Spadate glede na astrološko znamenje med ženske, ki se jih moški bojijo?

Želje moških so različne, zagotovo pa večina od ženske pričakuje nežnost, prilagodljivost, ustrežljivost in tisti občutek, da pripadajo. Nekatere ženske pa so tako zelo neodvisne, energetsko močne in samosvoje, da se jih moški, ko jih spoznajo celo ustrašijo. Morda zato, ker so zanje prevelik zalogaj, morda pa zato, ker imajo občutek, da jim bodo težko sledili.

Katerih izmed vas se moški najbolj bojijo, čeprav se jim zdite zelo privlačne?

OVNICA

Prva v zodiaku in prva takrat, ko je potrebno poskrbeti zase. Sigurna vase, nikoli šibka, vedno nasmejana. Polna optimizma, malce egoistična. Ovnica se odlično znajde sama, zato ne potrebuje moškega, ki bi ji govoril, kaj je dobro zanjo.

Zelo je direktna in iskrena, včasih za povprečnega moškega celo preveč.

Ona ima svoj jaz, in sicer zelo močan, zato če se ne strinja, zaradi tega da ugodi moškemu ne bo spreminjala svojih dejstev, ampak bo vztrajala pri svojem. Čeprav ima rada komplimente, vam bo, če boste preveč osladni hitro povedala, da se ji ne rabite prilizovati.

Spadate glede na astrološko znamenje med ženske, ki se jih moški bojijo?

ŠKORPIJONKA

Divja ženska, ki ne skriva tega, da hoče biti najbolj pomembna. Tudi tega, da hitro doživi ljubosumni izpad ne skriva. Želi biti glavna in tista ki izbira. Če ste vi izbral njo, verjetno ne bo tako navdušena, saj ona rada lovi in uživa ob tem, ko ulovi. Moški, ki se preveč odpre in nima idej je zanjo prava izguba časa.

Prav tako se težko prilagaja v resnem razmerju z nekom, ki psihično ni dovolj stabilen, da bi jo razumel, ko povzroča dramo.

Že njena zunanja podoba je drugačna od povprečja, zelo privlačna in tega se seveda zelo dobro zaveda, zato se je marsikateri moški ustraši že preden spozna njeno notranjost.

Spadate glede na astrološko znamenje med ženske, ki se jih moški bojijo?

VODNARKA

Vodnarka je neodvisna, polna entuziazma in prepričana, da je najboljša. Ko se pojavi v prostoru, močno izstopa s svojim nenavadnim stilom. Tako zelo močno, da ji skoraj nobeden moški ne upa pristopiti.

Njene besedne igre so močne, tako močne, da preprosto mora obveljati njena beseda, če ne, je užaljena.

V odnosu je prepričana, da se ne rabi prilagajati, zato je z njo včasih težko. Še težje jo je prepričati, da bi bilo dobro zanjo, da je z moškimi bolj usklajena. Deluje kot bojevnica, ki mora vedno in povsod izstopati, na takšen ali drugačen način.

Spadate glede na astrološko znamenje med ženske, ki se jih moški bojijo?

RIBICA

Ribica sicer ni ženska, ki bi prekipevala od samozavesti, je pa tako nežna in zasanjana, da jo moški večkrat težko razume. Ujeta v svoj svet domišljije se včasih težko prebudi. Po eni strani je vodljiva, po drugi strani pa hitro začne kuhati mulo, če se zadeve ne odvijajo tako kot si je zamislila.

Večkrat deluje tako tiha in nežna, da se je večina moških ustraši.

Ne upajo ji pristopiti, poleg tega jih vodi občutek, da bodo z njo težko doživeli kakšno sproščeno in strastno dogodivščino. Bojijo se ji povedati resnico, saj jih je strah, da se bo nežna ribica zlomila.

Pripravljeno za Elle.si

Preberite tudi NAJBOLJŠI LJUBIMCI ZODIAKA SO MOŠKI, ROJENI V ZNAMENJU…