Več ljubezni več sreče!

Več ljubezni lepše življenje. Moč doseči zrelo starost in se ob tem še vedno počutiti mladega, je v naših rokah. O tem obstajajo prepričljivi dokazi. Ključ se skriva v pristnem stiku s čim več ljudmi.

Neki modrec je nekoč izjavil, da je resničen cilj življenja čim pozneje umreti mlad.

Eden od načinov, ki povečujejo možnost za zdravo prihodnost, je ljubeča zveza med zakoncema ali življenjskima partnerjema. Številne raziskave so pokazale koristi dobrega zakona za zdravje in negativne posledice tistega, ki ga uničujejo prepiri ali ravnodušnost. Vendar je za čim bolj koristno družabnost treba imeti več pomembnih medčloveških stikov. Enako pomembno je imeti prijatelje, katerih interesi in pogledi na življenje so podobni našim. Sodelujte pri družabnem življenju, kajti oblikovalo bo vaše življenje in dvigovalo občutek lastne vrednosti.

Več ljubezni, daljše in bolj kvalitetno življenje.

Več ljubezni daljše življenje.

Znanstveniki so ugotovili, da je bilo pri upokojencih, ki so v primerjavi s socialno manj angažiranimi ljudmi približno 40 ur na leto brezplačno sodelovali pri socialnih projektih, tveganje, da bi med sedem let trajajočo raziskavo umrli, za 30% manjše.

Če dobro skrbimo za soljudi, imamo od tega tudi sami koristi.

Aktivno preživljanje prostega časa bo razširilo vaš krog prijateljev.

Ne glede na to, ali boste želeli obvladati računalnik ali boste potrebovali pomoč, da bi vam uspel čokoladni narastek, gotovo boste našli tečaj ali klub, ki bo zadostil vašim potrebam in vas povezal z ljudmi, ki imajo podobne interese. Četudi živite v manjšem kraju ali mestu, boste zagotovo našli ustrezno ustanovo s široko ponudbo tečajev. V planinskem društvu ali bralnem klubu se boste se boste seznanili z ljudmi , ki iščejo družbo enako kot vi. Po mnenju nekaterih strokovnjakov so ljudje genetsko programirani, da se razvijejo in funkcionirajo z medčloveškim druženjem.

Več ljubezni, daljše in bolj kvalitetno življenje.

Več ljubezni, več prijetnih trenutkov.

Pogovor, dotik in komunikacija so nepogrešljivi za človekovo dobro počutje. To ne velja le za otroke ali starejše, temveč za vse ljudi od rojstva do smrti.

Zatorej se vedno zavedajte, da je veselje enako pomembno kot hrana, voda in svetloba.

Nobeno zdravilo ni boljše kot upanje, nobena spodbuda tako velika in nobeno sredstvo tako močno kot pričakovanje, da se bo jutri zgodilo nekaj boljšega!

Vas zanima vajina SINASTRIJA?