Preverite, kako poiskati v poletnih dneh notranji mir glede na vaše astrološko znamenje!

Stres, nenehne situacije, ki niso jasne ali rešljive, kopica obveznosti, vse to se nam kopiči in kopiči. Vendar pa v poletnih dneh nekoliko lažje odklopimo ta resni del, ki nas bega, spravlja v dvome in nekaterim celo načenja zdravje. Pomembno je, da znate poiskati svoj notranji mir. Ni pomembno koliko časa se z njim povezujete, pomembno je, da se po tem procesu počutite bolj umirjeni in zadovoljni s svojim življenjem.

Poznamo različne načine za iskanje in ohranjanje notranjega miru. Notranji mir je izbira posameznika, vendar vsakdo, ki dela na sebi zelo dobro ve, da brez notranjega miru ni mogoče doseči prave sreče in ujeti obilja. Poiščite glede na vaše astrološko znamenje notranji mir in uživajte v življenju na globlji, bolj zadovoljujoči ravni.

OVEN

Najljubša sprostitev: Ovni, ki ste preobremenjeni, boste svoj notranji mir v poletnih dneh poiskali ob vodi, ob kakšnem prijetnem jezeru. Z veseljem se boste podali tudi na kakšen sprehod po gozdu, da boste lažje poiskali prave odgovore na svoja vprašanja. Vroči dnevi vas s svojo vročino ne bodo prepričali, da bi se podali na kopanje. Bolj boste iskali naravo in povezavo z njo.

 • Najbolj ugodni dnevi: 9. in 23. avgust
 • Najbolj stresni dnevi: 6. in 27. avgust
 • Oseba, ki mi bo znala prisluhniti: strelec, ki bo naravnan podobno kot vi in zelo razumevajoč
 • Oseba, ki bi se ji bilo dobro izogniti: vodnarji, ki vas bodo na vsakem koraku vznemirjali s hitrim govorjenjem

BIK

Najljubša sprostitev: Bik bo v poletnih dneh poskrbel, da bo ostal povezan z naravo in njenimi lepotami. Gozdovi bodo poskrbeli za hlad, ki je za bika, ko se slabo počuti še kako potreben. Večeri ob pijači s prijateljem bodo pravi balzam za dušo, ali pa za bikovo ranjeno srce. Izpovedal se bo in potem pred spanjem ugotovil, da je notranje pomirjen.

 • Najbolj ugodni dnevi: 16. in 18. avgust
 • Najbolj stresni dnevi: 9. in 10. avgust
 • Oseba, ki mi bo znala prisluhniti: kozorog bo tisti, ki bo točno vedel, kaj tokrat muči moje znamenje
 • Oseba, ki bi se ji bilo dobro izogniti: oven, ki bo za moj okus preveč borben in samovšečen

Preverite, kako poiskati v poletnih dneh notranji mir glede na vaše astrološko znamenje!

DVOJČKA

Najljubša sprostitev: Dvojčki bodo v napetih trenutkih v poletnih dneh znali poiskati mir, najlažje ga bodo našli v družbi svojih najboljših prijateljev. Narava bo tista, ki bo dvojčku ponudila svoje razsežnosti, vendar jo bo obiskal šele takrat, ko bo resnično potreboval svojo rešitev za težave ali morebitno zlomljeno srce.

 • Najbolj ugodni dnevi: 13. in 17. avgust
 • Najbolj stresni dnevi: 20. in 27. avgust
 • Oseba, ki mi bo znala prisluhniti: vodnar, ki me bo znal navdihniti, tudi če bom zelo slabe volje
 • Oseba, ki bi se ji bilo dobro izogniti: ribice, ki bodo preveč posestniške in obremenjene same s sabo

RAK

Najljubša sprostitev: Rak se bo v poletnih dneh najlažje umiril, če se bo povezal z vodo, ki je že po simboliki njegova rešilna bilka za težave in trenutke, ko mu gre na jok. Jezero, v bližini gozda bo rakov navdih. Še več zase bo naredil, če se bo na daljše pohajkovanje ob vodi podal sam, v družbi svojih misli.

 • Najbolj ugodni dnevi: 12. in 22. avgust
 • Najbolj stresni dnevi: 6. in 29. avgust
 • Oseba, ki mi bo znala prisluhniti: vodnar, ki vas bo na prijateljski ravni prebudil v za vas pravi smeri
 • Oseba, ki bi se ji bilo dobro izogniti: oven, ki bo preveč samozavesten da bi ga lahko upoštevali

Preverite, kako poiskati v poletnih dneh notranji mir glede na vaše astrološko znamenje!

