Kakšna ženska ste v moških očeh glede na astrološko znamenje?

Vas zanima, kako glede na vaše astrološko znamenje kot ženska delujete v moških očeh?

OVNICA … Vedno prva!

Kakšna ženska ste v očeh moških?
Ženske rojene v znamenju ovna, ki je prvo znamenje zodiaka, v moških očeh delujejo samozavestno, pogumno. One so tiste, ki določajo pravila, in one so tiste, ki si znajo moškega vzeti, ko si to želijo. Tako da preveč sramežljivi moški običajno zbežijo od ovnice, saj se bojijo da ji ne bodo kos. Ženska oven se v celoti zaveda moči, ki jo ima in jo tudi uporablja.

BIKICA … Zelo skrbna!

Kakšna ženska ste v moških očeh?
Bikica je ženska, ki je v moških očeh vedno tista, ki zna poskrbeti za dom in družino. Je sicer odločna, vendar se zna zelo hitro prilagoditi. Najbolj gre bikica moškim na živce, ko ima svoje dni in je trmasta ter nevzdržna. Vendar se zna s svojo skrbno naravo že naslednji dan seveda odkupiti. To je ljubeča ženska, vedno pripravljena pomagati.

DVOJČICA … Nikoli dolgočasna!

Kakšna ženska ste v moških očeh?
Dvojčica je ženska, ki v moških očeh deluje navihano in malce zmedeno. Tudi če pozabi na kakšno stvar, se vedno znajde s svojo spretno komunikacijo in nasmeškom. Ko pa je v svojem elementu, gre moškim večkrat na živce, saj preveč govori za njihov okus, včasih tudi pozabi na določena pravila, se naglas smeji na neprimernih mestih, kar lahko resnega moškega še kako vznemiri.

RAKICA … Občutljiva in prijazna!

Kakšna ženska ste v moških očeh?
Zelo malo moških lahko razume rakico, saj je to najbolj čutna ženska, ki potrebuje prostor in čas. Ona je v moških očeh čarobna zmešnjava, ki lahko spremeni svoje razpoloženje v nekaj minutah. Dobro sledi besedam in dejanjem in od moškega pričakuje, da bo zaznaval, kaj si ona želi. Zato je v moških očeh rakica večkrat muhasta ženska, za katero se je treba truditi bolj kot za ostale.

LEVINJA … Odločna in pogumna!

Kakšna ženska ste v moških očeh?
Levinja je tudi v moških očeh voditeljica, ki dobro ve kako se stvarem streže. Ko gre za doseganje svojih ciljev, se ne ustavlja, kar je lahko za moški pogled večkrat moteče, saj se mora ob levniji sprijazniti, da bo popoldneve večkrat preživljal sam. Levinja je v njihovih očeh popolna mešanica privlačnosti in strasti, zato jo občudujejo.

DEVICA … Vedno poskrbi za vse!

Kakšna ženska ste v moških očeh?
Ženska devica je v moških očeh skrbna, analitična, čista, urejena in včasih malce zatežena, zaradi svojih neštetih pravil. Po naravi je ljubeča, prijazna in koristna, vedno se uspe zbrati in se boriti zase. Vse te lastnosti jo v moških očeh povzdignejo do pozicije odlične partnerke, vendar je vsakemu moškemu ko jo spozna kmalu jasno, da se bo moral najprej dolgo truditi.

TEHTNICA … Vedno urejena in elegantna!

Kakšna ženska ste v moških očeh?
Ženska tehtnica je v moških očeh prefinjena, duhovita in nikoli neurejena. Njihova višja raven razumevanja in intelekta v kombinaciji s smislom za humor moškega takoj prepriča, da je najboljša izbira. Ženske tehtnice k življenju pristopajo z dostojanstvom in ravnotežjem. To je tisto, kar lahko moškega, ki potrebuje neprestano vznemirjenje nekoliko odbije od tehtnice.

ŠKORPIJONKA … Skrivnostna in strastna!

Kakšna ženska ste v moških očeh?
Ženska škorpijonka je za veliko moških celo usodna, zaradi svoje neverjetne karizme. V moških očeh je pozorna, ostra in vedno ve, kdo je in kaj hoče. Iskrena je do vseh in ji je vseeno, kdo česa ne prenese, kar lahko moške nekoliko odbije. Še posebej, če ne prenesejo direktnega pristopa. Resnica je, da ne more vsakdo obvladati te izjemne ženske, zato se ji šibki moški umikajo.

STRELKA … Zabavna in spontana!

Kakšna ženska ste v moških očeh?
Ženske strelke so v moških očeh najbolj zabavne, neodvisne, spontane, skratka energetsko najbolj kompatibilne z moškim spolom. Dobro razumejo svoja čustva kot tudi čustva moškega, zato ne izzivajo, ne komplicirajo, niso ljubosumne, skratka tako so enostavne, da lahko to moškega večkrat celo prestraši. Če vas torej spusti v svoj svet, vedite, da ste zelo posebni.

KOZOROGINJA … Motivirana in vztrajna!

 Kakšna ženska ste v moških očeh?
Ženske rojene v znamenju kozoroga so v moških očeh resne, premišljene, neodvisne in samo-zavedne. Popolnoma dobro poznajo svoje prednosti in slabosti, zato vedo, kaj v življenju želijo. S tako skrbno začrtano prihodnostjo lahko spontanega in neodločnega moškega še kako prestrašijo. V njihovih očeh so tudi zadržane in bolj redko nasmejane, vendar ko govorijo, govorijo iz svoje duše.

VODNARKA … Drugačna in napredna!

 Kakšna ženska ste v moških očeh?
Ženska rojena v znamenju vodnarja je v moških očeh poseben unikat, ženska ki se oblači drugače, obnaša drugače, skratka vedno želi izstopati in običajno tudi preglasiti druge. Ko jo moški opazuje v akciji, ko se bori, je to zanimiv prizor, ki bo všeč le najbolj samozavestnim. Zelo ambiciozna in neusmiljena oblikuje svet in seveda tudi moškega.

RIBICA … Zasanjana in romantična!

Kakšna ženska ste v moških očeh?
Ribica je v moških očeh prava fontana poštenosti, velikodušnosti in ljubezni. Njihova prava narava je zgrajena na temeljih ljubezni. So zelo čustvene in občutljive, vendar poskušajo skriti svoja čustva. V tišini lahko jočejo in bijejo svoje bitke, kar lahko moškega, ki nima tako toplega srca večkrat zmoti. Moški ob njej zelo hitro zazna, da mu bo pomagala pozdraviti njegovo dušo.

Pripravljeno za Elle.si

Preberite tudi ŽENSKE, KI V SPOLNOSTI ŽELIJO VEČ