Barva za poletne dni, glede na astro znamenje, v katerem ste rojeni

Barve imajo z vami močno povezavo, saj predstavljajo direkten izvor energije. V vašem življenju je izbor barv mnogo več kot samo izbira vašega okusa. Vsak ton barve predstavlja določeno vrsto in stopnjo energije, ki vam omogoča, da jih uporabljate v svoje najvišje dobro. Želja po lepoti in estetski kriteriji sovpadajo z barvami, v katerih se vsaka izmed nas počuti drugače.

Katera barva v vseh odtenkih bo skozi poletje zaveznica vašega znamenja?

OVNICA

RJAVA, ki prinaša VARNOST.

Ovnica bi se morala v poletnih dneh bolj usmeriti k naravi in rjava barva v vseh svojih odtenkih je odlična izbira. Rjava kot barva notranje opreme deluje izredno estetsko, prav tako je ta barva vodilna v modnem svetu. Čeprav se ji ovnica večkrat izogiba in posega po bolj živih barvah, jo bo v poletnih dneh rjava posrkala vase s svojimi čudovitimi odtenki.

View this post on Instagram

#dress 1 or 2?

A post shared by @ dressdreamz on

Rjava je barva vsakdanje neizrazitosti in sožitja z okoljem, ki ne vsebuje nobene želje po tem, da bi se ovnica čutila izpostavljena ali ekstravagantna. Ta barva bo nekoliko pogasila njeno neustavljivo strast in v ospredje postavila razumsko dojemanje.

BIKICA

RDEČA, ki prinaša STRAST.

Bikica bi se morala v poletnih dneh bolj izpostaviti in končno enkrat začutiti da je nekomu všeč in sprejeti komplimente. Rdeča barva je njena najboljša izbira, tudi če bo potrebovala nekaj časa, da se privadi na njeno živahnost in močno energijo. Razne raziskave potrjujejo povezavo privlačnosti in rdeče barve, zato boste samske bikice v rdečih odtenkih lažje našle simpatičnega sopotnika.

View this post on Instagram

Yes or No? ❤️

A post shared by @ dressdreamz on

V kolikor nimate dovolj poguma za rdečo oblekico, si vsaj nohte in ustnice okrasite z rdečo barvo. Morda boste našle njen izrazit pomen tudi z raznimi detajli.

DVOJČICA

VIJOLIČNA, ki prinaša PLEMENITOST.

Manjkajoča vijolična barva sproža zastoj premikov v prihodnost in poduhovljenost, česar dvojčici običajno primanjkuje. V kolikor v poletnih dneh ne bo posegla po vijoličnih odtenkih, se lahko pojavi notranji nemir in napetost, hkrati pa se pomanjkanje te barve izraža z zahtevo po umiritvi, pomanjkanju ustvarjalnosti, nizkimi ideali, ter nihanjem razpoloženja.

View this post on Instagram

💙 or 💜? #tagfriends

A post shared by @ dressdreamz on

Dvojčice, vnesite vijolične odtenke v svoje življenje z oblačili, lakom za nohte, barvnimi dišečimi svečkami, ter raznimi dodatki, ki bodo v poletnih dneh še posebej izstopali. V tej barve boste delovale bolj modro in urejeno, zato jo uporabite tudi na kakšni posebni zabavi ali sestanku.

RAKICA

RUMENA BARVA, ki prinaša VESELJE.

Rakica bo v poletnih dneh potrebovala več prijetnega dogajanja, ki si ga zagotovo lahko pričara z rumenimi odtenki. Rumena barva, ki ima v različnih kulturah različen pomen, osvetljuje, daje energijo, povezana je z centralnim živčnim sistemom, nečisto in problematično kožo, čustvenimi problemi, diabetesom in spodnjim delom trebuha.

View this post on Instagram

1 or 2? Tag a friend

A post shared by @ dressdreamz on

Cesarjeva barva simbolizira egoizem, kar lahko rakici pomaga, da končno poskrbi zase. Ta barva bo rakico še bolj povezala s soncem, ogrela pa bo tudi njeno srce. Z rumeno oblekico bo vzpodbujena tudi njena komunikativnost in z njeno pomočjo lahko doseže razsvetljenje.

LEVINJA

BELA, ki prinaša SPROŠČENOST.

Levinja bi morala v poletnih dneh začutiti več čiste energije in svežine, da bi umirila svoj temperamenti karakter. Bela, ki pomeni mnogo več kot barva in je močno zastopana tudi v tradicionalni simboliki, bo v toplih dneh njena čudovita popotnica. Bela obleka bo levijo nemudoma spremenila v boginjo in ji dodala tisti kanček nežnosti, po katerem hrepenijo moški v njeni bližini.

View this post on Instagram

White or Black?

A post shared by @ dressdreamz on

Simbolizira eleganco, prazničnost in nedolžnost, zato se bo levinja, ko se bo zlila z belo, prelevila v bolj nežno, prikupno žensko. Levinja bo z belim spodnjim perilom ali kopalkami še bolj izpostavila svoje lepo telo.

DEVICA

ORANŽNA BARVA, ki prinaša VPADLJIVOST.

Oranžna barva, ki bo devici v poletnih dneh pisana na kožo, predstavlja ustvarjalnost, vitalnost in energijo, ki omogoča, da je življenje polno radosti in veselja. Odlikuje močno voljo in daje gibčnost, vsestranskost, živahnost in prilagodljivost, ideale in tekmovalen duh, ter čustveno toplino, ki je devici resnično primanjkuje.

View this post on Instagram

1,2 or 3?

