Moški lev: pogumen, prefinjen in samozavesten

Lev je nespremenljivo znamenje zodiaka, kar pomeni, da je moški, rojen v znamenju leva lahko preveč prepričan vase in zelo trmast. Težko je spremeniti njegove odločitve in ker je prepričan, da ima vedno prav, ni zagotovila, da bo karkoli upošteval. To je moški, ki deluje tako kot on želi, ki se posveti tistim, ob katerih se zelo dobro počuti in ki zna poskrbeti, da je ženska ob njem zelo spoštovana. Umirite ga lahko z laskavostmi in subtilnimi namigi.

Njegov svet je pravi velik oder, moški rojen v tem znamenju pa ima glavno vlogo.

Nikoli se ne bo izognil pozornosti in on resnično obožuje, da je v središču pozornosti. Njegov izostren čut za dramatičnost in njegov prirojeni talent pogosto privedeta do poklicev v umetnosti, igralstvu, pisanju ali modi.

Moški lev: pogumen, prefinjen in samozavesten

Moške leve večkrat označimo, da so neustrašni, karizmatični in močni.

So optimisti in voditelji zodiaka, ki vedno vidijo dobro nad slabim in pogosto želijo prevzeti odgovornost in biti opaženi. Vendar kljub temu obstoja njihova bolj nežna plat, ne boste verjeli, zanjo se tudi prilagoditi in takrat ko so v pravi pravljici celo podrediti. Vendar le za trenutek, saj moški lev enostavno mora voditi. Pridobitev spoštovanja in občudovanja je tisto, zaradi česar je pripravljen tudi tvegati.

Dostojanstveni, igrivi, ambiciozni in zvesti moški rojeni v znamenju leva so znani po tem, da so izjemno radodarni. Z negativne strani pa so lahko precej egoistični, zahtevni, nestrpni, prevladujoči, leni in trmasti. Do tistih, ki so jim blizu imajo večkrat nerazumno velika pričakovanja, zato so zlahka razočarani.

Lev in ljubezen

Lev živi za ljubezen, čeprav tega večkrat ne pokaže, saj ne želi pokazati svoje ranljivosti. Tega moškega spremlja močan spolni nagon in skupaj z njegovo visoko karizmo lahko to privede do številnih ljubezenskih afer, dokler ne najde prave ljubezni in se umiri. Kot v vseh stvareh je tudi v ljubezni rad dramatičen in rad draži in se igra igrice. Je ljubitelj pustolovščine, ki ves čas išče kakšen element tekmovanja. Zabavni in živahni, ne marajo rutine in dolgočasnih ljudi.

Ljubezen je zanj nekaj posebnega, vendar tisto pravo dolgo išče, ko jo najde, postane najbolj zvest in pripaden. Zaljubi se bo pogosto in globoko. Vedno znova bo prepričan, da je to zadnjič, zato se vedno posveti v polni meri.

Moški lev: pogumen, prefinjen in samozavesten

V odnosu je skrajno predan, popolnoma zvest in močno zaščitniški. Idealna ženska zanj je takšna, ki prinaša v odnos moč, zaupanje, velikodušnost in toplino. Mora izstopati in biti unikatna, saj se lev s svojo boljšo polovico zelo rad pohvali.

Kako obdržati moškega Leva?

Moški lev potrebuje ob sebi nekoga, na katerega je lahko ponosen, vedno in povsod. Ne glede na to, ali gre za vaš lep videz, prefinjen intelekt, smisel za humor, druge lepe lastnosti ali pa samo zato, ker mu večkrat poveste, da je fantastičen.

To je moški, ki se zaljubi na neverjetno topel in srčen način, prav tako pričakuje srčnost tudi od svoje partnerke. Nikoli se ne bo sprijaznil z žensko z nizko samopodobo, ki seks dojema kot rutino ali obveznost. Lev je kralj, ki ima največje srce in potrebuje ob sebi žensko, ki zna biti kraljica.

Pripravljeno za Sensa.si