KAKO SONCE V DEVICI VPLIVA NA VAS?

Kakšen je vpliv Sonca v znamenju device na vaše življenje?
Kakšen je vpliv Sonca v znamenju device na vaše življenje?

Kakšen je vpliv Sonca v znamenju device na vaše življenje?

Prihaja obdobje, v katerem bomo opazili nekatere spremembe. 22. avgusta ob 21.35 uri preide Sonce v znamenje device, kar boste najbolj zaznavali rojeni v zemeljskih znamenjih. Z lahkoto se boste znali organizirati na vseh področjih, saj so vibracije device odlične pri načrtovanju. Vsak dogodek bo vnaprej skrbno zapisan v planer, vsak nakup bo skrbno analiziran in preračunan, ves čas boste razmišljali, kako čim bolj urediti svojo dnevno rutino. Prihaja zanimiva kombinacija intelektualnega in praktičnega.

Počutili se boste mirno in zbrano.

S svojo stabilnostjo in potrpežljivostjo boste lažje čakali, razumeli in dokončali kar vas bremeni. Če vam gre kdo na živce, boste sedaj to znali povedati na glas. Zaznali boste večjo pozornost do detajlov, saj energiji tega tranzita nič ne uide. Opazili boste, da je vaša splošna občutljivost povečana, in počutili se boste dovolj ozaveščeni o svoji okolici. Pretirano razmišljanje in analiziranje bi vas lahko drago stalo. Pozornost na detajle je običajno dobra stvar, včasih pa lahko doprinese tudi k nezadovoljstvu in celo zameram.

Kakšen je vpliv Sonca v znamenju device na vaše življenje?

Bolj kot običajno se boste zavedali zdravja in načina prehranjevanja. Če ste v preteklem obdobju razmišljali o tem, da bi začeli novo rutino vadbe ali spremenili prehrano, je zdaj pravi čas za začetek. Končno se boste osredotočili na to, da imate radi svoje telo. Hrepeneli boste po hrani, ki bo dvignila odpornost in se počutili bolj motivirane za vadbo.

Ves čas boste opazovali okolico, opravljali potrebne raziskave in analizirali vsa dejstva, preden boste sprejeli končno odločitev.

Zaradi tega boste precej spretni pri odkrivanju težkih logičnih ugank ali odkrivanju notranjega delovanja vsakega zapletenega problema. Spremljal vas bo strah, da ne boste izpolnili pričakovanj drugih, zato se boste še posebej trudili, da jih ne razočarate. Lahko pa postanete tudi nesramni, če vas kdo kritizira, tudi če gre za konstruktivno kritiko. Na področju čustev boste cenili vse vidike intimnosti: duševne, čustvene in fizične. Težje se boste odprli in izrazili svoja čustva, lažje pa se boste srečali z občutkom varnosti in tkali dolgoročne načrte.

Kaj početi v dneh, ko se Sonce nahaja v znamenju device?

  • To je pravi čas, da kupite planer in ga dejansko uporabite, ali pa si naložite aplikacijo, s katero se boste lažje organizirali. Učenje dobrih navad bo imelo tudi pozneje pozitiven učinek.
  • To je organizirano in praktično obdobje, v katerem se lahko po nekaj mesecih vrnete k poslu. Morda vse skupaj ne bo zabavno in igrivo, vendar boste kljub temu ponosni na svoje korake.
  • Posvetite več pozornosti zdravemu načinu prehranjevanja ter zdravemu telesu.
  • S tem vplivom vam ne bo odgovarjalo biti v središču pozornosti. Raje boste v ozadju delovali popolnoma osredotočeni na manjše stvari.
  • V kolikor ima ljubljena oseba težave, lahko s svojim natančnim umom preučite drobne podrobnosti, v smeri da boste našli pravo rešitev.
  • Energija, usmerjena v podrobnosti, vam omogoča, da izpilite svoje sposobnosti, se organizirate ali izvajate kakršne koli dejavnosti, ki od vas zahtevajo posebno pozornost.
Kakšen je vpliv Sonca v znamenju device na vaše življenje?

Čemu bi se morali v tem obdobju izogniti?

  • Tudi če bo vaše življenje napolnjeno z delom, boste malce nemirni in nervozni, zato se izognite preveč napornim nalogam.
  • Razumljivo je, da boste v tem obdobju bolj pozorni na zdravje, vendar se skušajte izogniti pretiravanju, ki vas lahko hitro objame.
  • Če ste obtičali v praktičnem, materialnem svetu, se lahko z budnim opazovanjem v tem času naučite veliko o sebi. Nikar pa si ne zastavljajte prevelikih zahtev, saj se boste s tem le obremenili.

Sonce v devici prebuja vašo željo, da vse naredite brezhibno in ob pravem času. Ker boste delovali kot perfekcionist, boste pozorni na vsako najmanjšo podrobnost. Prav tako boste poskrbeli, da so vse stvari na pravem mestu. Bolj kot običajno boste strogi do sebe, če se bo pojavil občutek, da nečesa niste opravili po najboljših močeh. Prizadevajte si k temu, da bi se nekoliko sprostili in pustili nekaj stvari nedokončanih, navsezadnje ni nujno, da je vse brezhibno.

Ali je obdobje Sonca v znamenju device ugoden vpliv za reševanje konfliktov v odnosih?

Obdobje Sonca v znamenju device prinaša zadržanost, kritičnosti in analitičen pristop, zato ni najbolj ugoden čas za soočenja na področju medsebojnih odnosov.

Kako energija Sonca v devici vpliva na karierno področje?

Sonce v devici prinaša dobro motivacijo, odločnost in vztrajnost, zato je to odličen čas, ko lahko rešite tudi tiste naloge, ki so se vam zdele nerešljive.

Pripravljeno za Sensa.si