LEV

Najljubša sprostitev: Levi se notranje umirite težje kot ostala astrološka znamenja, zato potrebujete pravo tehniko, ki vam to omogoča. Meditirajte, večkrat, v naravi, v tišini v svojem okolju. Lahko tudi takrat ko pospravljate, delate lahkotne stvari, pomembno je le, da začnete čutiti svoj notranji jaz in da se z njim povežete. Notranji mir ki na ta način prihaja v vaše življenje vas bo preplavil in vam dovolil nadaljevati pot v jesen bolj osredotočeno in manj vznemirjeno.

Najbolj ugodni dnevi: 12. in 15. avgust
Najbolj stresni dnevi: 7. in 28. avgust
Oseba, ki mi bo znala prisluhniti: devica, ki bo z analitičnimi pristopi omogočila lažje delovanje na vseh področjih
Oseba, ki bi se ji bilo dobro izogniti: rak, ki se bo preveč poglabljal v ljubezenske zadeve na vse možne načine

Preberite tudi TE ŽENSKE SO NAJBOLJŠA IZBIRA ZA SKUPEN IZLET

DEVICA

Najljubša sprostitev: Vsi dosežki na svetu ne morejo nadomestiti notranjega miru. Ko se boste tega začeli zavedati, se bo vaša pot do iskanja komaj pričela. Izogibajte se brskanju po tistih stvareh, svojih in tujih, ki vas le vznemirjajo in kradejo vaše možnosti, da se povežete s svojo podzavestjo. Odločite se sami in živite življenje, ki vam je všeč, dodatna vzpodbuda, da najdete notranji mir bo to, da se prenehate vtikati v druge in jih spreminjati po svojem okusu.

 • Najbolj ugodni dnevi: 27. in 28. avgust
 • Najbolj stresni dnevi: 22. in 26. avgust
 • Oseba, ki mi bo znala prisluhniti: tehtnica, ki bo prav tako vi želela reševati zadeve na umirjen način
 • Oseba, ki bi se ji bilo dobro izogniti: škorpijon, ki bo na vsak način kompliciral in zapletal zadeve

TEHTNICA

Najljubša sprostitev: Bodite odprti in odprite bolj na široko vrata svojim potrebam in željam, to je odlična pot, da tehtnica, ki veliko niha v poletnih dneh poišče svoj notranji mir. Ne samo, da boste dobili več, kar želite, ampak boste tudi bolj obvladali svoje življenje. Če ste pasivni, imate manj možnosti za napredek, kar je v nasprotju z notranjim mirom. Bodite drzni, ne da bi bili agresivni, pojdite večkrat tja, kjer vas nekaj navdihne in sledite tistemu, kar je všeč vam, tudi če drugim ni všeč. Sprostilo vas bo že dejstvo, da ste to kar ste.

Najbolj ugodni dnevi: 8. in 9. avgust
Najbolj stresni dnevi: 13. in 25. avgust
Oseba, ki mi bo znala prisluhniti: oven, ki bo prodorno vplival na moje odločitve in me usmerjal v pravo smer
Oseba, ki bi se ji bilo dobro izogniti: rak, ki bo preveč obrnjen vase in obremenjen sam s sabo

Preverite, kako poiskati v poletnih dneh notranji mir glede na vaše astrološko znamenje!

ŠKORPIJON

Najljubša sprostitev: Škorpijoni, če ste v težkem obdobju je pomembno, da psihično in fizično skrbite zase. Brez tega, da se začnete bolj zdravo prehranjevali in se več gibati boste zelo težko v poletnih dneh našli svoj notranji mir. Tudi če vas bodo želeli prepričati v nasprotno, ostanite zvesti sebi v svojih odločitvah. Bodite še bolj vztrajni in prevzemite nadzor nad svojimi občutki, tako boste poiskali notranji mir. Tudi voda in njena energija bosta za vas odličen eliksir miru.

