Horoskop in denar: Lestvica od znamenja, ki mu denar najmanj pomeni, do znamenja, ki mu denar pomeni največ

Finančno področje je področje, ki bi ga vsi želeli imeti urejenega. Vendar temu vedno žal ni tako, saj se na področju denarja večkrat v življenju pojavijo prelomnice. Če nimate sreče na denarnem področju, ne pomeni vedno da ne znate zaslužiti. Morda vam odlično uspeva zaslužiti, a vse skupaj porabite prehitro. Morda spadate med znamenja, ki financ ne jemljejo tako resno, kot bi jih morala. Kam na lestvici glede finančne sreče in tega, koliko vam denar pomeni pa je uvrščeno vaše znamenje?

STRELEC

Strelci so zelo pridni, iznajdljivi in samozadostni, zato jim denar ne pomeni veliko. Ne bodo premislili, preden bodo naredili nekaj zabavnega tudi če jih bo to drago stalo. Strelci raje izberejo nove izkušnje kot urejen bančni račun. Tudi če so številke v minusu, se strelci preveč ne obremenjujejo, saj vedo da se bo slej kot prej vse uredilo.

RIBI

Ribi ste ljudje, ki večkrat svojih zadnjih nekaj evrov prostovoljno podarite brezdomcu, četudi to pomeni, da boste nekaj dni brez denarja. Ribe ste na področju denarja nesebične in druge vedno postavljate na prvo mesto. Vedno darujete in dajete denar tistim, ki ga po vašem mnenju bolj potrebujejo.  Do visokega stanja na računu redko priplezate.

Horoskop in denar: Lestvica od znamenja, ki mu denar najmanj pomeni, do znamenja, ki mu denar pomeni največ

VODNAR

Vodnarji se ne morejo in se tudi nočejo upreti novi tehnologiji, nov telefon, nov računalnik, nova televizija, pripomočkov zanje nikoli ne zmanjka. Radi raziskujejo in hrepenijo po denarju, vendar ga ne znajo dolgo zadržati v rokah. Večkrat se jim zgodi, da njihov denar, prihranjen za nekaj pomembnega v trenutku izpuhti v neznano. Na področju financ so nedosledni.

LEV

Levi se zelo trudijo biti previdni pri porabi denarja, a pogosto se ujamejo v primež svoje radodarnosti ter tega, da si privoščijo najboljše. Zelo radi obdarujejo svoje prijatelje in družino, tudi če zaradi tega ne bodo ničesar prihranili zase. Levi tudi takrat ko nimajo denarja ne kupujejo poceni stvari. Levi ne priznajo da nimajo denarja.

TEHTNICA

Tehtnice ste običajno preveč radodarne, vendar vaša radodarnost izhaja iz tega, da želite biti ljudem vedno všeč. Poskušate prihraniti denar in zaslužiti več, vendar se vedno pojavijo nepredvidljive stvari in na koncu denar običajno sproti porabite za malenkosti. Ko se mesec zaključuje in plača kopni, je tehtnica vedno bolj nervozna.

Horoskop in denar: Lestvica od znamenja, ki mu denar najmanj pomeni, do znamenja, ki mu denar pomeni največ

RAK

Rak je običajno zelo previden pri porabi denarja, vendar ga zasluži težje kot ostali. Običajno rak tehtno premislili, preden kupi nekaj večjega. Ko so razočarani, razpoloženje vpliva na njihovo logično razmišljanje, takrat se ne nadzirajo in brezglavo zapravljajo. Ko je rak slabe volje, bo storil vse, da se počutil bolje, tudi če bo zapravil vse prihranke.

DVOJČKI

Dvojčki imajo srečo, da s svojo iznajdljivostjo lažje zaslužijo. Vendar imajo tudi smolo, saj so nepremišljeni in denar tudi hitro zapravijo. Želijo si biti odgovorni, ter imeti zahtevno delo, ki je dobro plačano, vendar jih na poti do cilja večkrat kaj zmoti. Radi igrajo na srečo, da bi zaslužili več denarja, težko se premagajo, da ne bi tvegali, tudi če bodo izgubili ves svoj denar.

DEVICA

Devica, ki je premišljena in analitična ima rada finančno stanje ves čas pod nadzorom.  Devica je tudi mojster v tem, kako ustvariti ravnovesje med fizičnimi in materialnimi stvarmi v življenju. Skoraj vedno imajo pripravljen scenarij, kako odreagirati, če se jim na področju financ slučajno zalomi, ne marajo biti nikomur dolžni. 

OVEN

Ovni običajno ne varčujejo, saj živijo za tukaj in zdaj, vendar ne bodo zapravili več, kot jim omogoča njihov premišljen um. Na področju financ se dobro znajdejo in lažje kot ostali si bodo ustvarili prihranke za izobraževanje, družino in kasnejše obdobje. Svoj težko prisluženi denar radi porabijo za stvari, ki so zanje pomembne.

Horoskop in denar: Lestvica od znamenja, ki mu denar najmanj pomeni, do znamenja, ki mu denar pomeni največ

KOZOROG

Kozorog je trden in stabilen, zato na področju denarja običajno nima težav. On zelo dobro razume da je denar pomemben faktor za prihodnost in zato se izogiba pretiranemu zapravljanju. Kozorog je skozi svoje delovanje močno usmerjen k služenju denarja in precej trdo dela za dosego svojih ciljev. Skozi življenje sta mu podarjeni  finančna stabilnost in uspeh.

BIK

Bik je eden izmed finančno najbolj stabilnih znamenj. Imajo odličen občutek, kako zaslužiti, ni jim težko trdo delati in se prilagajati. Znajo načrtovati in se držati nazaj, ko je to potrebno. Biki brezglavo ne tvegajo, saj je varnost njihova prioriteta. Njihovo urejeno denarno področje je običajno odlične zgled tudi za tiste, ki jih obkrožajo.

ŠKORPIJON

Škorpijon je najbolj osredotočen na finančni uspeh. Znajo rokovati z denarjem in le redko vztrajajo tam, kjer ni na vidiku dobrega zaslužka. Nikoli ne pozabijo, komu in koliko so posodili denar. S svojim šarmom in pogumom znajo kjerkoli se znajdejo zaslužiti več kot ostala znamenja. Tvegajo le takrat, ko jim je dobiček zagotovljen.

Pripravljeno za Govori.se