LASTNOSTI ASCENDENTA, KI VAM RAZKRIVA, KAKO VAS VIDIJO DRUGI

Preverite v katerem znamenju se nahaja vaš Ascendent in kakšne lastnosti ascendenta vam podarja!

LASTNOSTI ASCENDENTA V OVNU

To je oseba, ki ima ogromen energijski potencial. Glavne lastnosti Ascendenta v Ovnu so odprtost, neodvisnost, želja po vladanju in ambicioznost. Ta oseba je polna entuziazma, daje pobude, je pogumna in izredno odločna. Včasih ji manjka diplomatskega pristopa in ima preveliko željo biti glavna in si podrejati druge. Po videzu so pogosto visoke rasti, vitke postave, imajo majhne oči in bujne lase. Med hojo se nagibajo naprej. Ima zelo zdrav in idealističen odnos do življenja.

POUDARJENI ATRIBUTI

Ste prehitri in večkrat prekomerno vlagate trud v napačne zadeve. Izredno močna strast, ki je skoraj vedno tudi izražena. Glede poroke se odločate prenagljeno, kar lahko vodi v nesrečen zakon. Velika sposobnost navdušenja in ljubezen do umetnosti. Vse želite dobiti in doseči takoj. Brez spolnosti težko funkcionirate.

ASCENDENT V BIKU

Ljudje, ki imajo Ascendent v Biku, so vzdržljivi, trdni, umirjeni in nekoliko zadržani. So iskreni in zaupljivi. Pogosto se izkažejo z ročnimi spretnostmi, imajo smisel za umetnost in imajo radi živali in rastline. Na pogled izstopajo z okroglimi očmi, majhnimi ušesi, kratkim vratom, okroglo brado, med hojo pa se rahlo zibajo. Čeprav so mirne narave, znajo v določenih situacijah tudi eksplodirati. V sebi imajo nekaj umetniškega in so nagnjeni k ustvarjanju.

POUDARJENI ATRIBUTI

Prijazen, vljuden, človekoljuben, simpatičen, družaben in zabaven značaj. Zunanjost je za vas zelo pomembna. Imate umetniško nadarjenost posebno za glasno, petje in ste tudi ljubitelj luksuza in zabave. Najboljše se počutite v domačem okolju.

LASTNOSTI ASCENDENTA V DVOJČKIH

Dvojčki v podznaku so zelo komunikativni. Njihove poglavitne lastnosti so odgovornost, radovednost in ambicioznost. Radi so seznanjeni z novostmi, uspešni so na področjih umetnosti, literature in ekonomije. Včasih so premalo dosledni, natančni in taktni, kar jih ovira na poti do uspeha. Na pogled so visoki, imajo velik nos, visoko čelo, dolge roke in noge, tanke ustnice ter koničasto brado. Ko govorijo, pri tem obvezno mahajo z rokami. So pretkani in znajo prepričati. Prefinjeni občutki in misli, ki so velikokrat raztresene. Skoraj vedno dobre volje, vedno mladostni.

POUDARJENI ATRIBUTI

Ljubeznivo bitje, ki daje poudarek na resničnost. Obvladate močne strasti in imate talent za pisanje poezije, pesništvo in medije. Nikoli v življenju ne boste storil nekaj, kar je nečastno.

ASCENDENT V RAKU

Pri osebah, ki imajo Ascendent v znamenju Raka hitro opazimo njihovo čustvenost, sentimentalnost ter nežnost, poleg tega tudi marljivost in občutek za družino. Radi se žrtvujejo za druge, a so hkrati gospodovalni in imajo nekoliko zajedljiv pristop. Okarakterizirajo jih okrogel obraz, majhne, zasanjane oči in nos, svetla polt, lep nasmeh in lepo grajeno telo. To so ljudje, ki jim največ pomenijo dom, družina in dobri prijateljski odnosi. Včasih so preveč zadržani. So spremenljivi, neustaljeni in morda celo neurejeni.

POUDARJENI ATRIBUTI

Na zunaj prikazujete pogosto lastnosti in sposobnosti, ki jih v resnici nimate. Vaša odločnost je šibka in ste zelo občutljivi, zlahka se da na vas vplivati in vas prepričati.

