti drugih in jih s tem demotivirajo. Čeprav želijo pomagati, so ljudje ponavadi ob njih razočarani. Znajo biti trmasti, saj preden dosežejo soglasje, pretehtajo vse podrobnosti. Imajo težave s sprejemanjem svojih napak. Težko spremenijo svoja prepričanja, postanejo jezni, če kdo izrazi drugačno mnenje.

Device so zanesljive in se nagibajo k temu, da pomagajo ljudem.

Če imajo njihovi bližnji težavo, jo nesebično poskušajo rešiti. Vendar pa device včasih pretiravajo, ko poskušajo osrečiti vse. Težave drugih začnejo postavljati pred svoje in s tem zanemarjajo svoje osebne potrebe. Lahko so pretirano neodvisni, saj verjamejo, da je edini način, da stvari naredijo prav, da jih naredijo sami. Posledično lahko odgriznejo več, kot lahko prežvečijo. Čeprav so precej sposobni obvladati kočljive situacije, se včasih počutijo preobremenjene. Namesto da bi poiskali pomoč, se odločijo raziskati vse možnosti in sami rešiti situacijo. Neznane situacije so lahko zanje zastrašujoče. Če devico povabite na spontano pustolovščino, se morda ne bo hotela pridružiti.

Vedno poskušajo dati vse od sebe, neumorno delajo, da bi dosegli najboljši možni rezultat. Kadarkoli device ne izpolnijo svojih pričakovanj, lahko njihova samozavest doživi velik udarec. Zaradi stremljenja k popolnosti je njihov ego krhek, zato jim je težko sprejeti kakršne koli povratne informacije konstruktivno. Občutljivi so na kritike ali negativne komentarje.

Device vodijo z glavo in ne s srcem.

Vendar pa imajo pod trdo, kritično zunanjostjo občutljivo srce, ki se zlahka poškoduje. Zato si vzamejo čas, da se odprejo, da bi se zaščitili pred poškodbami. Osebo in njene namere ocenijo, preden ji dovolijo, da se približa. Posledično se lahko zdijo nezainteresirani. Tudi potem, ko odprejo svoje srce in spustijo osebo vase, jim ni lahko izraziti svojih resničnih čustev. Ranljivost jih prestraši, zaradi česar težje razkrijejo svoja prava čustva.

Device imajo močan analitični um in sposobnost kritičnega razmišljanja.

Katere so najbolj izrazite pozitivne lastnosti znamenja DEVICA in katere najbolj negativne?

Zato v nekaj verjamejo le, če imajo konkretne dokaze in se izogibajo govoricam. Čeprav je zdrava mera zaželena, nikomur popolnoma ne zaupajo. Zaupanje je pomembno za uspešen odnos. Če nenehno dvomijo o vsem, kar reče ali naredi druga oseba, so lahko užaljene in prizadete. Device so privržene higieni in čistoči. Medtem ko je želja po ohranjanju urejenega okolja občudovanja vredna lastnost, jo device dojemajo preveč resno. Lahko postanejo razočarani in jih je strah, če okoli sebe vidijo nered. Zaradi pretiranega čiščenja in organiziranja, lahko devica postane živčna razvalina.

Kot pri vseh stvareh v življenju so device previdne pri denarju.

Veliko razmišljajo o porabi in vlaganju. To je predvsem posledica njihovih praktičnih lastnosti. Zato vedno načrtujejo najslabši možni scenarij in svoj denar porabijo konzervativno. Toda zaradi te nenehne skrbi glede denarja in obotavljanja, da bi zrahljali mošnjiček, jih lahko ljudje okoli njih označijo za skopuhe. Če jih pripeljejo do skrajnosti, lahko postanejo nevrotični perfekcionisti, ki se neracionalno bojijo narediti kar koli, kar ni popolno. Lahko porabijo preveč časa za ponavljanje stvari, se kritično samoocenjujejo in pretirano skrbijo za ocene drugih.

Device imajo pogosto nizko samopodobo in so zaradi svojih visokih standardov nenehno osredotočene na to, da se izboljšajo, včasih tudi sebi v škodo.

Morda vidijo samo svoje osebne napake in neuspehe, svojo potrebo po popolnosti preusmerijo na svoje telo in razvijejo izkrivljeno telesno podobo. Zaradi pretirane skrbi za svoje zdravje postanejo fobični pred mikrobi in imajo iracionalen strah pred boleznijo. Morda se celo izolirajo iz strahu, da bodo zboleli za resno boleznijo. Že namig na bolezen jih napelje k ​​brskanju po spletu, da bi se pripravili na najhujše, kar le še poveča njihovo zdravstveno zaskrbljenost. Device so introvertirane osebe, ki živijo v svojih mislih in so previdne s svojimi čustvi. Izkazovanje čustev ogroža njihovo popolno podobo, da so ves čas mirni, hladni in zbrani.

Pripravljeno za Čvek v križankah