POGLOBLJENA POLARNOST IN POVEZANOST

Sijati od življenjske energije in biti intuitivno povezan je danes težko
Sijati od življenjske energije in biti intuitivno povezan je danes težko

Sijati od življenjske energije in biti intuitivno povezan je danes težko

Predviden čas branja: 4 minute

Dandanes je precej moderno, da tako moški kot ženske izžarevajo obilo moške in čim manj ženske energije. Bolj se spodobi biti ciljno usmerjen in uspešno osvajati svet, kot sijati od življenjske energije in biti intuitivno povezan s svetom. Bolj se spodobi biti junak kot vzneseni ljubimec. Tako se skoraj vsakdo upira partnerjevi moški energiji, vsi bi radi krepili svojo moško energijo. Večina žensk pričakuje, da bodo njihovi moški samozavestni, močni, ciljno usmerjeni in strastni. Zadeva deluje med prijatelji in sodelavci, ne omogoča pa oblikovanja celovite spolne polarnosti, s pomočjo katere krepimo intimnost. Dva moška pola ne omogočata polarnosti.

Spolna polarnost terja moški in ženski pol.

V današnjem svetu po navadi ne preživimo celega dneva s partnerjem. Eden ali oba partnerja hodita v službo. Tako se lahko med delovnim dnem po mili volji prepuščamo vplivu moške energije; smo ciljno usmerjeni, stvari analiziramo, preučujemo in se kosamo z moško energijo drugih ljudi, obenem pa doma še vedno uživamo z intimnim partnerjem. To nam lahko uspeva le, če se je eden od  partnerjev v trenutku intimnosti pripravljen prepustiti lastni ženski energiji.

Po navadi je to partner z izrazitejšo žensko spolno esenco.

Sijati od življenjske energije in biti intuitivno povezan je danes težko

V heteroseksualnem razmerju je partner z izrazitejšo žensko spolno esenco po navadi ženska, čeprav obstajajo tudi srečni pari, v katerih ima več ženske energije moški. Večina moških resnično uživa v družbi uspešne ženske, če se le ta lahko sprosti, odloži meč in odpre telo, duha in srce pod okriljem intimnosti z moškim, ki mu zaupa. Večina žensk resnično uživa v družbi čutnega moškega. Če ta jasno ve, kam ga vodi življenje, svoji ljubljeni ženski pa samozavestno podarja neomajno ljubezen ter ji zmeša glavo s svojimi sočutnimi objemi in navzočnostjo.

Uspešne ženske in čutni moški predstavljajo znaten korak naprej od sveta zatiranih gospodinj in mačo bedakov. Ne smemo pa pozabiti zakona polarnosti. Ne smemo pozabiti, da bomo vedno privlačili ravno nasprotno energijo od tiste. Ki jo izžarevamo. Če ste ženska, ki izžareva energijo uspeha in ciljne usmerjenosti, boste privabljali neodločne moške, ki jim primanjkuje moške energije, vaša osredotočenost jih bo namreč dopolnjevala.

Če ste moški, ki izžareva čutno, nežno energijo, boste privabljali okorele, toge ženske, ki jim primanjkuje ženske energije, vaša skrbnost jih bo dopolnjevala.

Sijati od življenjske energije in biti intuitivno povezan je danes težko

Spolna povezanost je na vsaki ravni drugačna. Lastnosti, ki jih pričakujete pri idealnem partnerju, so odvisne od tega, ali vas bolj zanima odnos, ki temelji na odvisnosti, odnos pop, pol, ali odnos pod okriljem intimnega stika. Kadar se en partner razvija, drugi pa ne, povezanost oslabi, odnos pa stagnira. V odnosu, ki temelji na odvisnosti, smo sužnji sile spolne polarnosti.

Omejujejo nas lastne in partnerjeve spolne potrebe.

Lahko ste ženska, ki svojemu moškemu nudi intimnost v zameno za občutek, da ste ljubljeni. Lahko ste moški, ki plačuje račune, da bi vam bila partnerka na voljo za intimnost. Drug drugemu nekaj dajeta predvsem zato, ker vaju je strah, da bosta drug drugega izgubila. Pod okriljem intimnega stika se človek nauči obvladati dinamično silo spolne povezanosti.

Partnerja si dajeta darove, ki izvirajo iz globin njune spolne esence. Nič več se ne upirata in odstranita ovire, kar ju privede do vznesene enosti in nezaščitene ljubezni, torej nista deležna le neodvisnosti in krepitve lastne celovitosti. Pod okriljem intimnega stika povezanost nastane oblika pretakanja ljubezni, v kateri presežemo svoje meje.