Katere ženske zodiaka so označene z vzdevkom “piflarke”?

Nekatere izmed vas ste bile ali ste v šolskih klopeh bolj pridne, druge ste se zanašale na srečo. Nekaterim je šola predstavljala področje, kjer morate biti najboljše in se izkazati po svojih najboljših močeh, zato so vas ostali včasih označili za piflarke, kar pa je potrebno sprejeti kot pozitiven kompliment.

  • Torej, katera znamenja so tista, med katerimi vas je največ, ki ste bile ali ste še vedno na področju izobraževanja vredne pohvale?

DEVICA

S svojo praktično inteligenco, od analitičnega pristopa, do pragmatičnega reševanja problemov in logičnih nalog, ste device tiste, ki na področju izobraževanja zmorete skoraj vse, tudi tisto, kar se zdi vašim sošolcem skoraj nemogoče. Inteligenca vam na področju izobraževanja zagotavlja zmagovalne kombinacije, udobje in varnost.

Katere ženske zodiaka so označene z vzdevkom "piflarke"?

Ves čas ste v pogonu, lenobe in ležernosti ne poznate.

Hrepenite po novih znanjih, zato ste tiste, ki ste imele vedno narejeno domačo nalogo in celoten plan šolskega leta. Niste dovolj prodorne za hitre odločitve, niti za takšne, ki vsebujejo večjo mero tveganja, zato imate rade vse pod nadzorom.

Ne marate neresnosti in nedoslednosti, saj ste vedno točne in natančne.

To vas v očeh drugih označuje za tiste, ki so preveč pridne, ki se morda ne znajo sprostiti, ampak se neusmiljeno podajajo k dobrim ocenam. Ne samo, da imate vedno vse urejeno, vi razmišljate tudi kako bi, ko zaključite to poglavje, nadgrajevale svoj študij.

KOZOROGINJA

Kozoroginje ste že v mladosti ambiciozne in praktične z odličnim občutkom za družbene odgovornosti. Ter odgovornostjo do izobraževanja, ki ga skoraj vedno popeljete do konca, ne glede na ovire. Prav tako se nagibate k temu, da se zavedate svojih sposobnosti, morda vas v zvezi z izobraževanjem večkrat celo mučijo prevelike skrbi.

Katere ženske zodiaka so označene z vzdevkom "piflarke"?

Vaša naravna previdnost vam omogoča, da počasi in vztrajno napredujete na vrh, k najboljšim ocenam.

Vaša borba predstavlja dosežke in prizadevanja za ugled, čast in uspeh tudi pri javnih dosežkih. Kozoroginje ponazarjate vrednote trdega dela in dosežkov ter služite ciljem človeštva in se jim odlično prilagajate. Vaša natančnost, dobra motiviranost in premišljenost vam lahko v svetu študija še kako prav prideta.

Ambiciozne in delovne imate vse svoje poti začrtane do podrobnosti, zato vam pri študijskih ciljih težko spodleti.

Na področju izobraževanja ste premišljene, natančne in hkrati usmerjene k novim, boljšim pristopom. Ste rojen mislec, zelo odgovorne, pronicljive in iznajdljive, zato znate tudi drugim razložiti kakšno težjo nalogo. Odlikuje vas racionalen pristop, spuščate se v raziskovanja in razne študije, saj hrepenite po novih obzorjih in znanju.

RIBICA

V povezavi z Neptunom in z dvanajsto hišo, ste ribice tiste ženske, ki imate zelo pronicljiv um in voljo, potrebno za učenje. Spremlja vas intuitivna inteligenca, s katero z lahkoto sedite ure in ure ter absorbirate snov. Dokler je ne osvojite v celoti. V sebi spodbujate željo, da bi razumele notranjo psihologijo, da bi bile pri učenju kreativne, ter da bi z dodatnim pridobljenim znanjem razvile veščine za prebujanje svoje duše.

Morate biti zelo previdne, da bi lahko jasno postavile meje med seboj in tistimi, ki jim želite na področju izobraževanja pomagati z učenjem. Zapomnite si, težko boste rešile druge. Ponosne ste, da spadate med piflarke.

S časom in trdim delom se učite, da svoje psihološke predispozicije usmerite v slikarstvo, poezijo, pisanje, ples, glasbo ali fotografijo, saj vam trde znanosti, ki jih sicer če želite obvladate, niso najbolj pisane na kožo. Kljub temu pa na študijskem področju slovite po neverjetni pridnosti in predanosti, ter želji po dobrih ocenah, tudi če morate vanje vložiti več truda.

Odlikujeta vas izjemna iznajdljivost in velika sposobnost odreagirati v trenutku. Zaradi odlične sposobnosti presoje se znate dobro izražati, kar vas rešuje na ustnih izpitih, saj na sploh vaša komunikacija ni najbolj prodorna.

Pripravljeno za Elle.si

Preberite tudi URESNIČITEV CILJA IN POMEMBNA VODILA