Ni ti všeč, on pa še vedno vztraja in te osvaja

Kako fantu, ki te ne privlači pokazati, da ti ni všeč glede na astrološko znamenje, v katerem je rojen? Večkrat se zgodi, da spoznaš fanta, za katerega si prepričana da je idealen. Morda na prvem zmenku deluje tako, nato pa ti začne iti na živce, na njem te vse moti, on pa še vedno vztraja, da si prava zanj in te ves čas obletava s sladkimi besedami. Torej, čas je da greš v akcijo in narediš kakšen korak, ki mu ni všeč, nekaj kar njegovemu astro znamenju ne ustreza.

MOŠKI OVEN

Bodi ljubosumna in posesivna in poskušaj se vedno bolj poglabljati v čustvene zadeve in tvoj oven, ki ti ni več všeč, bo vedno bolj nervozen in nestrpen. Če čudežno še vedno vztraja s tabo, poskrbi, da ga boš ujela pri kakšni laži ali pa mu povej, da potrebuješ več časa zase, kar bo jasen znak, da ga ne želiš več v svojem življenju.

MOŠKI BIK

Če ti bik ni več všeč in želiš z njim končati ga začni usmerjati v športne dejavnosti in čim več gibanja. Zanj si omisli čim več hobijev in obveznosti, saj bo zelo težko sledil. Povej mu, da si spremenila način prehranjevanja in ga pošlji v bio trgovino po semena in ostale zdrave prigrizke in verjemi, da bo razmislil, ali se še vrne v tvoj objem.

Ni ti všeč, on pa še vedno vztraja in te osvaja

MOŠKI DVOJČKA

Tvoj dvojček bo počasi začel razmišljati o odhodu, če se odločiš, da boš ves čas doma ležerno uživala pred televizorjem, tiha in dolgočasna. Ne začenjaj nobenega pogovora z njim in prezri njegove poskuse prijaznosti in naklonjenosti. Dvojček potrebuje dogajanje, zato v primeru, da z njim ne želiš nadaljevati, poskrbi, da se bo med vama čim manj dogajalo.

MOŠKI RAK

Tega znamenja se boš, če ti ni več všeč najtežje znebila iz svojega obzorja, saj je rak vztrajen. Pripravljen je sprejeti veliko žrtev, samo da bi ga ti imela rada in da bi ostala z njim. Da bi se ga rešila, moraš biti potrpežljiva in odločna. Povej mu, da se nikoli ne želiš poročiti in imeti otroka. Rak ti tega ne bo odpustil, in objokan se bo počasi začel umikati.

MOŠKI LEV

Če ti lev ni več všeč, enostavno prenehaj pretirano skrbeti za svoj videz. Večkrat obleci strgane kavbojke in trenerko, na ličila in ostale lepotne rituale pa enostavno pozabi. Nehaj ga hvaliti za vsak njegov podvig, večkrat pa pohvali sama sebe in svoje dosežke. Če bo lev še vedno v tvoji bližini, pozabi na naslednji pomemben praznik in hitro bo odšel.

Ni ti všeč, torej naredi korak v tej smeri

MOŠKI DEVICA

Tega fanta se boš najlažje rešila, če boš prenehala skrbeti za zdravo prehrano in veliko gibanja. Večkrat si privošči kakšen nezdrav obrok ali gazirano pijačo ter to ponudi tudi njemu. Povej mu, da si se odločila, da boš prodala svoje kolo ter smuči in pozabi na kakšen vajin dogovor, saj devica moški neodgovornih žensk ne prenaša najbolje.

Ni ti všeč, on pa še vedno vztraja in te osvaja

MOŠKI TEHTNICA

Tehtnica je tisti fant, ki želi, da je vse na svojem mestu, zato poskrbi, da nič ne bo tako, kot si on zamisli, kaos ga bo vznemiril. Najprej bo odkorakal, če bo opazil, da svojemu videzu ne posvečaš dovolj pozornosti. Zmotile ga bodo slabo obrite noge in neurejene obrvi. Če bo po vsem tem ta fant še vedno ob tebi, zahtevaj od njega da postane odločen.

MOŠKI ŠKORPIJON

Fanta rojenega v strastnem škorpijonu se boš najlažje znebila, če nenadoma ne boš več zainteresirana za spolnost in strast. Povej mu, da te boli glava in da si utrujena, nekaj časa bo še vztrajal, nato bo obupal nad tabo, saj potrebuje spolnost. Če pa ne bo, pa potegni iz predala kakšno neokusno perilo, ali pa večkrat lepo poglej njegovega prijatelja.

MOŠKI STRELEC

Strelca, ki ves čas filozofira se boš najlažje znebila če boš naredila kakšno ljubosumno sceno, saj on omejitev in drame v odnosu enostavno ne prenaša. Ker je strelec zelo toleranten, se bo verjetno še nekaj časa trudil zate, ti pa poskusi čim več časa preživeti doma pred televizijo in ne odgovarjaj na njegove dolge razprave ter zahtevaj, da se drži ure.

Astro znamenja

MOŠKI KOZOROG

Čim večkrat kozorogu, ki ti ni več všeč poudari, da potrebuješ več sladkih besed in nežnosti. Bodi bolj nedostopna, glasna, odštekana in drugačna od povprečja in tvoj kozorog bo kmalu začel razmišljati o odhodu. Če bo pa še vedno vztrajal, začni zapravljati, ko greš v trgovino po nove kavbojke ga vzemi s sabo in ko jih kupiš, nadaljuj še z ostalimi kosi.

MOŠKI VODNAR

Vodnar vedno počne kar mu pade na pamet in se ne ozira na druge, zato mu začni postavljati merila in ga nekoliko omejevati, ter planirati njegov čas in hitro bo postajal vedno bolj nemiren. Njegovo razmišljanje prekini s kakšnim nepomembnim stavkom in večkrat mu omeni, da se želiš čim prej poročiti in imeti čim več otrok, seveda z njim.

MOŠKI RIBI

Nežnega ribaka boš težko kar tako odgnala od sebe, saj je romantičen, nežen in globok. Oprostil ti bo marsikaj, morda tudi če ga prevaraš, nikakor pa ne bo prenašal agresivnih izpadov, povzdignjenega glasu in kaosa v vsakodnevnem življenju. Če ga želiš izgubiti, ne bodi več tako nežna in pozorna, in odšel bo brez odvečnih besed.

Pripravljeno za Cosmopolitan.si

Preberite tudi MOŠKI, KI SO KAVALIRJI STARE ŠOLE