NAJBOLJŠA DELOVNA MESTA ZA ROJENE V ZNAMENJU DEVICE

Katera delovna mesta so rojenim v znamenju device najbolj pisana na kožo?
Katera delovna mesta so rojenim v znamenju device najbolj pisana na kožo?

Katera delovna mesta so rojenim v znamenju device najbolj pisana na kožo?

Device, iščete idealno službo ali kariero, ki ustreza značilnostim vašega znamenja? Skupne lastnosti device so afiniteta do živali, zdravja in pomoči drugim. Slaba stran pa je, da devica na področju kariere pogosto postane preveč analitična in obsedena s popolnostjo. Katera delovna mesta pa devicam najbolj odgovarjajo? Če ste devica, ki išče službo, zdaj veste, katera delovna mesta so idealna za vašo osebnost.

Nutricionist ali dietetik

Devica je znamenje, ki je najbolj zainteresirano za področje zdravja in prehrane. Spremlja jih močna želja po širokem znanju o hrani, kar vključuje delo dietetika. Strankam lahko pomagajo, da ostanejo zdrave, tako da s svojim precizno izbranim okusom poiščejo idealno prehrano zanje. So odlični motivatorji, zato je njihov načrt za hujšanje običajno učinkovit. Znajo povezovati počutje in zdravje, ter prepričati še najbolj leno osebo da je gibanje nujno potrebno.

Računovodja

Ker je devica tako zelo natančna, organizirana ter povezana s številkami je delovno mesto računovodje zanjo odlična izbora. Njihova sposobnost dela s podatki je neverjetna. Zna biti potrpežljiva in zbrana, kar je pri tem poklicu ključnega pomena. Ker je odlična svetovalka, ji ne gredo od rok samo številke, ampak strankam tudi deli odlične strokovne nasvete, ki jim je vredno zaupati. Ob njeni pomoči se stranke počutijo zelo varno.

Katera delovna mesta so rojenim v znamenju device najbolj pisana na kožo?

Lastnica čistilnega servisa

Device so zelo storitveno naravnane, zato ne preseneča, da se zelo dobro odrežejo v vlogi lastnice čistilnega servisa. So osebe, ki ohranjajo dom popolnoma čist in brezhiben. Pospravljanje, čiščenje, sesanje, pometanje bodo vedno opravile profesionalno. Znajo organizirati, spremljati in stvari narediti tako, da so zagotovo pohvaljene. Ker je red njihova domena, se v tem poklicu resnično odrežejo boljše kot ostala astro znamenja. Tudi če so direktorice, znajo v gužvi prijeti metlo in svojim zaposlenim priskočiti na pomoč.

Računalničar

Device so predvsem analitično naravnane in uživajo pri obdelavi čim večje baze podatkov. Programiranje jih dobesedno privlači, v njem so odlične tudi zato, ker so precizne in znajo vedno poiskati logično rešitev. Device so ljudje, ki jih morate poklicati, če imate težave z računalnikom. Natančno vedo, kaj morajo popraviti zaradi dejstva, ker so tako podrobno usmerjeni. Device so računalničarji, ki se jim nikoli ne zgodi, da nečesa ne bi popeljali do konca. Površnosti ne poznajo, zato vedno popravijo in nikoli ne pokvarijo.

Katera delovna mesta so rojenim v znamenju device najbolj pisana na kožo?

Veterinar

Dejstvo je, da imajo device lastnost, da skrbijo za živali, ter se z njimi povezujejo. Področje veterine jih privlači že od mladosti, saj so device otroci, ki najbolj skrbno poskrbijo za hišnega ljubljenčka in znajo sprejeti odgovornost. Pri karieri na tem področju jim izziv predstavljajo vedno nove situacije, ob katerih širijo znanje in si nabirajo izkušnje. Če imate psa ali mačko in če iščete popolnega veterinarja za svojega hišnega ljubljenčka, je devica zagotovo znamenje, ki bo v najboljši meri poskrbela zanj.

Laborant

Devico spremlja močno zanimanje za naravoslovne vede, zato se na področju kemije odlično znajde. Ker spretno zbira podatke in druge pomembne podrobnosti, potrebne za izdelavo laboratorijskega poročila, je devica tista, ki jo v laboratoriju vsi sprašujejo za nasvete, ter računajo na to, da ima v glavi vse pomembne formule. Eksperimentiranje z znanostjo je za devico prava poslastica, ker pa je zelo natančna, ji redko kakšen poskus spodleti.

Pripravljeno za Elle.si