ČESA SE LAHKO OSTALA ZNAMENJA ZODIAKA NAUČITE OD DEVIC?

Kaj je tisto, česar se lahko glede na vaše astrološko znamenje naučite od devic?
Kaj je tisto, česar se lahko glede na vaše astrološko znamenje naučite od devic?

Kaj je tisto, česar se lahko glede na vaše astrološko znamenje naučite od devic?

Predviden čas branja: 6 minut

Devica je znamenje, osredotočeno na organizacijo in nadzor. Znana je po tem, da podarja iskrene, jasne in kritične nasvete. Sprejemanje odločitev na podlagi tega, kar je praktično in racionalno devico vedno reši pred zagato. Zavedajo se, da organiziranost ni izguba časa, ampak olajšava. Ker spadajo v spremenljiva zemeljska znamenja, se zelo enostavno prilagajajo spremembam okolja. Kaj je tisto, kar bi se lahko ostala astrološka znamenja naučila od preciznih devic, namesto da vam gredo zaradi svojih izrazitih lastnosti včasih na živce?

OVEN

Ovni ste polni ponosa, toda v neuravnoteženem trenutku je osredotočenost nase lahko destruktivna. Devica ima sposobnost, da ostane prilagodljiva in po potrebi spremeni obliko. Top je tisto, česar bi se morali samozavestni ovni naučiti od njih. Namesto da ovni zahtevate vso pozornost, poskusite kdaj kot devica delovati v ozadju, kot opazovalec.

BIK

Biki, stabilnost je sicer dobra lastnost, vendar se od device lahko naučite nenehnega prizadevanja k samo izboljšavi. Nagradite se kot se zna devica z branjem novih knjig, spreminjanjem svoje garderobe ali iskanjem novih in boljših načinov za spontano in zdravo delovanje. Devica vas torej lahko nauči, da vas iskanje novih načinov za vnos sprememb v življenje lahko dolgoročno le okrepi.

DVOJČKA

Dvojčki zaradi razpršenosti niste znani kot zanesljivi prijatelji, zato se lahko od device naučite biti bolj pripadni, zvesti in prilagodljivi. Tudi zanesljivost in stabilnost sta lastnosti, za kateri ne bi bilo slabo da bi jih povzeli od device. Devica ima manjši krog prijateljev, vendar jo spremlja celo življenje. Dvojčki, razmislite o tem, da je kvaliteta v bistvu ključnega pomena. Od njih se lahko učite tudi osredotočenosti na bistvo.

RAK

Raku značilna toplina, ljubeča narava in materinska energija pomagajo, da zlahka razvijejo fantazije o svojih odnosih. Device so v odnosih znane po svoji praktičnosti in prilagodljivosti. Ker niso globoko navezane na fantazijo, večinoma delujejo v zemeljskem kraljestvu pragmatizma. To je nekaj, česar bi se lahko rak naučil od device, morda tudi s svojimi čustvi delovati bolj racionalno.

Kaj je tisto, česar se lahko glede na vaše astrološko znamenje naučite od devic?

LEV

Levi se lahko naučite od device, kako svojo ustvarjalnost uporabiti v praksi. Levi ste zagotovo radi zvezde vsake predstave, vendar večkrat pozabite na druge. Od device se lahko naučite da ste lahko uspešni tudi iz ozadja, ter da je pomembno, da drugim predvsem prisluhnete. Če postanete bolj aktiven poslušalec, kot je devica boste zagotovo spremenili vaše odnose in poskrbeli, da se bodo najbližji prijatelji v vaši prisotnosti počutili spoštovane.

DEVICA

Device, prav je, da imate svoj načrt, a ko je le ta v nasprotju z drugimi, je kompromis ključnega pomena. Naučite se tudi, da je pretirana kritika lahko razlog za spore in slabo voljo, ter da vsi žal niso popolni.

TEHTNICA

Tehnice, od devic lahko povzamete način delovanja, ki ne vsebuje neodločnosti. Analizirajte in načrtujte vnaprej, da vam bo kar ste si zastavili uspelo že prvič. Ne odlašajte na jutri, kar lahko storite danes. Ker delujete tako da ugajate drugim, se nagibate k temu, da priznate in potrdite vse, kar prijatelji ali sodelavci želijo slišati. Devica pa je tista, ki stvari zaradi drugih nikoli ne bo olepšala, skušajte se to od nje naučiti.

ŠKORPIJON

Škorpijoni, od device se lahko naučite kako se odločiti na podlagi razmišljanja in racionalizacije namesto premlevanja čustev in instinkta. Škorpijoni ste znani po svojem ljubosumju, ki divja v domišljijskem notranjem svetu njihovega uma. Device, ki zaupajo je težko narediti ljubosumne. Škorpijoni, bodite glede ljubosumja kot devica in poskrbite, da vas namesto neprestanih zaznav zamajejo le hladna trdna dejstva.

Kaj je tisto, česar se lahko glede na vaše astrološko znamenje naučite od devic?

STRELEC

Strelci, od device se lahko naučite, kako se namesto na celotno sliko osredotočiti tudi na drobne podrobnosti. Tudi zamujanje, ki je vaša vrlina lahko premagate, če opazujete devico, ki je vedno in povsod točna ter zelo odgovorna do sebe in drugih. Sledite urniku in se ne bojte, kljub temu bo ostalo dovolj časa za zabavo in sprostitev.

KOZOROG

Čeprav si z devico kozorogi delite veliko lastnosti se lahko kljub temu od njih nekaj naučite. Od nje se lahko naučite, da porabite malo manj časa za naporno plezanje po karierni in finančni lestvici, ter si vzamete nekaj več časa za raziskovanje neraziskanega. Tudi na področju mode in urejenosti je devica lahko vaša odlična učiteljica, ki sledi trendom.

VODNAR

Devica vedno sladi mejam in pravilom, vodnar pa je tisti, ki se jim zelo rad spretno izogiba. Močna neodvisnost ga spodbuja, da si utira svojo pot in počne stvari samo zaradi dokazovanja svoje individualnosti.  Skušajte delovati na tem področju kot devica in se ne izogibajte spoštovanja pravil, da bi dosegli svoj cilj. Nekaj reda in organizacije vam lahko dejansko pomaga uresničiti sanje.

RIBI

Ribice se lahko od device naučite, kako organizirati svoj kaos na bolj produktiven način. Secirajte kot to počne devica dejstva, da pridete do resnice. Ribice, včasih vaše meje niso tako jasne, kot bi morale biti. Povzemite določene lastnosti device in razjasnite, kakšna so vaša merila, da jih boste lažje uporabili v vsakodnevnem življenju. Ne pozabite tudi večkrat pregledati podrobnosti, kot to počne devica.

Pripravljeno za Sensa.si