PREVERITE PODZNAK ZA ZNAMENJE DEVICA!

Vsako znamenje ima svojih dvanajst kombinacij Ascendenta, opisane so značilnosti za podznak devica, glavno znamenje je devica, v kombinacijah pa je opisan vaš podznak, če ste rojeni v znamenju devica.

DEVICA PODZNAK OVEN

Devica s podznakom v znamenju ovna je deloholik, ki je pripravljen preživeti celo življenje v službi. Pogosto se ukvarja z detajli, zelo je urejen in ima povečan čut za zdravje in prehrano, včasih na teh področjih celo pretirava. Poleg vztrajnosti premore tudi občutek za tveganje, vendar ostane premišljen. Naučiti se morate brati tudi drobni tisk.

DEVICA PODZNAK BIK

Devica z Ascendentom v znamenju bika je praktična oseba, vendar ni dovolj aktivna, tako da ji visoki cilji večkrat izginejo izpred oči. Nagnjeni ste k melanholičnosti in težko se popolnoma sprostite, zato v večji družbi niste najbolj zaželeni, sicer vas pa to ne moti preveč, saj se najboljše počutite sami s sabo in svojimi mislimi. Ste dober učitelj.

DEVICA PODZNAK DVOJČKA

Devica s podznakom v znamenju dvojčkov si preveč želi vsega na enkrat, zato ostane večkrat neizpolnjena ali razočarana, v težjih primerih tudi dvolična osebnost. Ste popolnoma intelektualno usmerjeni in veliko bolj radovedni, kot ostale device. Čustveno bi se morali bolj poglobiti in odpreti, v nasprotnem primeru v ljubezenskih odnosih nazadujete.

DEVICA PODZNAK RAK

Devica s podznakom v znamenju raka je harmonična kombinacija čustev in intelekta. Na področju izobraževanja znanje srkate vase in ga tudi delite naprej. Na vidiku so potovanja, lahko da vas življenje samo popelje na pot, popolnoma nenačrtovano. Če vas užalijo ali razjezijo, se težko zadržite, da ne planete v jok in slabo voljo.

DEVICA PODZNAK LEV

Devica s podznakom v znamenju leva je oseba, ki zelo rada izstopa, ter uživa v blišču, vendar nima vedno pravega razloga za to. Odlikuje vas dostojanstvo, četudi ste včasih zelo vzvišeni in preveč prepričani v svoje principe. S to kombinacijo imate veliko možnosti za uspeh v poslovnem svetu, saj imate radi zlato in diamante, skratka luksuz.

DEVICA PODZNAK DEVICA

Dvojna devica je najbolj analitično bitje pod soncem, ki obremenjuje sebe, prav tako tudi svoje najbližje. Zanjo ni nikoli nič dovolj dobro, vedno kritizira in skoraj ni sposobna pohvaliti. Čeprav ve da ima prav, zaradi lastnega nezadovoljstva ne prizna resnice, zaradi česar se vas lahko določeni ljudje tudi izogibajo, saj rušite njihovo spontanost.

DEVICA PODZNAK TEHTNICA

Devica s podznakom v znamenju tehtnice je uravnotežena, mirna in jasna oseba, ki v življenju veliko poudarka nameni urejenosti. Sposobna je razjasniti najbolj zakomplicirane zadeve in prav tako zna biti odličen sodnik ali mediator, če ga nekdo vpraša za mnenje. S to kombinacijo se odrešite osnovnih negativnih značilnosti device.

DEVICA PODZNAK ŠKORPIJON

Devica z Ascendentom v škorpijonu je izredno borbena oseba, katera svojo srdito energijo usmerja v praktične namene. Zaradi povečanega čuta za soljudi, ste lahko odličen socialni delavec. Pogosto dobite dobro in zasluženo upokojitev, vaš trud skozi življenje je v kasnejših letih poplačan. V odnosih vas žal spremljata posesivnost in ljubosumje, kljub temu ste goreč ljubimec.

DEVICA PODZNAK STRELEC

Devica s podznakom v znamenju strelca je na prvi pogled čudna kombinacija skupka zemlje in ognja, ki se skozi življenje težko popolnoma uravnovesi. Vaša stopnja vztrajnosti je povečana, vendar ne podpirate vedno vseh postopkov in odločitev, zato večkrat delujete precej neprepričljivo. Devica s podznakom v strelcu vam omogoča popotovanja na dolge razdalje in diplomacijo.

DEVICA PODZNAK KOZOROG

Devica s podznakom kozoroga je oseba, ki lahko v življenju pride daleč. Odličen položaj za kariero, celo na mednarodni ravni. Varujte se prevelike ozemljitve, ki vam preprečuje garantiran uspeh in notranje zadovoljstvo. Da zaživite v svoji pravi luči potrebujete več časa, težko tudi zaupate in se v odnosih spontano prepustite.

DEVICA PODZNAK VODNAR

Devica z Ascendentom v znamenju vodnarja je oseba na meji genialnega, saj je sposobna spremeniti svet, ali vsaj poskusiti. Rutina vam ne predstavlja težav, saj imate veliko idej in razna odkritja, s katerimi se lažje znajdete. Odličen položaj za raziskovalce novih obzorij. V intimne in družinski odnos boste morali vlagati veliko truda.

DEVICA PODZNAK RIBI

Devica s podznakom v znamenju rib je zasanjana oseba, ki ji realnost večkrat zbeži iz obzorja. Vaša zunanja podoba ljudi večkrat zmede, saj analizirate do najmanjših podrobnosti. Imate čut za spoštovanje soljudi, radi tudi priskočite na pomoč. Če se v svoji analitičnosti ne zapletete se lahko razvijete v odličnega psihologa. To je najbolj umetniško nadarjena devica.

Za podrobnejšo interpretacijo in razlago Ascendenta se obrnite na SVETOVALCE.