Preverite, kako se glede na vaše astro znamenje znajdete v vlogi bivšega prijatelja ali bivše prijateljice?

Prebolevanje razmerja ste najbrž okusili že vsi. Ne, ni lahko, ampak se vedno nekako poberemo in usmerimo k novim priložnostim. Izgubiti najboljšo prijateljico ali prijatelja pa je v življenju za marsikoga pogosto še večji udarec.

Kako ravnati po tem, kaj lahko pričakujete od osebe, ki je o vas včasih vedela vse, danes pa je kot tujec ali tujka. Kako se posamezna znamenja vedejo v vlogi bivšega prijatelja ali prijateljice, boste izvedeli v članku.

Oven

Oven v prijateljski odnos vlaga vso svojo energijo in se je v dobro prijatelja pripravljen tudi odreči svojim prioritetam, vendar se zgodba spremeni, ko ovna prijatelj zapusti oziroma razočara. Takrat najprej s svojim velikim egom težko razume, kako je lahko njega, ki je tako vsemogočen, nekdo črtal iz svojega življenja. Nato postavi mejo in se odloči, da odnosa nikoli več ne bo obnovil. Zapuščeni oven ni maščevalen in ne kuje zarote, le pri miru ga pustite, če ga srečate.

Prijateljski odnos se bo dolgoročno težko obdržal: devica, rak

Bik

Bik se takrat, ko se prijateljski odnos krha, še vedno obnaša, kot da se nič ni spremenilo, saj po tihem še vedno upa, da se bo prijateljstvo nadaljevalo. Ko spozna, da je odnos končan, je najprej zelo užaljen, nekaj dni o tej osebi grdo govori, nato poskuša vse, tudi lepe trenutke, izbrisati in pozabiti. V naslednjem trenutku nastopita trma in stavek: Saj bo še videl. Ker pa je dobrega srca in topel, se ne maščuje in ne širi govoric, ampak se, če sreča nekdanjega prijatelja, obrne stran.

Prijateljski odnos se bo dolgoročno težko obdržal:v lev, vodnar

Preverite, kako se glede na vaše astro znamenje znajdete v vlogi bivšega prijatelja ali bivše

Dvojčka

Dvojček, ki je znan po svojem pretiranem govorjenju in opravljanju, bo po končanem prijateljskem odnosu nekaj časa pogumno širil govorice in poskušal na svojo stran pridobiti čim več ljudi. V svoji zagnanosti lahko izda tudi kakšno intimno skrivnost bivšega prijatelja. Če ga boste srečali, se je sposoben narediti prijaznega ter se z vami brezglavo pogovarjati o nepomembnih zadevah, ne da bi se v tistem trenutku zavedal, da vas je v preteklosti prizadel.

Prijateljski odnos se bo dolgoročno težko obdržal: ribi, kozorog

Preberite tudi S POMOČJO ASTROLOGIJE SPOZNAJTE SVOJE PRIJATELJE

Rak

Občutljiv rak noče slišati in razumeti, da je prijateljski odnos končan, zato bo še nekaj časa poskušal s pošiljanjem sporočil in pisem, v katerih bo izlil svojo dušo. Če odgovorov ne bo, se lahko vklopita jeza in maščevalnost. Njegovi načrti so nenavadni, vendar jih največkrat ne izpelje, saj se zelo kmalu znajde v drugem prijateljskem odnosu, ker samoto težko prenaša. Še dolgo bo govoril o tem, kako ga je bivši prijatelj uničil in prizadel.

Prijateljski odnos se bo dolgoročno težko obdržal: oven, strelec

vloga bivšega

Lev

Lev bo s svojim ponosom zaključil, da je tako in tako želel prijateljski odnos končati sam. Na skrivaj se bo sprehajal po prijateljevih družabnih omrežjih in se osredotočal predvsem na to, s kom se ta prijatelj druži zdaj, ko pogumnega leva ni več. S svojim edinstvenim slogom bo bližnjim razložil, da je bil za to osebo očitno predober, nato se bo počasi sprijaznil in temperamentno živel naprej svoje življenje.

Prijateljski odnos se bo dolgoročno težko obdržal: ribi, devica

Devica

Devica bo takoj, ko bo dobila informacijo, da je prijateljski odnos končan, začela svojo analizo, kaj je bilo prav in kaj je bilo narobe in seveda kaj bi bilo, če bi bilo. Ko se bo sprijaznila, bo na zunaj delovala, kot da ji je popolnoma vseeno. Čas bo poskušala zapolniti z novimi poznanstvi. Če devico po prekinitvi odnosa srečate, ne bodite presenečeni, če se bo z vami pogovarjala o vsakodnevnih zadevah, kar lahko nasprotni strani pošilja napačna sporočila.

