Katere ženske zodiaka ste prave umetniške duše?

Nekaterim ženskam je kreativnost enostavno zapisana že ob rojstvu, delujete bolj ustvarjalno, druge pa s kreativnostjo morda niste najbolj povezane. Katere ste tiste, ki predstavljate simbol ustvarjalne ženske, glede na vaše astrološko znamenje? Umetniške duše, ki so svobodne…

RIBICA

Ribice ste eno izmed najbolj občutljivih znamenj zodiaka, zato vam je ustvarjalno izražanje popolnoma pisano na kožo. Nenehno iščete navdih v ustvarjalnih prizadevanjih, kot so slikanje, pisanje in kiparjenje. Vaša ustvarjalna žilica izhaja neposredno iz energije vladarja Neptuna, ki vas poziva, da ostanete zveste svojim sanjam in intenzivnim vibracijam.

Ženska riba je obdarjena z žejo, da venomer ustvarja, njen poetičen duh je neverjeten, zato brez umetnosti težko deluje.

Njena kombinacija občutka, zaznavanja in usmerjanja v svojo podzavest jo naredi pravo ustvarjalko. Njena umetnost se zdi drugim zelo globoka.

Katere ženske zodiaka ste prave umetniške duše?

BIKICA

Bikice ste močno povezane z umetnostjo, saj ste vendar rojene pod okriljem Venere. Vaš čut za ustvarjanje je neverjeten in svoj pečat puščate povsod, česarkoli se lotite. Njena harmonično usmerjena energija se še poveča, ko se izraža skozi umetnost.

Pestro miselno doživljanje spodbuja njeno prirojeno ustvarjalnost in otroško veselje.

Z veseljem slika, riše, piše, skratka, njeno življenje je dolgočasno, če ni v njem vsaj kančka vonja po umetnosti. Rada tudi obiskuje galerije in razstave, kjer dobi kakšno dobro idejo in s tem še povečuje svojo stopnjo kreativnosti.

Astro znamenja

TEHTNICA

Tehtnice ste produktivne in ustvarjalne ženske, vendar tudi disciplinirane. Vaše življenje vodijo lepota, ravnovesje in ljubezen, zato se pogosto počutite naravno nagnjene k umetnosti. Tehtnica ne bo eksperimentirala z divjimi barvami ali pisala pesmi s težko vsebino.

Ona bo presenetila z nežnimi barvami in skrbno dovršenimi oblikami.

Estetika je njena vrlina in zračna energija je tista, ki ji pri njenem kreativnem ustvarjanju dodaja razigranost. Ona se počuti najbolj sproščeno, ko ima v življenju ustvarjalno svobodo.

Astro znamenja

VODNARKA

Vodnarka je ženska, ki ji je kreativnost podarjena že ob rojstvu. S svojimi idejami nenehno preseneča, saj so velike, revolucionarne in edinstvene. Vanje verjame, tudi če ne ve točno, kako jih uresničiti, njena kreativnost jo večkrat reši. Ona absolutno prevladuje pri lansiranju novih in zapletenih idej, ustvarjanju v prostorih in na platnu, kjer je njena najljubša tehnika abstraktna.

Tradicionalna umetnost je ne privlači najbolj, vendar je brez dvoma najbolj nadarjena, ko govorimo o kreativnosti. Glede na to, da je Uran povezan z njenimi energijami, je blagoslovljena z močnimi vizionarskimi prebliski, ki so napredni.

Pripravljeno za Elle.si

Preberite tudi PRAVI UMETNIK IMA DUŠO, KAKO GA PREPOZNATI?