ŽENSKE, KI SE NE BOJIJO STAROSTI SO ROJENE V ZNAMENJU…

V katerem znamenju so rojene ženske, ki se ne bojijo starosti?

V katerem znamenju so rojene ženske, ki se ne bojijo starosti?

Večina žensk je zelo obremenjena s staranjem in vsemi posledicami, ki spadajo zraven. Nekatere ženske pa se na staranje, ki se mu prav nihče ne more izogniti sploh ne ozirajo. Znajo sprejeti, da so vedno bolj modre in vedno bolj zrele. Te ženske se zavedajo, da še vedno ni nobenega zdravila ali kakšnega drugega postopka, ki bi preprečil vse telesne simptome staranja ali podaljšal življenje. V katerem znamenju so rojene te ženske, ki jim marsikdo zavida, da se ne bojijo staranja?

V katerem znamenju so rojene ženske, ki se ne bojijo starosti?

OVNICA

Ovnica v mladosti in srednjih letih dobro poskrbi za zdravje, zato ga bo verjetneje obdržala tudi v starosti. Za ovnico je zelo pomembno, da ostane umsko in telesno dejavna, kar doseže z lahkoto, saj skozi življenje uživa v svojih konjičkih in športnih dejavnostih. Njeni strahovi so bolj kot s starostjo povezani s tem, da ne bi uspela. Sivi lasje ji ne pokvarijo dneva, ampak jih zna sprejeti kot nekaj šarmantnega. Ovnica se ne boji, da bi bila v starosti osamljena ali zapostavljena, saj je sama sebi čisto dovolj.

BIKICA

Bikica se v svojem telesu dobro počuti, tako v mladosti, kot tudi v starosti. Znanja in modrosti, ki jih skozi življenje skrbno nabira, zna v starosti odlično uporabiti tudi v smeri motivacije. Ne skrbi jo, če bo dovolj vitalna, enostavno se prepušča življenju, je z njim povezana vendar deluje brez strahu pred starostjo. Bikica si zna organizirati varno starost in vedno poskrbi da je v urejenem okolju, da je njena starost še lepša. Bikica je prepričana, da bodo njena čustva v starosti še bogatejša, bolj polna, bolj subtilna in razločna. Prepričana je, da ni pomembno, koliko smo stari, temveč kako se počutimo.

V katerem znamenju so rojene ženske, ki se ne bojijo starosti?

ŠKORPIJONKA

Škorpijonka je prepričana, da ima vsako življenjsko obdobje tudi pozitiven vpliv na nas, zato se obdobja starosti ne boji, na nek način se ga celo veseli. Z vsemi lekcijami, ki jih je osvojila v življenju je v starosti zadovoljna in jih z veseljem širi na druge. Ni je strah, da bi lasje posiveli, ne boji se, da ne bi bila dovolj aktivna. Tudi privlačnost je tista, ki je po mnenju škorpijonke v starosti še bolj intenzivna. Rešena težav in napornega stresa ima v starosti škorpijonka čas, da se posveti sebi in svojim interesom.

RIBICA

Ribica tako zelo uživa v življenju, da se s tem, kako bo delovala v kasnejših letih ne ukvarja preveč. Njen razum ji govori da starost ni nič slabega, nič takšnega, česar bi se morala bati. Ribica ne razume tistih, ki se poslužujejo raznih tehnik pomlajevanja, da bi izgledali lepše, saj ima rada naravno. Komaj čaka na mirno življenje, saj uživa v tem, da se lahko povezuje sama s sabo ter svetuje mlajšim, ki se morda ne znajdejo. Kristalizirana inteligenca, ki jo deloma sestavljajo izkušnje in življenjska modrost, z leti pri ribici narašča.

Pripravljeno za Elle.si