SPOZNAJTE ZNAČILNOSTI ASTRO ZNAMENJA DEVICA

Vse o astrološkem znamenju devica, lastnosti in odgovori na vaša vprašanja
Želite spoznati device?

Vse o astrološkem znamenju devica, lastnosti in odgovori na vaša vprašanja

Device imajo organizirano življenje in tudi ko se spustijo v kaos, imajo njihovi cilji in sanje še vedno v mislih strogo določene meje. Nenehno jih skrbi, da so zamudile detajl, ki ga bo nemogoče popraviti. Devica je kot razočarana boginja, ki išče človeštvo dobroto. Pametna in prijazna devica brez pritoževanja opravi vsako delo. Inteligentna in vseživljenjska učenka, devica rada preizkuša nove stvari, bere knjige in spoznava svet, vendar ne tako sproščeno, ampak bolj preudarno. Device so odlični svetovalci, ki vedno vedo, kako rešiti težavo. Želi si popolnih odnosov, zato odnos nenehno postavlja pod drobnogled. Želi si, da bi bili vsi iskreni in resnični. Spremlja jo nagon za celovitost, ki jo večkrat v življenju reši. Zna obvladovati situacije, ki jih nihče drug ne bi mogel obvladati.

Vse o astrološkem znamenju devica, lastnosti in odgovori na vaša vprašanja
V katerem obdobju praznujejo device?

Device praznujejo od 22. avgusta do 22. septembra.

Kakšne so glavne lastnosti astrološkega znamenja devica?

Znamenje devica je analitično in premišljeno bitje, ki skozi življenje trdo dela. Prepričana, da karakter sloni na samodisciplini, ter da življenje temelji na samonadzoru. Torej popolna disciplina je nekaj, brez česar devica težko živi.

Katere barve so devicam najbolj všeč?

Oranžna barva je devici najbolj všeč. Rumena vzpodbuja mentalno aktivnost in aktivira motorično živčevje ter krepi živčni sistem. Zelena zdravi in sprošča telo ter vzpodbuja delovanje srca in respiratornega sistema.

Kaj device najbolj razjezi?

Ko ima devica slab dan, prehitro opazi pomanjkljivosti in neučinkovitost pri sebi in drugih. Opazijo še tisto, česar drugi ne vidijo.

Kakšna je temna stran zamenja devica?

Čeprav prištevamo znamenje device med inteligentne in duševno spretne ljudi, lahko ta funkcionalen um zlahka postane preveč obremenjen, kar vodi v skrbi, tesnobo in nespečnost. Česar se devica domisli, lahko postane bolj resnično kot tisto, kar se dejansko dogaja, zato je pomembno, da device ostanejo v coni realnosti.

Česa se rojeni v znamenju device bojijo?

Analitična devica, se boji, da svojega dela ne opravlja dovolj natančno. Vedno želi vse popravljati, saj jo je strah napak. Strah jo je resnih bolezni in izgube denarja, ter tega, da si življenja ne bi mogla planirati po svojih željah.

Ali rojeni v znamenju device zlahka odpuščajo?

Device ne odpuščajo zlahka in še dolgo premlevajo ali je vredno odpustiti ali ne.

Katere so preproste stvari, ki veselijo device?

Devico najbolj razveseli, če v domačem okolju nekdo pospravi in počisti vse, tako da je osupla.

Kakšni starši so device?

Avtoritativni starši, kot je devica imajo svojo začrtano vzgojo, spremljajo jih določena dejstva, ki jih želijo vnesti v vsakdan svojih otrok. Postavljajo stroga pravila, vendar znajo tudi zelo spoštovati otroka in njegove potrebe. Čeprav želijo, da otrok deluje tako kot so ga naučile, mu znajo dopuščati tudi drugačnost, vendar se morajo o tem najprej pogovoriti.

Se rojeni v znamenju device hitro zaljubijo?

Ne, device se ne zaljubijo zlahka, ampak dolgo precizno preverjajo teren preden se prepustijo.

Kaj privlači moške device?

Prvo pravilo, če želite zapeljati moškega, rojenega v znamenju device je, da morate spoštovati njegovo potrebo po redu, čistoči in urejenosti. V odnos on vstopi počasi, previdno in si rad vzame svoj čas, da osebo spozna, preden se spusti v nekaj resnega. Moški devica sicer na prvi pogled deluje hladno, vendar ne dovolite, da vas to zavede. Njega spremljajo globoke in čutne potrebe s katerimi je v resnem razmerju zelo dober partner.

Kaj privlači ženske device?

Ženska, rojena v znamenju device, je zelo pametna, skromna in sposobna. Ob pogledu na njo najprej opazite fasado ravnodušnosti. Vendar pa ona ni hladna, ampak praktična, realna in previdna, ko gre za začetek novih odnosov. Nikoli se ne bo preprosto prepustila nekomu, brez da bi ocenila značaj in se poglobila v čustven pristop. Ker jo privlačijo inteligentne, vendar zbrane osebnosti, ima močno sposobnost ljubezni, vendar svojih čustev ne bo delila, dokler ne bo pripravljena.

Kako narediti device ljubosumne?

Device so nagnjene k samostojnemu in svobodnemu razmišljanju in enako pričakujejo od ljubljene osebe. Pogovor in intelektualna povezanost sta zanje zelo pomembna. Močan, stabilen in samozavesten karakter ljubosumju ne dovoli, da bi jih zagrabilo.

Katero astro znamenje je sorodna duša device?

