Temna plat kozoroga, ki pride včasih na plano

Tudi inteligentni in odgovorni kozorogi, ki na področju dela vedno ohranijo premišljenost imajo svojo temno plat. Kozorogi so v notranjosti, ko jim ne uspeva kot so si začrtali nervozni in se zapirajo vase, namesto da bi se spoprijateljili, se pogovorili ali se preprosto nasmejali. Temna plat kozoroga je tista, ki pride večkrat na plano.

Denar je na lestvici njihova prva prioriteta, strasten spolni odnos pa zadnja.

Temna plat kozoroga

Večino ljubimcev v tem znamenju je potrebno naučiti,  kaj naj počnejo, in kako se naj sprostijo. Kozorogi nikoli ne delajo napak, ampak resnično so prepričani v to. Številni kozorogi zatirajo svoje resnične občutke.

Oni so prepričani, da so dobri v vsem, kar počnejo, zato so imuni na kritike. Imuni so tudi na kritiko v prometu in če jih nekdo nadere, se bodo obrnili vstran. Druga stvar pa je, kako se v ob tem počutijo v notranjosti, ko jih preplavi bes.

Ve stvari, situacije jemljete preveč resno. Tudi na zunaj ste preveč resni in hladni. Spremlja vas močan občutek vgrajene odgovornosti za zaščito in oskrbo sebe ter drugih. Zadržana osebnost, hladnost in resno vedenje lahko povzročijo, da ste videti preveč samostojni, odmaknjeni in togi do te mere, da niste več zabavni.

Kritičnost je vaša spremljevalka. Do drugih ste zagotovo preveč kritični. Pričakujete, da bodo drugi živeli po vaših pravilih. Prevečkrat komu rečete, da vi veste, kaj je dobro zanj, kar ljudi vznemirja. Melanholija je vaša občasna spremljevalka. V slabih in zoprnih dneh ste videti melanholični in tudi potrti.  Vedno želite biti na tekočem za tiste, ki so vam blizu. Želite vedeti vse.

Nepopustljiva narava vas vodi v to, da se redko spontano odločite za nekaj, kar predlagajo drugi. Najprej želite preverite tveganje, urnik in ostale dejavnike.

 Temna plat kozoroga

Kozorogi ste zelo sumničavi, ko so stvari preveč enostavne.

Nikomur ne boste zaupali, dokler ne boste zaznali razloga, da lahko. Ena od stvari, zaradi katere kozorog bolj težaven, je dejstvo, da je Saturn njegov vladajoči planet. Zaradi tega je zelo globok, zelo trmast in sprogramiran na svoje frekvence. Misli veliko globlje od večine ljudi. Zaradi tega je pogosto sam s sabo, zaradi česar se težko naveže na druge.

Vedno poskuša najti pravi način, da bi počel stvari, ki ga bodo izpolnile na duhovni ravni. Ko je na zmenku, se včasih izkaže kot strasten, drugič pa precej hladen. On je skrivnosten, prav tako tudi ona. Želi si, da se mu približaš, vendar noče tvegati niti sebe niti svojega srca, zato se vrne nazaj, ko začne odnos napredovati. Moški kozorog je pravični upornik. Gre proti normi, vendar živi visoke standarde.

Preberite tudi TEMNA PLAT STRELCA. SI UPATE PRIZNATI?