A post shared by @ dressdreamz on

S pomočjo oranžne in njenih odtenkov se lahko obremenjena devica, ki je pod stresom reši, saj ta barva vpliva blagodejno še posebej na težave psihičnega izvora. Če se bo devica oranžni zaradi svojega preciznega okusa izognila, naj ne pričakuje močne osredotočenosti in usklajene čustvene plati.

TEHTNICA

MODRA BARVA, ki prinaša PRIJETNOST.

Modra barva, ki je zadolžena za celotni mentalni in živčni sistem, bo v poletnih dneh najboljša sopotnica tehtnice. V stresnih dneh bo tehtnica z modrimi odtenki poiskala svojo globino in notranjo harmonijo. Če se bo modri barvi izognila, lahko pričakuje občutljivost, nepraktičnost, sebičnost, nesprejemljivost in nezaupanje.

View this post on Instagram

Blue or Red?

A post shared by @ dressdreamz on

To je barva, ki jo obožuje največ ljudi, prav tako jo obožuje tudi modni svet, zato bo tehtnica v modri oblekici izžarevala posebno privlačnost in seveda estetsko urejenost, brez katere ne zna živeti. Ker ta barva simbolizira najvišje vrednote, bo tehtnici pomagala tudi na poti k hitrejšemu duhovnemu razvoju.

ŠKORPIJONKA

KARMIN BARVA, ki prinaša BREZSKRBNOST.

Karmin rdeča barva, ki bo škorpijonkina najboljša izbira v poletnih dneh predstavlja prihodnost, povezana je s srčno žlezo in možgani. Z njeno pomočjo bo škorpijonka pridobila možnost premagovati vse mentalne ovire in bolezni ter karmične, vzročno posledične odnose. S to barvo bo lažje izrazila močne potenciale, saj ta barva zanjo predstavlja preporod.

View this post on Instagram

1 or 2?

A post shared by @ dressdreamz on

Ker nima težav z razkazovanjem lastne moči, se bo v karmin odtenkih odlično počutila tudi v resnih situacijah. Ker škorpijonka ne želi izražati krhkosti in nežnosti in dajati napačnega vtisa, je ta barva njena najboljša prijateljica.

STRELKA

SIVA, ki prinaša ELEGANCO.

Čeprav je splošno znano, da siva barva pomeni zadržanost in nepripravljenost za razkrivanje lastne osebnosti in stališč, se bo strelka v poletnih dneh zaljubila vanjo in z njeno pomočjo bo delovala urejeno in elegantno ter v koraku z modo.

View this post on Instagram

Yes or No? 💙

A post shared by @ dressdreamz on

Še posebej uspešna je lahko s sivimi odtenki na področju dela, kjer bo siva barva dodala njenemu navihanemu karakterju nekaj resnosti. S to barvo bo kljub temu, da bo popolnoma urejena, strelka v poletnih dneh še vedno delovala skromno, kar je zanjo ključnega pomena.

KOZOROGINJA

ZELENA BARVA, ki prinaša POZITIVNE OBČUTKE.

Zelena barva, s katero se bo kozoroginja najraje rokovala v poletnih dneh je barva harmonije in zdravljenja. Povezana je z krvjo, srcem, želodcem in hipofizo. Neposredno je zadolžena za vitalnost in mladosten videz, kar bo kozoroginjo še posebej razveselilo, saj večkrat deluje starejše, zaradi svoje resnosti. S to barvo bo absolutno uravnovesila in umirila svojo dušo in telo.

View this post on Instagram

1,2 or 3?

A post shared by @ dressdreamz on

Če se bo kozoroginja zeleni izogibala, lahko pričakuje neusklajenost, tesnobo, črevesne in želodčne težave, zato je zanjo nujen vnos te barve na vse možne načine, oblačila, stene, posteljnina, kristali, mnogo časa preživetega v neokrnjeni naravi ter zelena hrana in pijača.

VODNARKA

SVETLO MODRA BARVA, ki prinaša SANJE.

Čeprav vodnarka izredno rada izstopa, bo v poletnih dneh posegala po svetlo modri barvi, ki se bo odlično skladala z njeno poltjo. Na plano bo privabila lepe spomine in povečala njeno hrepenenje. To barvo povezujemo z nebom in vodo, zato bo na plaži odlična sopotnica tudi v obliki raznih modnih dodatkov.

View this post on Instagram

💙💙 Yes or No?

A post shared by @ dressdreamz on

Zaradi svoje čistosti in bistrosti simbolizira modra barva tudi iskrenost, naklonjenost, prijateljski pristop, zvestobo in ljubezen, kar bo vodnarki pričaralo čim več prijetnih večerov v svetlo modrih oblačilih, s katerimi bo zagotovo opažena.

RIBICA

ČRNA BARVA, ki prinaša MIR.

Asociacija črne barve je moč, prepletena z večno eleganco, kar bo ribico, ki je tako plaha in nežna v poletnih dneh dvignilo nad povprečje in omogočilo, da bo opažena. Je dinamična barva in omogoča, da se ribica tam, kjer se želi skriti, lahko skrije, tam kjer pa se želi izpostaviti, ji bo črna zagotovo to tudi omogočila.

View this post on Instagram

1 or 2?

A post shared by @ dressdreamz on

Čeprav mnogi smatrajo, da je črna barva bremena in žalosti, se modni svet, ki je ribici zelo blizu, s tem nikakor ne strinja. Črna je odlična izbira tudi takrat, ko si ribica želi svojega miru, saj se ji pomaga distancirati od okolja.

Pripravljeno za Elle.si

Preberite tudi BARVNA MATRICA, SVETLOBA IN VPLIV ZA NAS