Vas zanima, kateri moški zodiaka so kavalirji stare šole?

Kljub temu, da ženske poskušamo biti emancipirane in neodvisne, mnoge izmed nas prisegamo na ‘staro šolo’ in želimo ob sebi pravega kavalirja. Preverite, kateri predstavniki zodiaka so največji kavalirji stare šole, ki znajo očarati?

LEV

Moški, rojen v znamenju leva sedi na prestolu, ki ga ne želi zapustiti. Vendar lahko od tam dobro vpliva na svoje življenje, opazuje in oceni, kdaj je potrebno vstati iz prestola. To je arhetip kralja, ki se tudi do ženskega spola obnaša kraljevsko. Lev je dokaz, da kavalirji niso izumrli, zato lahko od njega pričakujete prijetne geste na skoraj vsakem koraku. Če so kdaj pri tem malce nerodni, jim ne boste mogle zameriti. Levi vas bodo že v naslednjem trenutku prepričali s kakšno prijetno pozornostjo.

Levi, kavalirji stare šole, zaznavajo jezik ljubezni določene ženske in zanje so lepe geste nekaj samoumevnega.

Levi, kavalirji stare šole, zaznavajo jezik ljubezni določene ženske in zanje so lepe geste nekaj samoumevnega.

Če ženska ne mara daril, jo bodo presenetili drugače. Leva ni treba opozoriti, da med zmenkom ni najbolj vljudno ves čas tipkati po telefonu ali se ozirati za drugimi ženskami, saj se tega še kako dobro zaveda sam.

Pravi kavalirji stare šole so…

RAK

Nežen rak je tisti moški, ki zna podariti svoji ženski občutek da je prava dama. Moški rak se zelo dobro zaveda, da je za ženske najbolj privlačen samozavesten in uglajen moški. Moški, ki zna izgovoriti prave besede ob pravem času in pobožati dušo in srce na iskren način. Z razliko od večine ostalih moških, raki, ki so pravi gentlemani. Poznajo pravila lepega vedenja in spoštljivega odnosa do žensk, kar je dobra podlaga tudi za uspešno razmerje, v katerem rak tudi na dolgi rok nadaljuje s svojimi lepimi gestami.

Nežen rak je tisti moški, ki zna podariti svoji ženski občutek da je prava dama.

 

Rak ni agresiven, ampak je empatičen.

Razume, da ni treba zapletati stvari in se grdo obnašati do ženske. Čeprav so karakterno bolj umirjeni, v ljubezenski pravljici niso sramežljivi pri izražanju svojih čustev. Če jim je neka ženska všeč, to tudi jasno razložijo in se ne želijo igrati s čustvi. Zreli rak se ne zadovolji z življenjem v čustvenem neredu, ampak zna stvari vzeti v svoje roke.

BIK

Družinsko usmerjen in tradicionalen bik je odlična izbira, če želite ob sebi moškega »stare šole«, ki dobro ve, kako se stvarem v ljubezenskem odnosu streže. Na pomembne datume in prelomnice nikoli ne bo pozabil, ko boste želele kakšno lepo gesto, bo on to začutil že prej, kot boste spregovorile.

Bik, dokaz da kavalirji stare šole še živijo

Bik, dokaz da kavalirji stare šole še živijo, je moški, ki je je spoštljiv, očarljiv ter upošteva splošna pravila bontona.

Brani svojo damo, v primeru da jo kdorkoli ogroža in seveda poravna račun na prvem zmenku. Ženske so v njegovi bližini večkrat zmedene, saj ne vedo, ali je ta kavalirski pristop resnično iskren, ali se za njim skriva ozadje, vendar zna bik hitro prepričati, da je iskren in da misli resno. Ravno zato je bik večkrat zmeden in se sprašuje, ali si dama sploh želi kavalirja.

KOZOROG

Tradicionalen kozorog, ki mu moderen način delovanja v ljubezenskih razmerjih nikakor ni pisan na kožo pomaga dami obleči, oziroma sleči plašč, če spremljevalko zebe, pa ji ponudi svoj plašč. On zna svojo damo presenetiti z rožami tudi izven obletnic in praznikov. Je moški, ki je prijazen in naredi kdaj kakšno uslugo za svojo žensko, brez da bi mu to predstavljalo težavo. Zaveda se, da bo bolj spoštovan, če se bo znal iskreno pogovarjati, če bo obziren do njenih čustev, če bo aktiven, ne pa zgolj sledilec.

Kozorog, ki je dokaz, da kavalirji stare šole še živijo

Kozorog, ki je dokaz, da kavalirji stare šole še živijo, dami odpira vrata v stavbe in avtomobil in se pri tem ne ozira na to, kaj si bodo mislili drugi.

Vedno se spomni, da pristavi dami stol k mizi, oziroma ji odstopi svoj stol, če le teh primanjkuje. Kozorogu, novodobnemu kavalirju ni vedno lahko, saj je zaradi svojega spoštljivega obnašanja večkrat deležen začudenih ali celo očitajočih pogledov žensk, ki »stare šole« niso več navajene.

Pripravljeno za Elle.si

Preberite tudi KATERI MOŠKI JE NAJBOLJŠA IZBIRA ZA VAS?