Horoskop in denar: Ženske, ki znajo zaslužiti so rojene v znamenju…

Spadate med srečnice, ki v življenju lažje zaslužijo, ali pa se bolj znajdejo na tem področju in so morda celo več plačane kot ostali?

Delo in denar, področje, ki marsikomu predstavlja težavo, vendar si lahko, če ste rojeni v enem izmed spodnjih znamenj oddahnete, saj vedno poskrbite, da je vaš bančni račun v zelenih številkah, ter da ste za svoje delo vedno dobro plačani.

Horoskop in denar: Ženske, ki znajo zaslužiti so rojene v znamenju...

LEVINJA

Si rojena vodja, ki zna rešiti najtežje težave. Vse kar delaš, delaš s stilom, s srcem, z vso svojo vnemo, zato se znaš tudi odlično izpostaviti in zahtevati plačilo. S svojim samozavestnim delovanjem vedno poskrbiš da tvoja prizadevanja ne ostanejo neopažena. S pogumom in nasmeškom na ustnicah vedno prevzameš odgovornost, tudi takrat ko vsi drugi dvignejo roke. Z namenom, da bi več zaslužila, se znaš tudi odrekati prijetnim rečem in se posvetiti delu, ko se druge prijateljice zabavajo.

DEVICA

Če si devica, verjetno že od rosne mladosti poslušaš kako si pridna in marljiva. Vendar nisi samo to, si tudi zelo iznajdljiva na področju dela in denarja. Na pomoč ti pride dejstvo, da se samoumevno podrobno posvečaš podrobnostim in najprej vse skupaj analiziraš v mislih. Vedno vse narediš pravočasno in če se kdo zmoti, si ti tista, ki to opaziš in seveda popraviš. Zaradi tega te spremljajo boljše možnosti, da v svojem življenju na področju dela in denarja še kako dobro deluješ, posluješ, skratka poskrbiš za svoj bančni račun.

Preberite tudi POT DO USPEHA ZA VAŠE ASTROLOŠKO ZNAMENJE

ŠKORPIJONKA

Če si rojena v znamenju škorpijona te tvoja trma vodi do tega, da uspeš v vsem, karkoli si zamisliš. Tisto kar delaš, delaš z entuziazmom, to je tvoja pot do zaslužka in čisto nič drugače. Zato se ti skoraj nikoli ne zgodi, da ne bi dosegla tistega, kar si želiš, še posebej, ko gre za denar. Zate je najpomembnejše imeti uspešno kariero in zaslužiti dovolj, da si lahko omogočiš sproščeno življenje. Vedno boš naredila vse, kar je v tvoji moči, da boš za svoje delo tudi dobro plačana.

Horoskop in denar: Ženske, ki znajo zaslužiti so rojene v znamenju...

BIKICA

Bikici materialna plat že po naravi veliko pomeni, zato si srečnica, ki v življenju lažje zaslužiš, ampak le s trdim delom in dobro organizacijo. Denar je velikokrat tvoja motivacija da naporno delo, ki ga opravljaš, opraviš še boljše. Zavedaš se, da tvoje stvari, ki jih potrebuješ niso poceni, zato ti je jasno, da se moraš na tem področju še posebej dobro potruditi. S svojo vztrajnostjo in kančkom sreče, ki ti ga podarjajo zvezde vedno poskrbiš, da zaslužiš dovolj denarja za prijetno življenje.

OVNICA

Ovnica je ženska, ki izžareva zaupanje in je odločena, da bo dosegla dobre rezultate, vedno, ko se loti kakršnekoli naloge. Te prirojene lastnosti ji skupaj s trdim delom in njenim pravim občutkom služijo kot pomagalo, da v življenju več zasluži. Zna se spoprijeti s spremembami na področju dela in nagrada je njena sposobnost, da se zlahka osredotoči na pravo bistvo. Če za svoje delo ni dovolj plačana, bo ovnica prva, ki se bo energično postavila zase in zahtevala plačilo ter seveda tudi opravičilo.

Pripravljeno za Cosmopolitan.si

Preberite tudi STE NA PODROČJU DENARJA ROJENI POD SREČNO ZVEZDO?