Ste v svojem življenju obkroženi z devicami? Preverite kako ravnati z njimi!

Delovne in analitične device so osebe, ki se včasih težko popolnoma sprostijo. Vlada jim element zemlje, ki jim omogoča tesno povezavo z razumom. Preberite, da jih boste lažje razumeli.

MOŠKI DEVICA

DEVICA PRIJATELJ

Prijatelj, rojen v znamenju device je tisti, ki ti bo vedno znal svetovati, kako se organizirati. Ko se slabo počutiš, ti bo priskočil na pomoč s svojim poznavanjem zdrave prehrane. Morda ti bo celo pripravil zdravilni smootie. Če jočeš in se smiliš sama sebi, ti bo razložil, da moraš včasih na prvo mesto postaviti svoj razum, ne samo čustva.

DEVICA FANT ALI LJUBIMEC

Devica partner je dobra izbira, če ne maraš spontanosti in ti je bolj na kožo pisano razmerje, kjer so vsa pravila dobro definirana. To je moški, ki ne bo nikoli pozabil na nobeno obletnico ali skupni dogodek. Čustva izkazuje premišljeno in nikoli ne tvega, preden ne analizira vsega skupaj. Popolnoma svobodna boš z njim težko, boš pa zagotovo ob njem imela občutek, da mu resnično pripadaš.

DEVICA OČE

Oče, rojen v znamenju device je trdna in stabilna oseba, ki te zna vedno obvarovati pred tem, da bi bila ranjena ali razočarana. On dobro razume, da včasih potrebuješ čas zase, takrat te pusti pri miru. Je odličen v tehnični smeri, zato se lahko obrneš nanj tudi takrat, ko bi morda poklicala mojstra. Čeprav ti oče devica v mladosti postavlja meje, boš kasneje sigurno ugotovila, da je imel zagotovo dober namen.

Ste v svojem življenju obkroženi z devicami? Preverite kako ravnati z njimi!

DEVICA BRAT

Brat, rojen v znamenju device je strog in discipliniran. Včasih celo preveč. Na tvoje spontane predloge se večkrat ne bo odzval, zagotovo pa lahko računaš nanj, ko se znajdeš v težavah in potrebuješ pomoč. Je deloven, pameten in marljiv, zato te bo, če si bolj svobodna večkrat opozoril kaj bi morala storiti in kaj je dobro ali ni dobro zate. To je eden redkih moških, ki skrbi za zdravo hrano in vitalnost posveča več skrbi kot marsikatera ženska.

DEVICA ŠEF ALI SODELAVEC

Na področju dela moške device blestijo. To je priden in racionalen moški, za katerega je najbolj pomembno, da so vse naloge opravljene. Če si bolj površna, se boš z njim zelo težko ujela, saj vedno zahteva preciznost in popolnost. To je moški, ki zna z denarjem ter s časom. Nikoli ni neurejen, njegova hiba pa je, da je običajno premalo sproščen.

ŽENSKE DEVICE

DEVICA PRIJATELJICA

Prijateljica, rojena v znamenju device ti bo vedno povedala kaj ti pristoji in kaj ne. Čeprav ti lahko gre s svojo kritično naravnanostjo močno na živce, je prav ona tista, ki je do tebe resnično iskrena. Zna te spodbujati, ko nimaš energije za delo in učenje, ter te pravilno usmeriti, če si slučajno malce zašla iz svoje poti. Tisto kar ji zaupaš, vedno ostane samo vajina skrivnost.

DEVICA MAMA

Mama, rojena v znamenju device je skrbna, delovna in zelo požrtvovalna. Ves čas se obremenjuje, kako bi ti lahko še olajšala življenje. Vedno ti je na voljo, ko potrebuješ duševno ali fizično pomoč. Ona ti zna pripraviti najbolj zdrav zajtrk ter se podati s tabo na jutranji tek. Njena želja je, da bi bila srečna, zato ti bo naglas povedala, če ji tvoj sproščen fant ne bo najbolj všeč.

Ste v svojem življenju obkroženi z devicami? Preverite kako ravnati z njimi!

DEVICA SESTRA

Sestra devica ne mara, da posegaš v njeno privatno življenje, prav tako ji ni všeč, če vidi, da si si sposodila njeno majico. Rada ima pravila in načrte in če boš te njene načrte podrla, lahko pričakuješ kakšno pikro pripombo. Vedno je urejena in elegantna, na tem področju bo znala svetovati tudi tebi.

DEVICA ŠEFICA ALI SODELAVKA

Devica je najbolj perfekcionistično usmerjena šefica ali sodelavka, ki težko razume, da se med službo rada tudi malce nasmejiš in sprostiš. Ona obožuje rutino in postavljena pravila, za katera pričakuje, da jih boš vzljubila tudi ti. Redko tvega in se ne spušča v nepomembne besedne dvoboje.

Pripravljeno za Cosmopolitan.si

Preberite tudi OBDOBJE SONCA V ZNAMENJU DEVICE