Rak in devica si zelo pripadata in sta za skupaj, kot so rokavice in roka. Imata spoštljiv odnos, brez večjih razlik in bojev za oblast. Dobro sodelujeta v obojestransko korist, zato uspešno dosegata skupne cilje in njune sanje lahko velikokrat postanejo realnost. Dopolnjujeta se pri skupnih romantičnih trenutkih in imata dobre poslovne odnose. Rak je sorodna duša device.

Kako se device spopadajo s strtim srcem?

Device pričakujejo popolnost od sebe, zato bodo te visoke standarde skoraj vedno projicirale tudi na druge. Devica sovraži, če jo kdo pusti na cedilu, tudi če je to razočaranje manjše.

Kakšni so device kot prijatelj?

Devica je zadržana oseba, ki ne želi svojih občutkov in skrivnosti deliti z drugimi. Običajno imajo skozi življenje enega ali dva prijatelja, ta odnos jih bogati, z njim se pretirano ne obremenjujejo, saj popolnoma zaupajo. Bolj se krog prijateljev device širi, bolj postaja nestrpna ter nezaupljiva, zato se običajno brani pred tem, da imela širok krog prijateljev.

Kako delujejo device, ko jim je nekdo všeč?

Device vedo, da dobre stvari pripadajo tistim, ki jih zaslužijo, zato si bodo prizadevali, da bodo dobili vse, kar si želijo. Osvajajo premišljeno in taktno.

Katere znane osebnosti so rojene v znamenju device?

Jadranka Juras, Tadej Toš, Gianni Rijavec, Lea Sirk, Tinkara Kovač, Nuša Šenk, Renato Jenček, Miša Molk, Liza Marija Grašič, Manca Šepetavc, Boštjan Klun, Aleš Bravničar, Anja Drnovšek, Blake Lively, Melissa McCarthy, Sofia Richie, Alexander Skarsgård, Melissa McCarthy, Bebe Rexha, Cameron Diaz, Gloria Estefan, Keanu Reeves, Beyoncé, Evan Rachel Wood, Pink, Sydney Sweeney, Lili Reinhart

Ali so rojeni v znamenju device sramežljivi?

Device so sramežljive v večjem nepoznanem krogu, v svojem krogu sramežljivosti ne poznajo.

Ali je družina za rojene v znamenju device pomembna?

Devica se rada žrtvuje, če ima občutek, da so družinske vezi skrhane in nikoli ji ne pride na misel, da bi zapostavila ali razočarala svoje najbližje, saj so oni vendar temelj njene stabilnosti. S svojo družino se rada pohvali kjerkoli se pojavi.

S katerim znamenjem se devici obeta najbolj srečen zakon?

Devica in kozorog lahko ustvarita spevno melodijo, če se odločita in združita moči, ki jih vložita v skupnost. Običajno je to združljiva kombinacija. Kot partnerja delujeta spontano in složno, za kar sta nagrajena z dolgotrajno skupno potjo, z odličnim odnosom in zavidljivimi dosežki. Skupaj zmoreta vedno več in celo nemogoče.

Je devica nagnjena k varanju?

Ne, devica ni nagnjena k varanju, ko ljubi je zelo zvesta.

So device na področju kariere ambiciozne?

Ker je Merkur vladajoči planet device, imajo dobro razvit občutek za govor in pisanje, pa tudi vse druge oblike komunikacije. Devica je neverjetno pridna oseba, ki običajno zadnja odide iz pisarne.

Ali znajo device zaslužiti in materialno uspeti?

Device imajo organizirano življenje in tudi ko se spustijo v kaos, imajo njihovi cilji in sanje še vedno v mislih strogo določene meje. Nenehno jih skrbi, da so zamudile detajl, ki ga bo nemogoče popraviti. Večkrat se zataknejo v podrobnostih, postanejo pretirano kritične in zaskrbljene zaradi zadev, za katere se zdi, da nihče drug ne skrbi.

Ali rojeni v znamenju device radi tvegajo?

Ne marajo tvegati, zato bodo pogledali na vse strani, preden bodo dokončno rešili težavo.

Kateri deli telesa so pri devicah najbolj občutljivi?

Devica je najbolj izpostavljena na področju trebuha, natančneje črevesja in vranice. Glede na to, da je zelo izbirčna, pogosto ne more predelati življenjskega nereda. Skrbi, tesnoba in nervoza izzovejo reakcije v prebavnem sistemu, od bolečin in krčev v trebuhu, razjed, zaprtosti, vse do resnih bolezni črevesja.

Katera področja izobraževanja so ovnom najbolj naklonjena?

Devica, se lahko ukvarja tudi s prevajanjem, jezikoslovjem in svetovanjem, vsekakor pa je to najboljša računovodkinja. Močna mentalna energija in sposobnost, ki se pojavlja v povezavi z energijo Merkurja, bo v devici vzbudila zanimanje za psihologijo in duševno zdravje.

Vse o astrološkem znamenju devica, lastnosti in odgovori na vaša vprašanja

Device vedo, da dobre stvari pripadajo tistim, ki jih zaslužijo, zato si bodo prizadevali, da bodo dobili vse, kar si želijo. Pogosto bodo imeli neprespane noči, da bi pravočasno opravili vse svoje delo. Devica je tista, bo prva odgovorila na vaš klic in zadnja zapustila situacijo, ko boste v stiski. Devica je vrhunska kombinacija možganov in lepote, zato vam ob njej nikoli ne bo dolgčas, prav tako lahko pričakujete, da bo vedno in povsod urejena.