HOROSKOP: KOGA IZBRATI ČE ŽELITE PREDANO IN ZVESTO PARTNERSTVO?

Vas zanima, v katerem znamenju so rojeni najbolj zvesti in predani sopotniki?
Vas zanima, v katerem znamenju so rojeni najbolj zvesti in predani sopotniki?

Vas zanima, v katerem znamenju so rojeni najbolj zvesti in predani sopotniki?

Predviden čas branja 4 minute

Astrologija je tesno povezana z željami ter partnerskimi odnosi. Vsi si želimo imeti ob sebi osebo, ki bi nas dopolnjevala, dejstvo pa je da smo, še posebej ko se znajdemo v ljubezenskem odnosu različni. Nekdo lahko nekoga dopolnjuje s svojo energijo, drugo osebo pa lahko v razmerju izčrpa. Zato je pomembno, da se zavedamo, kaj od odnosov pričakujemo, kakšnih lastnosti si od partnerja ali partnerke želimo. Ko gre za odnose, je zvestoba lastnost, ki ima izjemno vrednost.

Najti življenjskega sopotnika, ki ostaja predan in zvest v dobrem in slabem, je pravi blagoslov.

Bik prinaša stabilnost in zvestobo, medtem ko rak nudi čustveno nego. Tehtnica spodbuja harmonijo in diplomacijo, medtem ko devica zagotavlja praktično podporo. Ribi v odnos doda sočutje in empatijo, škorpijon pa si brez strasti ne predstavlja razmerja.

V kolikor si želite, da je oseba, s katero ste v razmerju zvesta brez da bi kdaj vanjo podvomili, so najboljša izbira raki, biki, kozorogi, device in ribe.

Vas zanima, v katerem znamenju so rojeni najbolj zvesti in predani sopotniki?

Rak, ki mu vlada Luna, je znan po svoji globoki čustveni povezanosti in predanosti svojim partnerjem. Njihova skrbna narava in močna intuicija jim omogočata, da razumejo in predvidevajo potrebe svojih najdražjih. Rak je oseba, ki bo naredila vse, kar je potrebno, da ustvari stabilno in ljubeče domače okolje. Bik je v razmerju trden in zanesljiv spremljevalec, znan po svoji neomajni in zanesljivi naravi. Svoji ljubljeni osebi bik in bikica zagotavljata močan občutek varnosti. Svoje obljube jemljeta resno saj želita, da bi bil odnos vedno močan in stabilen.

Kozorog je zaupanja vreden in predan zaveznik, znan po svojem občutku odgovornosti. Ko kozorogi in kozoroginje vstopijo v partnerstvo, se tega lotijo z iskrenostjo in srčnostjo. Partnerji kozorogi so zelo zanesljivi in zaupanje cenijo bolj kot vse ostalo. Devica, tako moški kot tudi ženska sta znana po svoji ustrežljivi in predani naravi.

Ko se devica zaveže razmerju, to stori z vsem srcem.

Svojo zvestobo izkazujejo z dejanji ter sodelujejo v vseh vidikih skupnega življenja. Ribice tako moški kot tudi ženske so znani po svojem sočutnem in razumevajočem delovanju. S svojimi partnerji vzpostavljajo globoke čustvene povezave in so predani grajenju močne vezi, ki temelji na zaupanju in ljubezni.

Vas zanima, v katerem znamenju so rojeni najbolj zvesti in predani sopotniki?

Nekateri si želijo delovati v ljubezni zelo povezano, drugi ves čas iščejo svojo svobodo.

Če želite družinsko življenje, skupen dom, povezanost in otroke so najboljša izbira raki, biki in kozorogi. Rak je nedvomno eno najbolj družinsko usmerjenih znamenj. Njihova skrbna narava in močne čustvene povezave postavljajo družino na prvo mesto. Raki so zaščitniški in podpirajo svoje ljubljene ter cenijo vsak trenutek, preživet z družinskimi člani. Njihova močna intuicija jim pomaga razumeti potrebe in občutke svoje družine, zaradi česar se boste ob njih vedno počutili varno.

Biki in bikice, ko stopijo v ljubezensko razmerje ustvarijo varno in harmonično okolje.

Biki so zanesljivi in vedno pripravljeni pomagati družinskim članom. Njihov praktičen pristop do življenja zagotavlja, da se njihovi ljubljeni počutijo varne in cenjene. Kozorogi jemljejo svoje družinske obveznosti resno in so predani zagotavljanju stabilnih temeljev za svoje ljubljene. So delovni, disciplinirani in dajejo prednost potrebam svoje družine. Kozorogi svojim družinskim članom vcepljajo vrednote odgovornosti in ambicij ter doma ustvarjajo spodbudno in ciljno usmerjeno okolje.

Pripravljeno za Čvek v križankah