Prijateljski odnos se bo dolgoročno težko obdržal: lev, tehtnica

Tehtnica

Tehtnica se po prekinjenem odnosu z najboljšim prijateljem počuti prazno ter malce izgubljeno in seveda zelo razočarano. Nekaj časa bo iskala krivdo pri sebi, nato bo sestavila dejstva in ugotovila, da je ta oseba pač ne želi več v svojem življenju. Globoko v sebi bo vse skupaj prebolevala, na zunaj bo kazala ravnodušnost. Vsak propadli prijateljski odnos pomeni zanjo novo razočaranje in vsakem naslednjem odnosu bo težje zaupala.

Prijateljski odnos se bo dolgoročno težko obdržal: ribi, kozorog

Škorpijon

Ko prijatelj ali prijateljica zapusti škorpijona, bo ta še nekaj časa v svojem svetu in razmišljal, ali se je to resnično zgodilo. Ko ne bo nobenega klica ali sporočila, bo pogumen škorpijon začel kovati spletke in postajal ljubosumen ter razmišljal, kako bi lahko bivšega prijatelja prizadel. Ne bodite presenečeni, če vas bo blokiral v telefonu in odstranil z vseh družbenih omrežij. Kar bo pozneje, ko se bo sestavil, verjetno celo obžaloval, saj vam ne bo mogel več slediti.

Preverite, kako se glede na vaše astro znamenje znajdete v vlogi bivšega prijatelja ali bivše prijateljice?

Prijateljski odnos se bo dolgoročno težko obdržal: oven, vodnar

Strelec

Strelec brez prijateljev težko živi svoje življenje, saj je to njegova hrana za dušo. Je zelo strpen in prijateljem celo dopušča, da se v muhastih obdobjih zaprejo v svoj svet. Ko pa ga nekdo resnično razočara, ni poti nazaj. Takrat vklopi svojo trmo in ego in v družbi z veseljem razlaga o slabih lastnostih bivšega prijatelja, ter se zraven posmehuje. Če nekdanjega prijatelja sreča, ga bo pozdravil, za pogovor pa ne bo zainteresiran.

Prijateljski odnos se bo dolgoročno težko obdržal: rak, devica

Kozorog

Kozorog se po prijateljskem razočaranju zakoplje v delo in posega po še višjih rezultatih, da doseže svojo moč. Čeprav ga prekinitev boli, o njej ne bo preveč razpravljal. Z nikomer. Skrivnosti bivšega prijatelja so kljub zameri, jezi in žalosti pri kozorogu še vedno na varnem. Če pa bo želel ta prijatelj odnos obnoviti, bo moral resnično narediti nekaj zelo posebnega in drugačnega, saj bo hladnega kozoroga težko prepričati, da bi znova zaupal.

Prijateljski odnos se bo dolgoročno težko obdržal: lev, dvojčka

Preverite, kako se glede na vaše astro znamenje znajdete v vlogi bivšega prijatelja ali bivše prijateljice?

Vodnar

Vodnar, ki ga izigra ali razočara prijatelj, je kot tempirana bomba, ki samo čaka, kdaj bo eksplodirala. V tistem trenutku ga je težko pomiriti in mu preprečiti, da ne bi storil kakšne neumnosti, seveda v jeznem stanju. Ker ima vodnar ogromno prijateljev, bo, ko bo odnos prebolel, svojo energijo in dragoceni čas pač vlagal v prijatelje, ki pa si po njegovem mnenju pozornost zaslužijo. Za bivšega prijatelja pa meni, da mu bo enkrat še žal.

Prijateljski odnos se bo dolgoročno težko obdržal: škorpijon, bik

Ribi

Ko se prekinejo prijateljski odnosi, ribica za nekaj trenutkov izgubi tla pod nogami. Vse skupaj jo tako obremeni, da se zapre v svoj svet in sanjari, kako lepo bi bilo, če se odnos ne bi končal. Nato spozna kruto resnico, takrat nastopijo pesimizem, občutek krivde in seveda občutek, da je nihče ne mara, ter da ni zaželena. Riba se zelo težko popolnoma prepusti, zato bo v naslednjih prijateljskih odnosih še bolj previdna.

Prijateljski odnos se bo dolgoročno težko obdržal: dvojčka, oven

Pripravljeno za Govori.se

Preberite tudi NAJBOLJ ZAŽELENE IN NAJBOLJ MOTEČE SOSTANOVALKE