Vas zanima, kako ubežati slabim energijam?

Če se nahajate v težavnih ali bolečih situacijah, se boste težko na tej poti izognili težavam, vendar BOSTE PRISPELI NA CILJ, če boste vztrajali! Le hrabro zakorakajte in se ne bojte lotiti se težave, ter se z njo soočiti saj boste le tako uspeli! Torej, kako ubežati slabim energijam ne bo več misija nemogoče.

Vedite, da bodo vsekakor za temnimi nalivi, nevihtami, vetrom, dežjem in točo tudi RAZVEDRITEV, SONCE, DIHANJE, skratka ŽIVLJENJE!

Se sprašujete, če boste uspešni pri osebni rasti in razvoju, pri delu na sebi?

Kako ubežati slabim energijam

Zapomnite si, da je ta odgovor samo v vas in da je samo od vas to odvisno.
Pomembno in bolje je, da se vprašate, če ste pripravljeni žrtvovati vse kar je potrebno za doseganje želje. Prenehajte se v situaciji, ki postaja v določenem obdobju neizbežna za odločitev izogibati in se slepiti.

Če ste obkroženi in soočeni s sovražnimi elementi in neprijetnimi okoliščinami, ki vas močno jezijo in vam rahljajo živce, ter povzročajo še večjo notranjo jezo, bes in ljubosumje, ker se vam to dogaja in ne drugim…

Kako ubežati slabim energijam?

Pazite in ne sedite na miru, kajti, če boste predolgo čakali, se lahko prične realizacija uničenja strahov in akcije odmikati.

Vedite tudi, da se situacija z ne vztrajnim delom lahko še poslabša. Pomirite se in zadržite zase svoje sposobnosti, ter razširite svoja krila, ko boste za akcijo in korake pripravljeni!

Ne ozirajte se na pripombe okolice, da ste počasni in neodločni, da bi morali že zdavnaj nekaj storiti in podobno. Preverite, kako ubežati slabim energijam!

Kako ubežati slabim energijam

Ne obsojajte drugih, saj to škodi edino vam, če ne opazijo vašega dela, sposobnosti in privlačnosti. V temi, ne morete pričakovati, da bi vas ljudje v teh vaših kratkih svetlih, pozitivnih trenutkih, videli v vaši pravi, dejanski podobi.

Če v sebi čutite veliko nezaupanje, podirajo se vaši moralni principi…se soočite!

Ste v temi in težko vam je jasno opredeliti stvari in vsak preizkus, da s pozitivno akcijo izboljšate situacijo je brezuspešen, ker se je nabralo mnogo stvari in strahov, vi pa imate malo energije.

DOBRO PA VESTE, DA VSE TO ZMORETE, ČE LE HOČETE IN SE ODLOČITE!

Torej, prenehajte omahovati in se izmikati sami sebi, raje se podajte v reševanje težav in se stabilizirajte!

Pripravila: T.C.