Ste ena izmed srečnic, ki imajo dober imunski sistem, ki kasneje zbolite in ki znate posvetiti pozornost svojemu telesu?

ŠKORPIJONKA

Skrivnostni škorpijonki se vedno zdi, da je odporna na vse, da ji nič ne more do živega, tudi ko so vsi okoli nje prehlajeni. Čeprav obožuje tveganje in se pogosto znajde v nevarnih okoliščinah, zna vedno poskrbeti za svojo odpornost. Njen aktiven življenjski slog jo ohranja v dobri formi. Ona ni ljubiteljica sladkarij in mastne hrane, ampak je ljubiteljica zdravih obrokov. Kljub temu, da to znamenje ni izjemno motivirano za vadbo, škorpijonka namesto dvigala uporablja stopnice in namesto da bi se na kavico odpeljala z avtom, sede na svoje kolo.

Ste ena izmed srečnic, ki imajo dober imunski sistem, ki kasneje zbolite in ki znate posvetiti pozornost svojemu telesu?

DEVICA

Če si devica, bodi ponosna, saj spadaš med ene izmed najbolj zdravih žensk zodiaka. Običajno nimaš strahu pred resnimi boleznimi, saj vedno ob prvih znakih odreagiraš in se pozanimaš, kaj bi lahko bilo narobe in kako bi težavo rešila. Konec koncev je tvoj zaščitni slogan biti previdna in biti fizično aktivna, da ohranjaš zdravje in dobro kondicijo skozi vse življenje. Ti si tista, ki prebereš vse informacije o zdravju in vedno pripravljena takoj odreagirati. Na razne prehlade in manjše glavobole nisi občutljiva, saj veš, da hitro minejo.

Preberite tudi ASTRO ZNAMENJA IN NAGNJENOST K BOLEZNIM

BIKICA

Če si bikica, si tako fizično kot psihično zelo močna in stabilna. Pohvališ se lahko tudi z svojo neverjetno vzdržljivostjo, ki ti jo marsikdo celo zavida. Redko se ustaviš zaradi bolezni in vedno se najprej prepričaš kaj je narobe, preden zaženeš večjo paniko. Običajno zaradi svojega stabilnega imunskega sistema hitro okrevaš po izbruhu bolezni in dobro skrbiš za svoje fizično zdravje. Rada imaš nadzor nad svojim telesom, prav tako si obdarjena z doslednostjo na tem področju.

Ste ena izmed srečnic, ki imajo dober imunski sistem, ki kasneje zbolite in ki znate posvetiti pozornost svojemu telesu?

LEVINJA

Kraljica zodiaka je zagotovo odporna na skoraj vse, tudi na številne bolezni, saj jim ne dovoli, da bi jo napadle. Ponosna je na svoje izklesano telo in z veseljem naredi vse, da ga ohranja v dobri kondiciji. Zelo se razdraži zaradi same ideje, da bi zaradi slabega počutja dan preživela v postelji. Torej, levinja je ženska, ki je znana po svoji vzdržljivosti in odpornemu imunskemu sistemu. Čeprav uživa v razkošnem življenju, poskrbi za pravo mero in pazi, da ne škodi svojemu zdravju. Njen vladar Sonce ji podarja še dodatno moč, podarjeno ji je tudi vzdržljivo srce.

Pripravljeno za Cosmopolitan.si

Preberite tudi CELULIT: KAKO GA PREMAGATI S PRAVO HRANO?