Astrološka znamenja, ki se znajo vedno postaviti zase so…

Vsak od nas ima drugačno mnenje o tem, kje so meje in vsi dobro vemo, da je v življenju nemogoče ugoditi vsakomur. Nekateri ljudje pa se znajo vedno postaviti zase in ne dovolijo, da kdo manipulira z njimi. Znamenja, ki znajo vedno sprejeli odgovornost zase in svoje življenje so…

OVEN

Oven ve, kaj potrebuje in kaj si želi, zato je vedno prvi v vrsti, ko se je potrebno postaviti zase in za svoja prepričanja. Kljub temu, da se zna tudi prilagoditi, se ne bo nikoli prilagajal v situaciji, ki mu ne ustreza.

Tudi, ko se mu na področju dela ali denarja zgodi krivica, se zna oven odlično postaviti zase.

Če ste mislili, da lahko s svojim ovnom ali ovnico manipulirate, ste se zmotili, saj sta kljub temu, da delujeta vodljiva zelo odločna in znata na glas, ko jima je dovolj reči ne in za tem tudi stati. Oven nima težav s tem, kako reči ne, saj se dobro zaveda, da ga večno kimanje lahko pripelje do občutkov jeze na druge in seveda nase.

Astrološka znamenja, ki se znajo vedno postaviti zase so...

LEV

Lev, pogumen in poln samega sebe, vedno pove in pokaže, kje so njegove meje. Ko je utrujen ali nasičen vsega bo to tudi povedal.  Ko ima veliko dela sam s sabo, se ne bo ukvarjal z drugimi, saj je sam sebi najbolj pomemben.

Težko ga je prepričati, da bi življenje živel po merilih drugih in še težje ga je prepričati naj sledi v nečem, kar mu ni pisano na kožo.

Lev se zna vedno spretno osvoboditi strahu, da ga bo doletela kazen, če se bo postavil zase. Zaveda se, da je upravičen do tega, da ga drugi spoštujejo. Njegov moto je, da se pravi temelji lahko zgradijo na medsebojnem spoštovanju. Levovo vodilo je, da zadovoljiti druge vodi v stres, frustracije in razočaranja.

BIK

Bik se ne boji, da bi ga zaradi njegovih korakov ali delovanja ocenili negativno, ko izrazi svoje želje in občutke. Zanj odnosi, ki ne dovoljujejo izražanja čustev nimajo smisla in če se čuti zapostavljenega, ne bo vztrajal, ampak bo to povedal na glas. Ni ga strah konfliktov, če ne bo v vsem ustregel, saj ima začrtane meje dobrega okusa.

Ko iskreno izraža svoje mnenje, zraven nikoli ne razmišlja, da bo morda koga prizadel.

Rad je na voljo, vendar samo do takrat, ko njemu to odgovarja, zato se zna slabi ali zoprni družbi brez dodatnih pojasnil izogniti. Bik se zna postaviti zase in biti nekoliko egoističen, saj se zaveda, da s tem sam sebi dokazuje, kako želi, da drugi ravnajo z njim.

Astrološka znamenja, ki se znajo vedno postaviti zase so...

VODNAR

Čeprav je vodnar s strani drugih večkrat označen kot egoist, je to le njegov ščit, da se vedno in povsod postavi zase, kar mu zagotavlja izpolnjeno in srečno življenje. Ko na prvo mesto postavi sebe, se nikoli ne počuti krivega, ampak je ponosen na svoj poudarjen jaz. Nikoli ga ni strah, kaj si bodo o njem mislili drugi.

Ne sramuje se tega, da želi dobiti od drugih priznanje in občutek, da ga cenijo.

Vodnar ima močno izražen občutek lastne vrednosti, zato se težko prilagaja, tako v službi kot tudi doma. Z njim se enostavno ne da manipulirati. Vodnar je prijazen, na voljo drugim in vedno pripravljen pomagati, vendar se pri tem nikoli ne odpove svoji osebnosti in željam, saj se močno zaveda svoje lastne vrednosti.

Pripravljeno za Govori.se

Preberite tudi OSNOVNI VODNIK ZA LAŽJE POZNAVANJE SEBE