SKRITA MOČ ŽENSKE, ROJENE V ZNAMENJU OVNA

Skrita moč ovnice, pogumne in samozavestne ženske
Skrita moč ovnice, pogumne in samozavestne ženske

Skrita moč ovnice, pogumne in samozavestne ženske

Predviden čas branja: 4 minute

Ovnica je ognjevita, energična, neodvisna in inteligentna ženska, ki jo v življenju vodita strast in pogum. Ovnice nikoli ne sprejmejo ne za odgovor, saj so prepričane, da s svojim trudom in strastjo lahko dosežejo karkoli si zamislijo. Ovnice se nikakor ne želijo se ujeti v rutino, ker hrepenijo po avanturah, dogajanju in pestremu delovanju. To je ženska, pri kateri boste vedno vedeli, zakaj je jezna na vas ali kaj ste naredili narobe.

Ste se kdaj vprašali, zakaj je ovnica vedno optimistična in nasmejana?

Pod vplivom elementa ognja, se v njeno osebnost ves čas dovaja spontanost. Njena želja po življenju je neomejena, kjerkoli se pojavi prižge svetlo iskrico. Življenje je zanjo čarobno mesto, v katerem kar najbolje izkoristi svoj čas. Karkoli počne, je impulzivna, silovita in dinamična. Ovnica nikoli ne dovoli, da ji ovire ali dvomi preprečijo, da bi sledila svojim sanjam. Tudi ko se sooča z neuspehom in zavrnitvijo, se vedno znova pobere ter optimistično verjame, da se bo vse izšlo v najboljši smeri.

Skrita moč ovnice, pogumne in samozavestne ženske

Ste se kdaj vprašali, zakaj so skoraj vse ovnice poslovno zelo uspešne?

Ovnice so predane, odgovorne in vztrajne, ko gre za njihovo kariero. Za dosego svojih ciljev se potrudijo in ne dovolijo, da jih kdo ustavi. Zaupajo v svoje sposobnosti, zato nikoli ne odnehajo. Ovnica ima močne vodstvene lastnosti, zna prevzeti pobudo in voditi ekipo do zmage. Neustrašna ovnica je neverjetno močna ter izjemno odporna. Tudi ko se pri delu pojavijo težave, se ovnica ne zvije pod pritiskom ali pobegne. Sprejme izziv in se loti ​​stvari s svojim naprednim umom.

Ste se kdaj vprašali, zakaj ovnica nikoli ne reče da je utrujena, da se ji nekaj ne ljubi?

Ovnica ima močan imunski sistem, zaradi močne želje po nenehnem gibanju in ljubezni do športa je njeno telo vitalno. Zaradi svojega aktivnega delovanja je vedno odzivna, pripravljena na dogodivščine. Potrebuje manj spanja, dan pa se zanjo vedno začne že zjutraj. Ko so na zabavi že vsi utrujeni, je ovnica še vedno v pravem elementu. Tipična ovnica ima fizično vzdržljivost kot tekač na dolge proge in je preveč zaposlena, da bi lahko zbolela.

Skrita moč ovnice, pogumne in samozavestne ženske

Ste se kdaj vprašali, kako ovnici uspe, da vedno deluje resnično in pošteno?

Ovnica je vedno izjemno poštena in neposredna do vseh ljudi. Vedno boste vedeli kako gleda na vas in nikoli vas ne bo ogovarjala za hrbtom. Ona je tista, ki običajno zazna nepoštenost že na daleč. Ko jo ljudje poskušajo nahraniti z lažmi ali jo pretentati, se v trenutku postavi zase.  Ovnica je kot odprta knjiga, nikoli se ne dela da je nekaj kar v resnici ni, zato jo ni potrebno brati med vrsticami. Kar misli in želi, bo vedno povedala na glas.

Ste se kdaj vprašali, kako je lahko ovnica v vseh letnih časih, delih dneva in vseh situacijah tako enostavna in nekomplicirana partnerka?

Ovnica je privlačna ognjena ženska, ki je v ljubezenskem razmerju pripravljena voditi in slediti. Njeno kardinalno znamenje jo usmerja k temu, da je simpatična pobudnica, ki zna popestriti vsak odnos. Ona zna poskrbeti zase in ljubljene osebe nikoli ne obremenjuje z razkrivanjem svojih ranljivosti. Če želite osvojiti njeno srce, morate občudovati njeno pogumno pot in jo vedno znova spodbujati, da zasije. Njen zagon in optimizem sta velik vir navdiha in motivacije v razmerju. Poleg tega, da je vedno urejena, pripravljena na vse ima tudi velikodušno plat.

Pripravljeno za Elle.si