 • Najbolj ugodni dnevi: 18. in 19. avgust
 • Najbolj stresni dnevi: 22. in 28. avgust
 • Oseba, ki mi bo znala prisluhniti: lev, ki bo še veliko močnejši od mene, kar me bo vsekakor navdihnilo
 • Oseba, ki bi se ji bilo dobro izogniti: ribi, ki bodo preveč nežni za vaš okus in preveč obremenilni

STRELEC

Najljubša sprostitev: Osredotočite pozornost v poletnih dneh na tiste stvari, ki jih lahko nadzorujete in vplivate nanje. To bo prvi pomemben korak do vašega notranjega miru. Zakaj skrbite za tiste stvari, ki jih ne morete nadzirati? Prišli boste do zaključka, da to slabo vpliva vaše razpoloženje in vas naredi manj sposobne. Strelci, da pa se boste popolnoma notranje umirili, preživite svoj prosti čas v naravi. Počutili se boste drugače. Med preživljanju časa med pticami in drevesi se vam lahko utrnejo tudi zanimive ideje.

 • Najbolj ugodni dnevi: 11. in 17. avgust
 • Najbolj stresni dnevi: 14. in 15. avgust
 • Oseba, ki mi bo znala prisluhniti: oven, ki bo točno vedel kaj si želite in vam znal tudi priskočiti
 • Oseba, ki bi se ji bilo dobro izogniti: devica, ki bo s svojim analitičnim pristopom ves čas pametovala

KOZOROG

Najljubša sprostitev: Kozorogi se popolnoma ne znate odtrgati od dela, vsaj v mislih ne. Popolni mir v poletnih dneh lahko najdete, če boste zvesti sebi in tistemu notranjemu jazu, ki vam pravi, da potrebujete počitek. Živite življenje, ki je skladno z vašimi vrednotami in si dovolite večkrat poiskati notranji mir. Odločite se, kaj je za vas najpomembnejše. Naredite morda kdaj tudi nekaj lepega za nekoga drugega. To je odličen način, da poiščete v poletnih dneh pravi notranji mir ter občutek ponosa in zadovoljstva.

 • Najbolj ugodni dnevi: 13. in 24. avgust
 • Najbolj stresni dnevi: 25. in 29. avgust
 • Oseba, ki mi bo znala prisluhniti: strelec, ki bo znal z nasmeškom na ustih rešiti večino vaših težav
 • Oseba, ki bi se ji bilo dobro izogniti: vodnar, ki bo za vaš okus preveč poseben in ekstravaganten

Preverite, kako poiskati v poletnih dneh notranji mir glede na vaše astrološko znamenje!

VODNAR

Najljubša sprostitev: vodnar bo v trenutkih, ko se ne počuti najbolj zadovoljno notranji mir našel v preurejanju in dekoriranju doma. Pomirilo ga bo prestavljanje pohištva, čiščenje stare navlake in beljenje v bolj živih barvah. Vsak novi detajl ga bo vedno bolj razveseljeval, svoj vrhunec pomirjenosti pa bo dosegel, ko ga bo prijatelj po obisku pohvalil, da je pravi mojster iznajdljivosti. Poleg tega je to odličen način, da vodnar prebudi svojo kreativnost.

 • Najbolj ugodni dnevi: 17. in 21. avgust
 • Najbolj stresni dnevi: 14. in 30. avgust
 • Oseba, ki mi bo znala prisluhniti: dvojček, ki bo s svojo navihano naravo poskrbel, da bom pozabil na svoje težave
 • Oseba, ki bi se ji bilo dobro izogniti: bik, ki bo preveč trmast in preveč zatežen, da bi razumel vašo situacijo

RIBI

Najljubša sprostitev: Ribice lahko v poletnih dneh svoj notranji mir poiščete z uvedbo kakšne spremembe. Pomembni bosta področje zdravja in počutja, ki sta pri vas, ko niste umirjeni zelo izpostavljeni. Spremenite prehranjevalne navade, izognite se vsem škodljivim substancam in slabim navadam, vsak za nekaj časa. Čeprav vas bo najprej spreletel občutek, da to ne bo šlo, boste le tako zagotovo prejeli nagrado, začutili boste, da ste notranje pomirjeni in še kako dobro energetsko pripravljeni na skok v jesen.

 • Najbolj ugodni dnevi: 18. in 31. avgust
 • Najbolj stresni dnevi: 22. in 26. avgust
 • Oseba, ki mi bo znala prisluhniti: vodnar, ki bo z zračno energijo poskrbel, da se bom lažje premaknil iz svojega obremenjenega sveta
 • Oseba, ki bi se ji bilo dobro izogniti: strelec, ki bo preveč samozavestno želel vplivati na vaše odločitve

Pripravljeno za Čvek v križankah

Preberite tudi KAM V SLOVENIJI NA IZLET GLEDE NA ASTRO ZNAMENJE?