DEJSTVA, KI KAŽEJO DA MOŠKI V RAZMERJU NI ZADOVOLJEN

Katera dejstva nakazujejo, da moški v razmerju ni zadovoljen.
Katera dejstva nakazujejo, da moški v razmerju ni zadovoljen.

Katera dejstva nakazujejo, da moški v razmerju ni zadovoljen

Predviden čas branja: 5 minutes

Ljubezenski odnosi potrebujejo kompromis. Če ste opazili, da moškemu, ki je bil še pred kratkim do vas čudovit ni več mar, je to znamenje, da morda ni srečen, da razmišlja o prekinitvi, ali pa se preprosto nahaja v slabem obdobju. Nikar pa ne obupajte prehitro, saj lahko iskren pogovor rešuje rane, bolečine in težave.

Vedno je na voljo za prijatelje, za vas si ne vzame časa

Čeprav je priporočljivo, da se družita s prijatelji, je to, da ves čas išče njihov bližino lahko slab znak. Če se to dogaja dlje časa, spregovorite z njim in ga vprašajte, kje tiči razlog. Moški prijatelje potrebuje, saj mu pomagajo graditi njegov ego in v njihovi družbi je lahko takšen kot je v resnici. V kolikor svoje prijatelje drži samo zase in vas nikoli ne predstavi, je to znak, da nekaj ni tako kot bi moralo biti. Saj se moški, ko je zadovoljen z veseljem s svojo izbranko pokaže pred prijatelji.

Ne govori o sebi in svojih težavah

Zadovoljen moški bo spregovoril o svojem dnevu in bo kot odprta knjiga, ko bo treba deliti svoje težave. Seveda ni nič narobe, če v razmerju moški določene stvari zadrži zase ali pa se nekaj dni počuti brez volje. Ampak to ne bi smela biti navada, ki ostane dolgo prisotna, saj je tišina tista, ki ne podarja pravih odgovorov. Poleg tega vaju to, da si povesta lepe in manj lepe stvari močno povezuje.

Izogiba se fizičnemu stiku in nežnostim

Katera dejstva nakazujejo, da moški v razmerju ni zadovoljen.

Če se moški trenutno ne počuti dobro, je pomembno, da spoštujete njegov prostor.  V kolikor pa dlje časa ni odprt za dotike in se izmika nežnostim je to znamenje, da nekaj ni vredu. Pomanjkanje dotikov prinaša stres ali splošno nezadovoljstvo s stanjem razmerja.

Več časa kot z vami preživi sam

Čas, ko ste sami, je ključnega pomena za zdrav odnos. Oba bi morala biti sposobna biti sama, pustiti drug drugega pri miru in se počutiti udobno, saj to nakazuje zaupanje v odnos. Če ste opazili več posameznih dejavnosti, ki zamenjajo skupne, je to lahko znak, da se moški poskuša umakniti. Morda potrebuje le čas za razmislek ali pa se je odločil, zgraditi svojo identiteto in neodvisnost zunaj razmerja.

Konflikte povzroča brez pravega razloga

Če se vaš partner nenadoma za vsako stvar prepira z vami, je to morda posledica pretiranega stresa na delovnem mestu ali stranskega učinka tesnobe. V tem primeru boste zagotovo želeli pretehtati vse možnosti in jim poskušati pomagati. V kolikor pa se poskuša prepirati zaradi majhnih stvari in iz njih narediti veliko, je to znamenje, da išče prepir in težave z razlogom. Pomaga vam lahko, če ga opozorite in vprašate, kaj je resnična težava. Če gre za popravljivo težavo, bo pogovor o njej lahko v veliko pomoč, če pa razmišlja o odhodu, bo samo še povečal napetost.

Katera dejstva nakazujejo, da moški v razmerju ni zadovoljen.

Ni več navdušen nad vami

Normalno je, da močno vznemirjenje v ljubezenskem razmerju počasi izplahti. Če pa opažate, da je v njegovih očeh, ko vas vidi vedno manj iskric in navdušenja, o tem tudi spregovorite. Če hvali vse druge ženske, vas pa nikoli, je čas, da začnete tudi vi razmišljati o odhodu.

Ne govori več o skupni prihodnosti

V kolikor se vaš partner izogiba kakršnim koli razpravam o prihodnosti in načrtih, ki sta jih morda naredila skupaj, je to znak, da nista srečna v razmerju. Če ni pripravljen razpravljati o prihodnjih načrtih, lahko to pomeni, da njegovi prihodnji načrti morda ne vključujejo vas.

Ne trudi se več

Ko nekdo svojega razmerja ne jemlje več resno, bo verjetno opustil vso odgovornost, ki jo je imel. Torej ne pretiravate, ker vas skrbi nenadno pomanjkanje odgovornosti. Moški, ki mu je stalo o ženske se vedno potrudi, da bi jo razveselil in osrečil.

V katerem znamenju so rojeni moški, ki takoj iskreno povedo da nekaj ni vredu?

Moški, ki takoj iskreno povedo da nekaj ni vredu so rojeni v znamenju ovna, leva in vodnarja.

V katerem znamenju so rojeni moški, ki zelo dolgo molčijo o tem da so nezadovoljni?

Moški, ki dolgo molčijo o tem, da so v razmerju nezadovoljni so rojeni v znamenju bika, strelca in ribi.