Ženske, rojene v teh 4 znamenjih v razmerju vodijo

Ko se zaljubimo v nekoga, zaznavamo na začetku le dobre stvari. Nekdo običajno prevzame v razmerju vodilo vlogo. To so ženske zodiaka, ki v razmerju vodijo, usmerjajo in se skoraj nikoli ne znajdejo v podrejenih vlogah. Skratka, one uživajo v tem, ko imajo v razmerjih vodilno vlogo.

LEVINJA

To je ženska, ki zna zelo dobro držati svoje življenje in korake pod nadzorom. Rada vodi kjerkoli se pojavi in uživa v tem, da partner njene predloge zvesto upošteva. Karizma je njena ključna strategija, ko želi da partner pri sebi nekaj spremeni. Ona se najbolje počuti v središču pozornosti, kjer sveti njena ognjena in zabavna osebnost, in ravno ta sijoča ​​individualnost ji omogoča, da ima v razmerju vodilen položaj.

Z bleščečo osebnostjo ji moški sledijo na vsakem koraku.

Prav je, da kljub temu da je vodilna ponudi partnerju tudi priložnost, da spregovori, in da razvija tudi svojo lastno identiteto. S svojim nastopom pogosto sproži mešanico strahu in spoštovanja. Ona vodi z zgledom, ne na silo.

Ženske, rojene v teh 4 znamenjih v razmerju vodijo

OVNICA

Ovnica je ženska, ki se v podrejenih pozicijah težko znajde. Ona mora voditi in usmerjati, tako svoje kot tudi partnerjevo življenje. Ovnica bo partnerju z veseljem pokazala, kako jo lahko dohiti, da se lahko potem skupaj borita, seveda z njenim tempom. Ona je tista, ki partnerju nudi drzne predloge in ideje, ki so zanjo nekako samoumevne. Moški, ki ne zna slediti njenemu prodornemu umu se težko dolgoročno poveže z njo.

Ovnica je naravni pobudnik in ekstrovertiran voditelj, ki zna partnerju z dejstvi podkrepiti svoje odločitve.

Ko se znajde v težavah, tega partnerju ne bo pokazala, saj je ona vendar močnejši člen razmerja in se ne sme zlomiti. Ovnica resnično čuti in delujete po svojih najboljših močeh s trdim delom in odgovornostjo, kar ji omogoča, da partnerju pristopa z lahkotno avtoriteto.

Preberite tudi REŠEVANJE KONFLIKTOV, STRES IN ČUSTVA

TEHTNICA

Umirjena tehtnica je ženska, ki v razmerju prevzema vodilno vlogo na zelo diplomatski način. Ona s svojim vodenjem v razmerju hkrati motivira vrednote ravnotežja in pravičnosti. Zaveda se, da so za napredek razmerja potrebni nekateri naporni in pogovori in koraki. Ona je seveda tista, ki jih partnerju predlaga ter pričakuje, da ji bo sledil.

Njena nežno obarvana trdnost prinaša moč, da partnerja ves čas spodbuja k korakom, ki so seveda dobri zanj.

Tehtnica v razmerju vodi s srcem, kar je večini moških še kako všeč. Spremlja jo nežna skrb za partnerja in ona lahko spodbudi širše spremembe v ljubezenskem razmerju. Usmerja tako, da partnerja neguje s toplino, empatijo in prijetnimi nagoni, kar vpliva na partnerjevo osebno rast.

Ženske, rojene v teh 4 znamenjih v razmerju vodijo

DEVICA

To je ženska, ki mora imeti svoje ljubezensko razmerje pod kontrolo, zato se običajno znajde v vodilni poziciji. Devica je v ljubezenskem razmerju trden in zanesljiv vodja. Ona je partnerjev trener, vodilna sila in zaupnik. Ob njej moški skoraj ne rabi razmišljati, saj ona razmišlja o vsem, tudi o tem, kaj bi bilo dobro zanj.

Devica je operativno naravnana in praktična ženska, ki v razmerju potrebuje jasen seznam opravil in njena stabilnost daje trdne temelje za uspeh razmerja.

Ljubiteljica strukture in sistemov rada v razmerju ohranja realno sliko. Pri vodenju ji pomagata njen perfekcionizem in delovna etika. Ona vedno dobro ve, kako bi se moral partner v življenju na področju kariere usmeriti. Poskrbela bo tudi, da bo v odnosu bolj odgovoren, tako do nje, kot tudi do sebe.

Pripravljeno za Elle.si

Preberite tudi KATERE ŽENSKE ZODIAKA STE PRAVE UMETNIŠKE DUŠE?