PRIHAJA OBDOBJE MARSA V ZNAMENJU RIB

Mars se začne gibati v znamenju nežnih rib. Kaj lahko pričakujemo?
Mars se začne gibati v znamenju nežnih rib. Kaj lahko pričakujemo?

Mars se začne gibati v znamenju nežnih rib. Kaj lahko pričakujemo?

Predviden čas branja: 4 minutes

Mars, ki je motivator in vas aktivira se bo od 15. aprila do 24. maja nahajal v ribah, nato preide v znamenje ovna. To je vpliv, ki deluje na sanje, čustvena stanja in duhovna hrepenenja. V času tega vpliva ne bodite presenečeni, če se boste nagonsko zaščitili tako, da ostanete v ozadju. To vam bo omogočalo, da opazujete vse razsežnosti dogajanja in ukrepate, ko je pravi čas. Na trenutke se boste počutili zelo usklajeni s fizičnimi ritmi svojega življenja. V naslednjem trenutku pa vas lahko doleti občutek, kot da se premikate skozi pajčevino.

Medtem ko bodo nekateri bolj prisiljeni k dejanjem zaradi izzivov, s katerimi se sooča svet, v katerem živimo, bo druge bolj motiviralo to, kar vpliva na dušo. Na spremembe boste želeli vplivati ​​od znotraj navzven.

Mars se začne gibati v znamenju nežnih rib. Kaj lahko pričakujemo?

V obdobju Marsa v ribah se boste težko razjezili na nekoga, saj vas bo spremljalo povečano sočutje. Tudi v najtemnejših trenutkih boste želeli videti le dobro, zato morate biti previdni, da se ne bi znašli v vlogi žrtve. Najboljše se boste počutili, ko boste aktivno delili svoje zavedanje o tistih subtilnih realnostih, ki jih pogosto pogrešate. To je umetniški Mars, ki povečuje občutek predanosti samoizražanju. Delovali boste s srcem, zato boste pogosto priskočili na pomoč drugim, predvsem ranljivim.

Impulz za ukrepanje bo odvisen od trenutnega razpoloženja in čustvenih tokov v okolju.

Mars se začne gibati v znamenju nežnih rib. Kaj lahko pričakujemo?

Zato je ključnega pomena, da ugotovite, katere situacije črpajo vašo življenjsko moč in si vzamete čas, da se z njimi soočite in jih razrešite. Tokrat ne boste naklonjeni igranju iger, da bi dobili, kar želite. Vaše želje bodo spremenljive, vendar boste poskrbeli, da bodo jasne in definirane. S tem vplivom včasih morda ne boste prepričani, kaj želite. Marsikaj se vam lahko zgodi vmes, ko se trudite nadzorovati, kaj se v resnici dogaja. Pričakujte tudi energije, tesno povezane s čustvi. Prihaja veliko nezavednih procesov, ki jih bo skoraj nemogoče nadzorovati, zato ne boste imeli nadzora nad svojim zagonom in motivacijo.

Značilnost tega vpliva je izpostavljena potlačena jeza in izgubljanje v svojih frustracijah.

Če pa se boste razjezili, se lahko zaradi tega počutite nekoliko krive. Morda boste na nekoga drugega aktivirali hiter izbruh jeze, potem pa boste vse skupaj takoj obžalovali. V negativnem smislu ste lahko pasivno agresivni in nepredvidljivi. Izpostavljali boste zadeve, ki niso povezane s temeljnim vzrokom težave. Z Marsom v ribah ne boste na kariernem področju konkurenčni nikomur, razen sebi. Na trenutke boste pri delu pasivni ali zamišljeni, a to je samo zato, ker boste tako močno vpeti v svoje sanje.

Mars se začne gibati v znamenju nežnih rib. Kaj lahko pričakujemo?

To je vpliv, ki poudarja močno potrebo po ljubezni. Na prvo mesto stopajo romantika, skrivnostnost, zasebnost in neravnovesje čustvene moči. Skoraj nemogoče bo ločiti seks in ljubezen. Cilj bo, da poiščete ravnotežje med življenjem v fantazijskem svetu, ki ga do neke mere potrebujete in videnjem realnosti. V ospredje stopajo čustvena, intuitivna in spiritualna energija, prisotnega bo tudi veliko idealizma. Instinktivno delovanje bo presegalo razum, umikata se pretirana tekmovalnost in želja po uveljavljanju.