KAKO BO MARS V RIBAH VPLIVAL NA VAŠE ASTRO ZNAMENJE?

Vas zanima, kako bo Mars v znamenju rib vplival na vaše astrološko znamenje?
Vas zanima, kako bo Mars v znamenju rib vplival na vaše astrološko znamenje?

Vas zanima, kako bo Mars v znamenju rib vplival na vaše astrološko znamenje?

Predviden čas branja: 6 minutes

Mars se bo od 15. aprila do 24. maja nahajal v znamenju rib, kjer je zelo sladek, zamišljen, skrben in nežen. Sedaj prehajate v obdobje, ki bo poudarjalo čustveno delovanje in dojemanje. Dokler ne boste dobili tega, o čemer sanjarite boste nemirni in nezadovoljni. Pri delu boste potrebovali nekaj spodbude, v nasprotnem primeru se boste predolgo zadrževali na mrtvi točki. Kako pa bo Mars v ribah vplival na vaše astrološko znamenje?

OVEN

Ker Mars predstavlja akcijo, ki je vaša poslastica boste malce razočarani, saj se stvari ne bodo premikale tako zelo bliskovito. Osredotočite se nase, na svoje občutke ter skušajte v tem obdobju delovati bolj premišljeno in morda celo malce analitično. To je odličen čas za tišino, najboljše se boste počutili ko boste načrtovali in se pripravljali na lepšo prihodnost.

BIK

Če si boste sedaj naredili dober načrt, vas dobesedno nič in nihče ne more ustaviti. Sedaj je odličen čas za vizualizacijo svoje idealne prihodnosti. Spoznali boste, kaj želite doseči in čemu se želite v prihodnosti izogniti. Vpliv se bo dotaknil prijateljskih odnosov, prihaja turbulentna in občutljiva energija, ki bo brez vašega truda odstranila neprimerne ljudi.

Vas zanima, kako bo Mars v znamenju rib vplival na vaše astrološko znamenje?

DVOJČKA

Dvojčki, z Marsom v ribah pričakujte naporno obdobje, ki se bo najbolj dotikalo kariere in javne podobe. Če ne boste dovolj osredotočeni in pozorni, boste verjetno naleteli na ovire. Prizadevajte si za iskrenost, tako na poklicni poti kot tudi na področju odnosov. Dovolite si, da se skupaj z energijo Marsa na ljubezenskem področju tokrat potopite nekoliko bolj globoko.

RAK

Vpliv Marsa v ribah je odlična priložnost, da stopite v stik s svojimi mislimi in občutki, ter izkoristite ta čas za raziskovanje drugih perspektiv. Zapuščanje območja udobja bo sedaj še večji izziv, ki pa vam prinaša nove ter zelo zanimive razsežnosti. Vse, kar morate storiti, je odpreti svoj um, si dovoliti biti bolj pustolovski in poskušati vsak dan spremeniti v priložnost za učenje pomembnih življenjskih lekcij.

LEV

Mars v Ribah bo prebudil globoke, intenzivne občutke, ki običajno ostanejo v vaši podzavesti. Karkoli bo drugačno od povprečja, bo izzvalo čustveno reakcijo. Vpliv lahko razburka vaše ljubezensko življenje, še posebej, če se že nekaj časa ukvarjate z občutki ljubosumja, zamere ali nezaupanja. Izkoristite vpliv, da razvijete globlje razumevanje sebe in svojih najglobljih odnosov. Posvetite se tudi opredelitvi potreb in želja.

Vas zanima, kako bo Mars v znamenju rib vplival na vaše astrološko znamenje?

DEVICA

Zaradi Marsa v ribah bo vse kar vas obdaja ponotranjeno, vase osredotočeno. Prehiter izstop iz lupine bi lahko bil šok za druge, zato prodirajte v ospredje počasi. Bodite samozavestni, hkrati pa ohranite občutek kompromisa, s tem boste okrepili svoje odnose. To je odlično obdobje, ki vas vabi k temu, da se odprete možnosti ljubezni. Zelo pomembno bo, da definirate odnose in vzpostavite meje.

TEHTNICA

Mars v ribah se bo osredotočil na vaše obveznosti, kot so obveznosti v zvezi z delom ter organiziranje vsakodnevnega življenja doma. Tudi če boste vse naredili tako kot bi morali, ne boste prejeli zaslug. Ne iščete potrditev pri drugih, sedaj bo pomembno, da se zanesete nase ter na svoj občutek. Usmerite se v navade, ki izboljšujejo vaše fizično, duševno in duhovno zdravje, in našli boste pravi občutek zadovoljstva.

Vas zanima, kako bo Mars v znamenju rib vplival na vaše astrološko znamenje?

ŠKORPIJON

Škorpijoni z energijo Marsa v ribah prihaja občutek, da ste odprti, motivirani in ustvarjalni. Iskrenost bo izžarevala iz vas in izražali se boste brez zadržkov. Vpliv bo popeljal na višjo stopnjo vaše ljubezensko življenje in libido, pričakujte pa tudi dvig samozavesti. Če želite poživiti svoj ljubezenski odnos, morate le iskreno deliti ljubezen, čustveno in fizično.

STRELEC

Strelci, dovolite si izpustiti svoja čustva na plano. Mars v ribah bo prebudil spomine in občutke iz preteklosti. Poiščite prijatelja ali družinskega člana, ki mu zaupate, in spregovorite o vsem kar doživljate. Zaradi vrtinca čustev se lahko počutite nestabilno in negotovo, zato se lahko v domačem okolju hitro znajdete v kakšne konfliktu. Čas bo namenjen preoblikovanju vašega doma, v smeri, da bi se v njem boljše počutili.

Vas zanima, kako bo Mars v znamenju rib vplival na vaše astrološko znamenje?

KOZOROG

Čeprav ste običajno najmanj v stiku s svojimi občutki, bo Mars v znamenju rib to spremenil. Pomagal vam bo razširiti vaš um tako, da vas izpostavi različnim ljudem in izkušnjam. Naučite se lahko novih stvari, ter si ustvarite lažje pogoje za delovanje. Razmislite, preden spregovorite o pomembnih stvareh, saj lahko napačno razumljena fraza povzroči veliko zmedo.

VODNAR

Mars v ribah bo prebudil vrednote in vas usmeril k temu, da ste bolj v stiku s svojim občutkom za prav in narobe. Borili se boste za tisto, kar mislite, da je prav, s tem lahko  izboljšate svojo lastno vrednost. Poskusite biti sedaj nekoliko bolj prilagodljivi. Zmernost bo ključnega pomena. Postavite se zase, vendar bodite obzirni tudi do drugih. Mars vas bo opomnil tudi na to, da je potrebno varčevati.

RIBI

Ribice, vpliv Marsa v vašem znamenju je odlično obdobje za doseganje  osebnih ciljev, pričakujte povečano samozavest in napredek. Zelo budni boste pri zaznavanju vibracij in občutkov drugih, vendar pazite, da boste mnenje zadržali zase. Spolnost bo bolj strastna, vi pa bolj odprti kot običajno. To je pravi čas, da začnete uresničevati svoje sanje. Bolj ko se boste začeli povezovati s svojimi vizijami, lažje jih boste uresničili.

Pripravljeno za Sensa.si