Ženske, rojene v teh znamenjih, zelo težko prekinejo težko, boleče, slabo razmerje

Slabo razmerje – Nekatere ženske se z veseljem podajo v nove odnose, priložnosti in si z lahkoto osvežijo omaro ter zavržejo vse kar je neuporabnega. Nekatere pripadnice zodiaka pa imajo na tem področju težavo. Težko se ločijo od razmerij, slabih odnosov in stvari, ki jim veliko pomenijo. Preverite, ste med njimi?

RAKICA

Rakica je ženska, ki obožuje nostalgijo in prva na spisku, ki se zelo težko loči od ljudi, odnosov, stvari in vsega, kar ji veliko pomeni. Njen misli so tesno prepletene s preteklostjo in stari družinski albumi, tudi če so že skoraj uničeni so njen pravi zaklad. Njeni spomini na pretekle ljubezni v njenih predalih še vedno živijo, zato je od nje nesmiselno zahtevati naj se znebi slik in pisem bivših.

Tudi če v odnosu ni najbolj zadovoljna, bo le tega težko prekinila, saj je preveč navajena na svoje udobje in premalo odločna, da bi se usmerila k prekinitvi odnosa. Tudi prijateljske odnose prekinja s težavo, tudi od tistih, ki so jo razžalostili se težko umakne.

Ženske, ki težko prekinejo slabo razmerje
Ženske, ki težko prekinejo slabo razmerje

BIKICA

Bikica rada uživa v svojem udobju, zato se zelo težko loči od vseh stvari, ki so povezane z njenim domom in družino. Rada kopiči knjige in razno literaturo, za katero je prepričana, da jo bo zagotovo še kdaj rabila. Njene knjižne police pokajo po šivih, založne tudi s tistimi knjigami, ki jih že nekaj let ni prijela v roke.

Težko se loči od družinskih članov, zato jo dolga odsotnost od doma lahko obremeni. Na daljših potovanjih potrebuje nenehen stik z domačim zavetjem in težko prenaša razhajanja. Ona je tista, ki ko nekdo gre joče, saj težko prenese poslavljanje. Težko se sooča tudi z izgubami, saj ne zna sprejemati, da nekoga ali nečesa ni več.

Preberite tudi PREPREČITE KONFLIKTE V LJUBEZENSKEM RAZMERJU

TEHTNICA

Tehtnica je tako zaljubljena v svoje stvari, da ima velik problem, ko se mora ločiti od njih. Svoje modne dodatke tako skrbno čuva, da se običajno na njih začne nabirati prah. Tudi če so ji oblačila premajhna ali prevelika, bo imela težavo, ko se bo odločila osvežiti garderobo. Dejstvo, ki se ga tehtnica premalokrat zaveda je, da lahko človeka zelo dobro spoznaš po tem, kaj ima v omari.

Tehtnica ima težavo s tem, da je sama sebi sodnik, še posebej pri čiščenju in razločevanju lastne omare. Ona je močno čustveno vezana na svoja oblačila. Težko se odloči, da bi kaj odstranila, nato se običajno znova premisli, saj se ji zdi, da bo določen kos vseeno morda še potrebovala. Njen problem pri pospravljanju je, da je premalo neizprosna do sebe.

Ženske, ki težko prekinejo slabo razmerje

Slabo razmerje

KOZOROGINJA

Kozoroginja je tesno povezana s tradicijo, zato se najtežje loči od vseh stvari, povezanih z njeno družino in družinsko tradicijo. Zanjo je najhujše, če se mora seliti, saj to pomeni, da njene stvari ne bodo ostale na enakem mestu. Vznemirja jo tudi čistilna akcija, saj porabi ogromno časa, da se sooči, da je nekaj potrebno zavreči. Nato še dolgo časa razmišlja, ali je storila prav ali ne.

Kozoroginja se težko drži načela, da je potrebno vse, česar oseba ni oblekla zadnja tri leta odvreči. Ona prisega na klasično eleganco, zato ima takšnih kosov več, redkeje kupi nova oblačila, saj jih ne potrebuje. Različne rute in šali, podedovani od mame ali babice so njeni najljubši artikli. Reklamne majice, ki jih hrani za pleskanje, barvanje las in podobna opravila so oblačila, ki jih skoraj nikoli ne vrže vstran.

Članek je bil pripravljen za Elle.si

Preverite, kakšne energije se prepletajo v vajinem razmerju!