Vas zanima, kateri so najbolj preprosti moški zodiaka?

To so moški, ki se znajo zabavati, sprostiti, ti priskočiti na pomoč, prisluhniti in te poklicati, tudi če jih zanima samo kako se počutiš. Skratka tisti, ki so najbolj preprosti moški zodiaka so bolj redki.

In kaj imajo skupnega?

Vsi trije so rojeni v znamenju ognja, ki jim podarja spontanost, direktnost ter jih usmerja, da se izognjeno raznim manipulativnim igricam, zvijačam in nezvestobi.

OVEN

Iskren, iznajdljiv in pogumen oven je najboljša izbira, če želiš ob sebi fanta, ki v življenju ne komplicira, ne zaslišuje in enostavno zaupa. On je tisti, ki te bo znal, ko boš slabe volje vedno razveseliti. Zna poudariti dobre stvari in ti pokazati, da je življenje lahko popolnoma enostavno, če se ne obremenjuješ preveč. Vedno je pripravljen na kakšno noro dogodivščino, ne glede na to, da ima morda doma ali v šoli težave.

Vas zanima, kateri so najbolj preprosti moški zodiaka?

Nikoli te ne bo obremenjeval z odvečnim balastom ampak bo znal v vsaki zadevi poiskati bistvo in ti vse kar želiš slišati, razložil na razumljiv način, seveda z noto prijaznosti. Ko ljubi je popolnoma zvest, kar pričakuje tudi od tebe, vendar te s tem ne bo obremenil, saj mu je jasno, da če si se odločila zanj, boš tudi zvesta, brez da te preverja in dvomi vate. On zna z mlajšimi in starejšimi, s takšnimi in drugačnimi, zato ga boš lahko vzela s sabo v kakršnokoli družbo, nikoli ne bo razočaral.

  • Njegov največji plus: Nikoli se ti ne bo zlagal!

STRELEC

Svoboden in optimističen strelec je odlična izbira, če si enostavna, spontana in ne želiš drame. Z njim se boš lahko ves čas zabavala, se nasmejala do solz. Ko pa pridejo težave, bo znal zelo zrelo odreagirati in ti pomagati s svojim entuziastičnim pristopom. Vedno je pripravljen na zabavo, zna pa tudi razumeti, da se včasih ne počutiš dobro, takrat ti bo dal dovolj prostora, da se sestaviš.

Vas zanima, kateri so najbolj preprosti moški zodiaka?

Tudi če boš nerazpoložena ali jezna na koga, te bo tvoj strelec hitro prepričal, da razburjenje škodi tvoji lepoti. Nikoli te ne bo kritiziral ali iskal tvojih napak, znal pa te bo iskreno pohvaliti. Všeč so mu tvoje odločitve, tudi če niso v njegovem kontekstu te bo pri njih vedno podpiral, saj je tvoj uspeh nekaj, kar je pomembno tudi zanj. Na področju spolnosti te bo vedno presenetil s kakšno prijetno novostjo. Vendar ti ničesar ne bo nikoli vsiljeval.

  • Njegov največji plus: Vedno te bo znal nasmejati!

LEV

Lev je pogumen fant, ki zna vedno ohraniti svoj ponos, vendar ga bo če je potrebno tudi prilagodil temu, da se boš ti dobro počutila. Fant, ki ve kaj si želi v življenju in se je pripravljen za cilje tudi boriti. Dal ti bo vedeti koliko mu pomeniš in kam pelje vajina pot, zato naj te nedorečenost odnosa z njim ne skrbi. Zanj je vse zelo enostavno, tako da lahko pričakuješ, da bo na enostaven način reševal tudi vajine težave.

Vas zanima, kateri so najbolj preprosti moški zodiaka?

Ob pravem trenutku te zna navdihniti in presenetiti, tako da ti z njim nikoli ne bo dolgčas. Ne moti ga, če imaš neurejeno frizuro ali raztrgane kavbojke, saj si zanj kljub temu vedno njegova najlepša kraljica. Ob njem se boš vedno počutila ljubljeno in spoštovano, tudi v družbi te bo znal na prikupen način povzdigniti in pohvaliti. Tudi med rjuhami se bo vedno izkazal kot odličen ljubimec.

  • Njegov največji plus: Ob njem se boš vedno počutila varno!

Pripravljeno za Cosmopolitan.si

Preberite tudi ZNAMENJA, KI SO MOČNA TUDI V NAJTEŽJIH SITUACIJAH