PREPREČITE KONFLIKTE V LJUBEZENSKEM RAZMERJU

Preprečite konflikte v ljubezenskem razmerju
Preprečite konflikte v ljubezenskem razmerju

Ko preprečite konflikte v ljubezenskem razmerju boste zagotovo bolj srečni.

Kako delamo na tem, da se izognemo konfliktu v ljubezenskem razmerju?

Ko se pojavi napetost, se moramo zavedati svojih ter partnerjevih običajnih vzorcev, kako se odzove v določeni situaciji. Poslušanje ljubljene osebe, s katero smo imeli konflikt, je težavno delo, vendar prinaša dobre rezultate, saj le tako premostimo negativno energijo in se ponovno povežemo, morda včasih še bolj. Če vam uspe, da preprečite konflikte v ljubezenskem razmerju in vzpostavite med vama harmonijo ter skladnost, boste tudi sami bolj umirjeni.

Če se učite, da bi vedno ostali mirni v zelo težkih situacijah, prenehajte, saj lahko potem, ko se vam vse skupaj nabere izbruhnete še trikrat bolj intenzivno in s tem pri osebi nasprotnega spola povzročite še večji kaos. Takšnega vas vendar ni vajena in neznano nas običajno plaši.

Preprečite konflikte v ljubezenskem razmerju
Preprečite konflikte v ljubezenskem razmerju

Skupaj delita in raziskujta prepričanja

Izjemno pomembno je, da čustva in misli delite s partnerjem. Večkrat se srečamo s primerom, da partner lahko sovraži nekaj, kar vi najbolj z veseljem počnete, kar se vam lahko zdi nepomembno. Ta negativna čustva lahko zelo intenzivno vplivajo na odnos.
Za uspešno razmerje vama ni potrebno deliti enakih duhovnih prepričanj. Pomembno pa je, da sta vsaj na podobnih bregovih glede pomembnih tem in vrednot v življenju. To so običajno razlogi, ki vaju pripeljejo do tega, da se povežeta.

Preprečite konflikte v ljubezenskem razmerju in se notranje umirite

Delita globoke misli in želje

Ko potujemo skozi življenje, se naše ideje, želje in hotenja spreminjajo. Če s partnerjem delite svoje najgloblje misli in imate odprto komunikacijo, postane vajina pot prijetno raziskovanje. Včasih se v vsem strinjata, včasih v ničemer, ampak to je le del življenja. Pomembno je, da drug drugemu omogočita, da uživa v raziskovanju in se sproščeno predaja drugemu.

Razumevanje prirojenih lastnosti drug drugega

Pomemben dejavnih harmoničnega partnerstva je sprejemanje in razumevanje prirojenih karakteristik ljubljene osebe. Nekaj odgovorov lahko ponudi tudi horoskop, oziroma osnovne značilnosti, ki običajno dajejo sliko o odzivih osebe. Če si boste vzeli čas za razumevanje partnerjevega znamenja vaju lahko to morda zbliža. Astrološka natalna analiza pa je naslednji korak spoznavanja, prav tako je ključ k razumevanju Sinastrija odnosa, ki vam lahko poda npr. odgovor na pogosto vprašanje: »Zakaj to počneš?«

Preprečite konflikte v ljubezenskem razmerju
Preprečite konflikte v ljubezenskem razmerju

Razumete, kako so se spremenile vloge spolov

Ženske danes kažejo bolj moško, močno, neodvisno stran sebe, moški pa so postali v velikem odstotku bolj občutljivi, čustveni in neodločni. Ti premiki lahko povzročijo v razmerju marsikateri konflikt. Torej, vloge spolov so se v zadnjih desetletjih bistveno spremenile in to je potrebno sprejeti.

Imejta čas zase in v njem uživajta

Preživljanje časa s samim sabo je prav tako pomembno kot biti skupaj. Vsi potrebujemo zasebni prostor in čas, da smo sami, objeti s svojimi mislimi. Bodite spoštljivi do partnerja in zaupajta drug drugemu, ko nastopijo trenutke, da nekdo od vaju potrebuje več mira. Biti sam prinaša spoznanja, ki lahko posledično tudi izboljšajo odnos.

Čim prej preprečite konflikte v ljubezenskem razmerju!

Ko par verjame v moč ljubezni, ki jo imata in se zna skupaj izogniti negativnosti in naključnim oviram, se duhovna povezava še bolj okrepi in konflikti postanejo le še redkost.

Preberite tudi…Ljubezensko razmerje in duhovna povezava