Katere so najbolj samovšečne ženske zodiaka?

Prav je, da si samozavestna, ampak povečana samozavest lahko hitro preide v samovšečnost. Imenovano narcisoidnost, ki pa je lahko za tvoje prijatelje in bližnje zelo moteča, če je ne znaš uporabiti v pravi smeri. Narcisoidne, samovšečne ženske verjamejo, da so povsod glavne in da jih lahko drugi vedno razumejo, ter hrepenijo po stalnem občudovanju.

LEVINJA

Ali pričakuješ, da te bodo pohvalili, tudi če nisi storila nič izjemnega?

Levinja je tako polna sama sebe in prepričana da je njena kraljeva narava najboljša, da je lahko velik trn v peti vsem šibkim prijateljem in prijateljicam. Ona je tista, ki vedno pričakuje, da bo pohvaljena. Spoštovana in seveda najboljša, tudi če v vse skupaj ne bo vložila dovolj truda. Resnično verjame, da se svet vrti okrog nje in da se ne rabi spreminjati.

Katere so najbolj samovšečne ženske zodiaka?

Čeprav je zelo samozavestna, se takrat, ko se sijoča pozornost razblini lahko prelevi v nezadovoljno osebo, ki čaka, da jo kdo opazi.

Levinja bo naredila skoraj vse, da bi zadovoljila svoje želje in ne obremenjuje se preveč, če bo s tem morda koga prizadela. Če želi malce narcistična levinja obdržati prijatelje in imeti ljudi, ki jo imajo radi, bo morala tudi drugim kdaj dovoliti, da so boljši od nje. Ona je tista, ki večkrat reče: »Brez zamere, ampak…« in se zraven nasmehne ter pričakuje, da ji bo oproščeno. Ona zagotovo spada med najbolj samovšečne ženske zodiaka.

VODNARKA

Si neprestano zaskrbljena z fantazijami o uspehu, moči, sijaju, lepoti ali popolnem partnerju?

Če si vodnarka, se verjetno z oznako narcisoidna ne boš strinjala, ampak bo tvoj zagovor, da si samo neodvisna. Če pa se malce poglobiš vase in si skušaš priznati napake, boš ugotovila, da imaš rada le najboljše, saj smatraš da si to tudi zaslužiš. Včasih je tvoja dobrodelna nota le način pridobivanja pozornosti in privržencev, ki jih želiš navdihniti, in prepričati, da si v nečem najboljša.

Astro znamenja

Ne pričakuješ, da te bo kdo razumel, saj si zadovoljna s svojim pogledom in delovanjem, celo tako zadovoljna, da se ne želiš prilagajati.

Znana si po tem, da povzdiguješ tudi skupino, oziroma krog v katerem se nahajaš, in je seveda najboljši, ker si zraven ti. Izpostaviti sebe in svoje prednosti je zate najmanjši problem. Težje priznaš svoje napake in slabosti, saj si večinoma prepričana, da jih nimaš.

DVOJČICA

Pretiravaš s svojimi talenti in dosežki ter zunanjim videzom?

Dvojčice sicer delujete zelo razpršeno in malce zmedeno. Vendar ste vseeno malce narcisoidne, še posebej ko je govora o zunanji podobi. Deluješ neorganizirano, vendar si zelo pametna in zagotovo si prepričana, da lahko napreduješ. Dobiš najboljšo oceno tudi takrat, ko je to skoraj nemogoče in osvojiš najbolj simpatičnega fanta v družbi. Od prijateljic včasih pričakuješ, da bodo samoiniciativno zaznale kaj misliš in kaj si želiš.

Astro znamenja

Rada spoznavaš ljudi, vendar postaneš, ko si v svojem elementu glede komunikacije zelo narcisoidna.

Težko prepustiš besedo drugim, kaj šele da bi te kdo med tvojim zagnanim govorjenjem prekinil, saj je to tvoj način pridobivanja pozornosti. V tebi gori želja po stalnem občudovanju in ko prejemaš komplimente tvoja samozavest še dodatno narašča.

Pripravljeno za Cosmopolitan.si

Preberite tudi ŽENSKE ZODIAKA, KI SO KOT APRILSKO VREME