S KATERIMI ZNAMENJI SE DEVICE V ŽIVLJENJU NE UJEMATE?

S katerimi astrološkimi znamenji se device v življenju ne ujemate?
S katerimi astrološkimi znamenji se device v življenju ne ujemate?

S katerimi astrološkimi znamenji se device v življenju ne ujemate?

Predviden čas branja: 4 minutes

Katera znamenja zodiaka so tista, ki se z analitično devico v življenju ne znajdejo najbolj. To so znamenja, ki so na določenih področjih drugačna od devic, morda preveč spontana, neodvisna in nepredvidljiva…

PRIJATELJSKI ODNOSI

V prijateljskih odnosih devica najtežje razume ovna in strelca, ki delujta povsem drugače, bolj hitro in nepremišljeno. Čeprav si devica želi biti z vsemi prijatelji blizu, ji to z egoističnim levom običajno ne uspe. Vodnar je ravno tako samozavesten, zato se z devico, če gre za prijateljski odnos težje dopolnjuje, ker oba želita svetovati kaj je dobro za druge. Tudi dvojček je prijatelj, s katerim v prijateljskem odnosu devica zaradi njegove nihajoče narave porabi preveč svoje energije.

S katerimi astrološkimi znamenji se device v življenju ne ujemate?

LJUBEZENSKI ODNOSI

Začetek odnosa med Ovnom in Devico je naravnost fascinanten. Paziti bosta morala na svojo strast, ki visi v zraku. Devica občuduje Ovnovo moč in neodvisnost, njuni medeni tedni so razburljivi s prisotnostjo spolne napetosti. Devica razkriva globine strasti ob svojem predrznem, raziskovalnem Ovnu. Razmerje med zemeljsko Devico z vladajočim Merkurjem in ognjenim Ovnom, ki mu vlada dobrohotni Mars, je atrakcija, ki spodbuja različnost v medsebojnem odnosu. Oven bo potreboval veliko iznajdljivosti, da zadovolji potrebe Device. Devica je izjemno urejena tudi pri hišnih opravilih.

Površno ali napol opravljene naloge izzovejo pri Ovnu jezo, ki je začinjena z ostrim jezikom.

Oven kritiko težko sprejme, tudi če ugotovi, kdo je odgovoren za vsakodnevno delo. Oven bo moral svoj način vodenja prilagoditi Devici. Lahko se vselej zanese na njeno korektno in odgovorno opravljeno delo, nikar pa ne pričakujte, da vas podpre pri tveganjih in nepremišljenih odločitvah. Devica še kako dobro zna analizirati tveganja. Če se naučita pravil, je partnerstvo lahko uspešno poslovno in tudi zasebno. Ne bo lahko, potrpljenje obrodi sadove in tudi čudeži se dogajajo.

Devica in Tehtnica sta lahko čudoviti in harmonično igrata skupaj le pod pogojem, če je to želja obeh.

Potrebno je vložiti veliko truda predvsem za začetek. Devici vlada nestalni Merkur, ki lahko na prvi pogled povzroča nekaj zadržanosti. Nagnjene so h kopičenju dobrin, privržene načelom, pravilom in točnosti. Vpliv elementa zemlje zagotavlja Devici vestnost, učinkovitost in previdnost pri opravljanju zadanih nalog. Slovijo po svoji delavnosti in raziskovalnem duhu. Tehtnica je vselej pripravljena na odprto in iskreno komunikacijo v nasprotju z Devico, ki velikokrat poskuša obračati besede sebi v prid.

Devica reagira impulzivno, če nima prav, v nasprotju s Tehtnico, ki zadeve vselej dobro premisli ali pretehta.

Je znamenje poštenosti in elegance v nasprotju z Devico, ki je lahko velikokrat neiskrena, čeprav se tega ne zaveda. Dobro za obe znamenji je značilno izražanje dobronamernih kritik. Čutnost in velikodušnost Tehtnice lahko odreši Devico pretirano težkega in monotonega dela, medtem ko zanesljive umske sposobnosti Tehtnice dajejo preveč zaupljivi Devici več odločnosti in previdnosti. V odnosu sta si Devica in Tehtnica velikokrat precej različni, zato se lahko med njima vzpostavi veliko nezanimanja. Pri intimnem odnosu ni pravih iskric, kar je všeč enemu, drugemu ni.

S katerimi astrološkimi znamenji se device v življenju ne ujemate?

KARIERA

Na področju dela in denarja se devica najprej znajde v napeti situaciji z dvojčkom in strelcem, saj sta preveč svobodna zanjo. Device na področju kariere nervirajo tudi ovni, ki želijo biti vedno v vsem najboljši. Ko je vse skupaj povezano še s financami, je najbolj čuden v očeh device labilen rak.

DRUŽINSKI ODNOSI

V družinskih odnosih device niste najbolj kompatibilne z biki in vodnarji, saj razmišljajo popolnoma drugače. Težko v družinskih odnosih sprejemate tudi leve, ki ves čas radi kradejo pozornost s tem da so v središču. Na živce vam gredo tudi ljubosumni in posesivni škorpijoni.

Kaj je tisto, kar device najbolj spravi ob živce v povezavi z ostalimi znamenji?

Device v odnosu z ostalimi znamenji najbolj spravi ob živce, da se nekdo ne drži dogovorjenih pravil, prav tako jih zmoti površnost.