V zvezdah je zapisano, katera kariera je vašemu astrološkem znamenju pisana na kožo

Izbira kariere glede na vaše astrološko znamenje. Seveda je prav, da se odločite za tisto smer, ki vas najbolj veseli, lahko pa preberete tudi smernice, katero področje kariere je vašemu znamenju najbolj pisano na kožo.

PODROČJE NARAVOSLOVJA

  • ŠKORPIJONKA, STRELKA
V zvezdah je zapisano, katera kariera je vašemu astrološkem znamenju pisana na kožo

Ker si sposobna analitičnega razmišljanja in te vse, kar je povezano z raznimi eksperimenti, delom v laboratoriju, formulami in enačbami enostavno navdušuje, je študij v smeri naravoslovja zate odlična izbira. Znaš poiskati pravo rešitev in posamezne zadeve povezati v celoto. Nisi najbolj navdušena nad filozofskimi vsebinami, zato te bodo dejstva, ki jih nudi študij naravoslovja še kako ostala v spominu.

PODROČJE UMETNOSTI IN KREATIVE

  • BIKICA, DVOJČICA
Kariera

Rada ustvarjaš in se prepuščaš svoji kreativnosti, ki ne pozna nobenih meja. Zakaj bi bilo ustvarjanje in oblikovanje samo tvoj hobi, ko pa se lahko odločiš za študij na tem področju in združiš prijetno s koristnim. Svojo bujno domišljijo boš znala v tej smeri odlično uporabiti in to področje te bo poleg tega, da ti bo ponudilo možnosti za kreativno delo tudi notranje dopolnjevalo.

PODROČJE EKONOMIJE IN MARKETINGA

  • OVNICA, DEVICA
Marketing

Številke in merjenje uspeha je tvoja poslastica. Znaš predstaviti in prodati še tako nezanimiv artikel, zato ti študij na področju ekonomije prinaša številne zanimive priložnosti, zmožnost delati samostojno ter zmagovalno kombinacijo za nadaljnje delo. Ker si ničesar ne jemlješ preveč k srcu, te ni strah zavrnitve, si za svet marketinga več kot primerna. Ko dosežeš uspeh, ga znaš množiti naprej.

PODROČJE DRUŽBOSLOVJA IN HUMANISTIKE

  • VODNARKA, LEVINJA
Marketing

Si tista, ki vedno razume druge ljudi, družbo in se znaš poglobiti v tuje situacije ter jih rešiti. Na kožo so ti pisana področja, ki ti dajejo splošno širino, tvoje zanimanje je neverjetno, zato bo kariera, povezana s humanističnimi vedami odlična izbira za tvoje znamenje. Študij v tej smeri ti bo podaril znanja, ki jih potrebuješ, da boš svoj značaj nadgradila z vsebinami, ki ti bodo pomagale, da boš izstopila iz povprečja in v življenju delala tisto, kar si želiš.

PODROČJE PEDAGOGIKE Z ANDRAGOGIKO

  • TEHTNICA, RIBICA
Marketing

Ker si umirjena, sočutna, razumevajoča je študij pedagogike zate resnično najboljša izbira. Tvoja neverjetna potrpežljivost ti olajša delo z otroki ali ostalimi skupinami. Odlično se znajdeš na področju poučevanja in vzgoje. Tvoj pristop je diplomatski, rada se lotevaš sistematičnih rešitev, zato bo tvoj študij na tem področju opravljen z zagnanostjo in pravo voljo. Tudi umetniška žilica ti bo tukaj v pomoč.

PODROČJE MEDICINE IN FARMACIJE

  • KOZOROGINJA, RAKICA
Marketing

Skrb za zdravje, fizično ter mentalno je nekaj, kar je na vrhu tvojih zanimanj, rada priskočiš na pomoč in svetuješ tistim, ki ne vedo, kako rešiti kakšen zdravstven problem. Že v otroštvu si rada prebirala razne zdravstvene priročnike in informacije o zdravilih, zato boš s študijem v tej smeri zagotovo zadovoljna, saj ti prinaša neverjetno širino, ki jo boš lahko uporabila tudi v zasebnem življenju.

Pripravljeno za Cosmopolitan.si

Preberite tudi ŽENSKE ZODIAKA, OZNAČENE Z VZDEVKOM PIFLARKE