LASTNOSTI ASCENDENTA V LEVU

Ljudje z Ascendentom v Levu so predvsem zelo ponosni, a tudi dobrega srca, vitalni, energični in samozavestni. Radi dominirajo, povsod se hitro znajdejo, pogosto so domišljavi. Če je to vaš podznak, vam bo manj arogance prišlo prav. Videz levov so velika ušesa, okrogel obraz, močne kosti in mišice, okrogla brada. Imajo veder glas, najpogosteje so srednje visoki. Dobro obvladajo situacijo in so zelo organizirani in prepričljivi. Privlačijo jih igre na srečo. So zelo strastni, ampak z prizvokom nežnosti in ljubeznivih občutkov. Ognjen in velikodušen karakter z velikim ponosom.

POUDARJENI ATRIBUTI

Ljubezni ste zelo naklonjeni, kakor tudi lepoti, zabavi in luksuzu. Visoko vrednotite lepe obleke in dobro hrano. Vaša glava je vedno dvignjena zato delujete dostojanstveno.

LASTNOSTI ASCENDENTA V DEVICI

Ljudje z Ascendentom v Devici so sramežljivi, marljivi, razumni in taktni. Ljubijo naravo, so flegmatični, urejeni, lahko pa bi bili nekoliko manj egoistični. Prepoznate jih po podolgovatem obrazu, visokem čelu, ostri bradi, velikem nosu, čisti koži, valovitih laseh in izraziti fotogeničnosti. Najbolje se izrazijo skozi delo, preko nečesa kar ima materialen in fizičen smisel. Njihov problem pa je, da nikoli niso popolnoma zadovoljni s svojim delom in uspehom. Zelo ste dejavni, spretni, sramežljivi in duhoviti. Znate toplo sočustvovati in poslušati. Ta položaj je ugoden za nego bolnika in delo v kemijski industriji.

POUDARJENI ATRIBUTI

Dobro se znate tudi izražati, ter imate literarne in druge umetniške sposobnosti. V ljubezenskih odnosih preveč analizirate in komplicirate.

LASTNOSTI ASCENDENTA V TEHTNICI

Ljudje z Ascendentom v Tehtnici so umirjeni, potrpežljivi in nihajočega razpoloženja. Hitro se razjezijo, vendar se bodo kmalu tudi ohladili. Spremljajo najnovejše modne trende, so družabni in se hitro zaljubijo. Ljubijo red in lepoto na vseh področjih, blizu jim je tudi razkošje. Njihov pogled je nežen, lasje valoviti, poteze obraza pravilne in lepe, njen šarmanten nasmeh vsakega zapelje. V mladosti so visoki in vitki, z leti pa vse obilnejši. Po srcu ste dober človek, prijazen in vedno pripravljeni pomagati. V življenju ves čas iščete harmonijo in ravnotežje.

POUDARJENI ATRIBUTI

V svoji okolici ste zelo priljubljeni. Imate tudi smisel za glasbo in literarne zvrsti. Zelo ste privlačni, družabno bitje, ter ljubitelj umetnosti. Vaše telo je skladno, vedno ste urejeni in izžarevate eleganco.

LASTNOSTI ASCENDENTA V ŠKORPIJONU

Ljudje z Ascendentom v Škorpijonu so močni, hitri, polni elana, odločnosti in poguma. Imajo izrazit erotični naboj, vendar so pogosto agresivni in trpijo zaradi notranjega nemira. Osebe s tem podznakom bi morale biti prijaznejše do sebe in drugih. Imajo kratek in debel vrat, ognjen pogled, prodorne oči ter lepo obliko ustnic. Med hojo se zibajo v bokih. Takšnega človeka ni lahko prepoznati, saj je sposoben skrivati svoja čustva, v resnici pa je veliko bolj občutljiv kot kaže. Ste vzdržljivi in dobrega zdravja.

POUDARJENI ATRIBUTI

Nagnjeni ste k izraziti strasti, pretirani čutnosti, poželenju in seksualni razuzdanosti, ki bi lahko vodila do nemoralnih nagnjenjih in neobrzdanih zadovoljitev vaših nagonov. Poskusite se nekoliko nadzorovati. Za nasprotni spol ste magnetično privlačni.

