Obdobje Sonca v znamenju device prinaša vztrajnost in marljivost

Sonce, ki danes ob 15.45 uri vstopa v znamenje device, zaključuje vroč poletni cikel, ter zaznamuje odmik od pretiranega tveganja in dramatičnih situacij. Prihaja priložnost, da se nekoliko bolj umirite ter da se približate materialni resničnosti sveta, v katerem živimo.

Devica je kot zemeljsko znamenje tesno povezana s telesom, ter usmerjena k zdravju. V tem obdobju pričakujte bolj spoštljivo ravnanje s telesom. Previdni boste tudi pri uživanju hrane, zaradi katere se boste boljše počutili. Veliko lažje se boste večkrat podali v vadbo, ki bo odlično sredstvo za uravnavanje uma. Ta tranzit združuje naravno afiniteto do fizičnega in praktičnega z ostrim intelektualnim razumom.

Obdobje Sonca v znamenju device prinaša vztrajnost in marljivost

Sonce v znamenju device je produktivno obdobje.

Lahko se lotite projektov, ki se jim izogibate že dlje časa, ter jih popeljete do končne točke. Lahko opazite stvari, zaradi katerih zadeve komplicirajo, in jih znova nastavite na boljšo obliko. Ne dovolite, da vas preplavi prepričanje, da ne morete razmišljati široko. To je odličen čas, da počistite in pospravite računalnik, svojo knjižno polico in omaro, ter svoje misli.

Energija, ki jo boste zaznavali bo kritična, podrobno usmerjena in mentalno ostra. Smiselno je, da se bolj osredotočite na pomembne zadeve in sledite strogemu urniku. Opazili boste tudi, da bolj trdo delate in ste bolj nagnjeni k pospravljanju stanovanja, pisarne ali avtomobila.

Bolj ste v stiku s svojimi telesnimi funkcijami in ukrepali boste takoj, ko vas bo telo opozorilo. V tem obdobju lahko v negativnem smislu zaznate več živčne napetosti, utrujenosti ali nemira, če ne poskrbite zase. Odlična sprostitev je joga, ki vas bo še dodatno povezala z višjim umom.

Obdobje Sonca v znamenju device prinaša vztrajnost in marljivost

Obdobje Sonca v znamenju device je pravi čas, da se ocenite in usmerite v to, kaj v vašem življenju  deluje in kaj ne.

Naredite lahko duševno in fizično čiščenje, da se znebite tistega, kar vam več ne služi. Tranzit nosi s sabo jasen signal, da je tisto, kar trenutno najbolj potrebujete, čiščenje na osebni in kolektivni ravni. Cilji se lahko v tem času hitreje realizirajo, zaradi česar boste spremenili svoj idealistični odnos in se premaknili k novi viziji naproti. Morda boste spremenili karierno pot ali celo začeli novo duhovno pot. Sprejemali boste velike ljubezenske, profesionalne in denarne odločitve, na način, da se boste zavezali temu, kar imate v življenju radi.

Opozorila za čas, ko se Sonce nahaja v znamenju device:

  • Nikar ne pretiravajte z uporabo pametnega telefona ali tablice: Čeprav boste ves čas hrepeneli po raznih informacijah, se nikar ne izgubite v morju digitalnih sporočil, raje ohranite oseben stik s sabo. Umaknite se za nekaj časa tudi od raznih omrežij.
  • Postavite si razumne cilje: Vaši cilji bi se morali ujemati s vašimi življenjskimi prioritetami, to obdobje pa bo želelo, da si prizadevate za popolnost. Zagotovo ni nič narobe, če ste si zastavili najvišjo možno raven, vendar bodite pošteni do sebe in predvidevajte kaj je izvedljivo in kaj ne.
  • Ne analizirajte in komplicirajte preveč: Naučite se raje umetnosti iskanja lepote v nepopolnih stvareh. Sprejmite dejstvo, da naravni tok vsakdanjega življenja prinaša mir in ravnovesje.

Obdobje Sonca v znamenju device prinaša vztrajnost in marljivost

Obdobje Sonca v znamenju device je pravi čas za:

  • Gradite življenje v najboljši smeri: To je najboljši čas, da začnete korakati v smeri bolj zdravega in uravnoteženega življenja. Spremenite svoj življenjski slog. Ocenite svoje potrebe in investirajte v svojo najboljšo različico sebe.
  • Povežite se z naravo: Ker je devica zemeljsko znamenje, vam bo stik z naravo še kako koristil. Podajte se na sprehod, v gozd in se miselno povežite z umirjeno energijo.
  • Začnite z učenjem tujega jezika: Ker boste bolj odprti za tuja znanja in pripravljeni vztrajati, je sedaj najboljši čas da začnete z učenjem, saj boste snov absorbirali hitreje kot običajno.

Sonce je v znamenju device v svojem bistvu, da svet vidi ostro in jasno, ne da bi opravičeval ali ignoriral boleča ali neprijetna dejstva. Zaznate ga lahko kot frustrirajočo fiksacija na nepomembne podrobnosti, lahko pa je tudi pogumna in velika sila, ki vas vodi k napredku.

Preberite tudi KAKO POISKATI V POLETNIH DNEH NOTRANJI MIR?