Uresničitev cilja in pomembna vodila, ki vas vodijo naprej

Določena vodila so pomemben steber, ko se želite pomakniti stopničko višje. Uresničitev cilja je zelo pomembna, lažje jo boste dosegli, če boste upoštevali vodila.

Uresničitev cilja in pomembna vodila, ki vas vodijo naprej

Uspeli boste šele, ko boste imeli jasno vizijo, oziroma namen.

Notranje videnje vas usmerja na pot, ki vodi v najvišje dobro in največji radosti naproti. Povežite se z neskončnostjo življenja, v kateri je vse popolno, celo in dovršeno. Bodite središče življenja, ki se stalno spreminja. V vsakem bitju in stvareh skušajte videti dobro. Energijsko polnjenje, ki zajema vašo pozornost, skrb, gojenje in zalivanje semen, dokler ne vzklijejo je zelo pomembno.

Vodila ustvarjalnosti vam bodo pomagala do neštetih čudežev, radostnih presenečenj in globokega občutka izobilja, varnosti in miru.

Vodila so čudežna prav v svoji preprostosti. Ključ do uspeha je, da jim sledite po vrsti. Če boste uspešni, vas bo eno vodilo spontano pripeljalo do naslednjega. Kadar se na poti spotikate ali ustavljate se vrnite na začetek, ponovite vodila, ter se prepričajte, da ste vsakega posebej povsem osvojili.

Kdor začenja stvari, a jih nikoli ne dokonča, kdor se z lahkoto zmede ali prestraši, naj se zamisli nad svojimi dejanji in naj ne pričakuje zadovoljstva v življenju.

Uspeli boste šele, ko boste imeli jasno vizijo, oziroma namen. Notranje videnje vas usmerja na pot, ki vodi v najvišje dobro in največji radosti naproti. Povežite se z neskončnostjo življenja, v kateri je vse popolno, celo in dovršeno. Bodite središče življenja, ki se stalno spreminja. V vsakem bitju in stvareh skušajte videti dobro. Energijsko polnjenje, ki zajema vašo pozornost, skrb, gojenje in zalivanje semen, dokler ne vzklijejo je zelo pomembno.

Uresničitev cilja vas vodi v pravo smer

KAJ VSEBUJEJO VODILA, KI VAS BODO POPELJALA DO URESNIČITVE VAŠIH CILJEV?

VODILO –  OSREDOTOČITE SE NA SVOJE SANJE: Zaupajte v tisto kar vas veseli in osrečuje, nikar ne zatirajte svojih sanj.

VODILO – PRIDOBITE PODPORO PODZAVESTI: Vaša podzavest je zelo pomembna, zato nikar ne ignorirajte njenih opozoril, raje se z njo povežite in ji prisluhnite.

VODILO – KAR SI ŽELITE, SI MORATE TUDI PREDSTAVLJATI: Ni dovolj, da samo razmišljate in sanjarite, vse kar ste si zastavili si morate najprej predstavljati.

VODILO – ODSTRANITE OVIRE: Znebite se negativnih vzorcev, napačnih, neiskrenih ljudi in predstav, ki vas vlečejo le navzdol.

VODILO – BODITE ODPRTI ZA INTUITIVNO VODSTVO: Vaša intuicija je tista, s katero boste lažje prišli do svojega cilja, zato bodite odprti za njene prebliske.

VODILO – PODPRITE SVOJE SANJE Z LJUBEZNIJO: Vaše sanje se bodo uresničile veliko prej, če jih boste obarvali in podprli z ljubeznijo.

VODILO – OPUSTITE NADZOR: Prav je, da znate spremljati, vendar vas prevelik nadzor samo ruši, preprečuje vam živeti svobodno in spontano.

VODILO – ZAHTEVAJTE, DA SE SANJE URESNIČIJO: Ni dovolj samo želeti in analizirati, enostavno začnite zahtevati, da se vaše sanje uresničijo.

VODILO – VZTRAJAJTE PRI SVOJIH SANJAH: Če sledite svojim sanjam ste na dobri poti, ko pa se boste naučili vztrajati pri svojih sanjah, si boste na koncu lahko oddahnili, saj bodo po vsej verjetnosti uresničene.

Pripravila T.C.

Preberite tudi KAKO OSTATI POGUMEN, KO VAS ŽIVLJENJE PREIZKUŠA?