NAJBOLJ DIVJA ŽENSKA ZODIAKA JE…

Divja ženska
Divja ženska

Najbolj divja ženska med vsemi astro znamenji je…OVNICA.

Ovnico boste težko zgrešili, kjerkoli, saj je opazna, samozavestna in najbolj divja ženska med vsemi astro znamenji. Za umirjenega moškega ali prijateljice celo preveč divja in prodorna, morda celo rušilna. Svoja čustva zna direktno pokazati skozi tipično igro spogledovanja in ne bo dolgo trpela, če ji nekdo ne bo podaril naklonjenosti, za katero tudi ne bo nikoli prosila.

Njena največja prednost je neustavljiv ego, prepleten z nenavadno samozavestjo. Neobremenjeno lahko pokaže dele telesa, uporabi živo rdečo šminko, nosi mini krilo in še vedno ne izgleda nespodobno, ampak pogumno in privlačno.

Njen spolni apetit je velik, kar tudi odprto pokaže.

Iz njene perspektive je popolnoma nesprejemljivo, da ženska ostane v intimnem razmerju, kaj šele, da se poroči in ima otroke z moškim, ki ne ustreza njenim spolnim potrebam.

Ovnica ima dovolj energije za dve osebi, nikoli ne komplicira ter se ne obremenjuje če lahko, ampak si enostavno vzame kar ji pripada. Ona je ženska, ki vedno želi napredovati, in ko jo preteklost ujame, ni najbolj prepričana, kako se z njo spopasti, vendar se kljub temu vedno znajde, običajno sama, brez pomoči.

To je ženska, ki se z veseljem podaja v bolj grobe športe in se sooča s situacijami, ki zahtevajo moč. Zlahka se zlije v moške dejavnosti, vendar to ne pomeni, da nima potrebe po spoštovanju in obravnavanju kot ženska.

Divja ženska
Divja ženska

Divja ženska – Ko se zdi preveč agresivna in glasna, se spomnite, da je to ravno način njenega delovanja.

Čim prej se sprijaznite, da bodo nežni umirjeni trenutki ob njej prava redkost. Pomembno je, da je ne sprejmete za samoumevno in razumete njena prizadevanja.

Zabavna, svobodna in neodvisna ženska ovnica, je prava poslastica za moškega, ki želi, da se mu v življenju in spalnici ves čas dogaja, za umirjenega pa je morda premočna. Strastna, energična in prevladujoča je opazna tudi zaradi svojega ekstremnega stila, zato pričakujte, da ne bo nikjer ostala v ozadju.

Članek je bil pripravljen za Elle.si

Preberite tudi: Zavist lahko uporabite v pozitivni smeri