LASTNOSTI ASCENDENTA V STRELCU

Glavna lastnost osebe s podznakom strelca je simpatičnost. Imajo občutek za praktičnost in iznajdljivost, čeprav imajo pogosto občutek manjvrednosti in močno željo po svobodnem življenju. Z vztrajnostjo in spontanostjo lahko dosegajo velike uspehe in uresničijo visoko postavljene cilje. Imajo močne kosti, širok obraz in zobe, ki izstopajo. Ključna beseda za osebo, ki ima Ascendent v Strelcu je delovanje in uživanje na vseh področjih. To je prefinjeno bitje, ki ima negovano miselnost z zvišano močjo fantazije in veliko filozofira. Nagnjeni ste k potovanjem in iskanju širine.

POUDARJENI ATRIBUTI

Občasno ste lahko velikodušni, ampak tudi zelo ponosni. Imate veliko samozavest in ste strastni, vendar pa niste sposobni naredite nekaj, kar bi bilo nečastno. Ste ljubitelj gibanja, športa in rekreacije.

ASCENDENT V KOZOROG

To je zanesljiv človek, priden in skrben delavec, ki se je moral zgodaj naučiti odgovornosti. Vse stvari jemlje zelo resno, redko se prepušča sentimentalnim občutkom in sploh je precej zadržan in hladen. Njegove obrvi so močno poudarjene, lasje pa gosti. Veliko mu pomeni zunanji videz, status in moč in največkrat vse svoje življenje, obnašanje in videz podredi izpolnitvi ambicij na tem področju. V svojih dejavnostih je večkrat preveč pristranski. Misli, da ima vedno prav. Ta pozicija mu daje nekaj melanholičnega ali premišljajočega.

POUDARJENI ATRIBUTI

Ste zelo ambiciozni in željni časti in priznanja. Včasih ste nagnjeni k mračnemu duševnemu stanju. V ljubezenskih odnosih ste hladni in zadržani, kljub temu si želite ljubezni in pripadnosti.

ASCENDENT V VODNAR

Značilnosti oseb, rojenih v Ascendentu vodnarja, sta potrpežljivost in pretkanost. Radi odstopajo od ustaljenih običajev, ker je njihov duh zelo svoboden in napreden, pa si ustvarjajo svoje lastne. Opazite jih po velikih očeh, tankih ustnicah, lepem nasmehu ter po tem, da se mnogim zdijo privlačni. To je oseba, ki deluje zelo samozavestno in s takšnim načinom vedno šokira okolico. V življenju se drži samo svojih pravil, od katerih ne odstopa. So pošteni in odkriti, z občutkom za svobodo.

POUDARJENI ATRIBUTI

Ker ste nagnjeni k upornosti, ste proti vsaki obliki omejitve, uživate v novostih. Odpor do slabih dejanj, sicer miroljubni. Od prijateljev in znancev ste deležni spoštovanja. Gibate se v velikih skupinah in imate veliko prijateljev.

LASTNOSTI ASCENDENTA V RIBAH

To je podznak idealistov. Ribe so tudi metodične, resne, a tudi blage, čustvene, skromne in sramežljive. So pasivne, vendar imajo bogato duhovno življenje in občutek za odgovornost. Rade imajo naravo in vse, kar je povezano z mistiko. Imajo izrazite svetle oči in nos, polna lica, kratke noge, njihova hoja je počasna. Ljubi umetnost in ljubezen, privlačita ga skladnost in lepota. Težko se sooča z lastnim neuspehom. Ta oseba se predaja sanjarjenju. Njeno razmišljanje je pravično, večkrat deluje malce izgubljeno.

POUDARJENI ATRIBUTI

Ste odkriti, prijazni in pametni, vendar včasih nestanovitni. Radi pomagate in to skoraj do požrtvovalnosti. Večkrat radi menjate ljubezenske partnerje in med njimi primerjate, kar vas lahko dolgoročno pripelje do nezadovoljstva.

O čem govori Ascendent?