Kariera ali ljubezen? Spadate med znamenja, ki raje izberejo kariero?

Če si bolj zaposlena oseba, je neverjetno težko obvladati razmerje med delom in ostalimi področji. Med področjem ljubezni in kariere je velika meja in od tebe je odvisno, ali jo znaš ujeti. Kljub temu ste nekatere izmed vas neverjetno navdihnjene in imate velike cilje in želje na področju dela. Tako velike, da včasih pozabite na ljubezen. Katere izmed vas bi glede na astro znamenje raje izbrale dobro kariero, kot ljubezen?

OVNICA

Ko govorimo o ciljno usmerjenih in ambicioznih nebesnih znamenjih, je ponavadi ovnica na vrhu seznama. Odlično se znajde v hitrem življenjskem tempu in hrepeni po priznanju. Ko ga dobi, lahko še lažje doseže svoje cilje in sanje. Ovnica želi biti uspešna ne glede na to, ali to pomeni, da mora včasih odpovedati ljubezensko srečanje.

Ognjena ovnica je prepričana, kaj si želi in kako bo to dobila.

Rojena je s tekmovalnim duhom, ki jo vodi v to, da kariero postavlja na prvo mesto. Pri svojem delu izkazuje svojo zagnanost in pleza do vrha, hkrati pa postavljajo svojo ljubezen na stranski tir. Njen odkrit odnos ji pomaga, da se povzpne po lestvici uspeha, kar zna ljubljeni osebi tudi direktno povedati.

Kariera ali ljubezen? Spadate med znamenja, ki raje izberejo kariero?

LEVINJA

Levinja je rada najboljša v vsem, kar počne. Da bi dosegla čim boljši položaj ter dobila priložnost, je pripravljena vložiti dodatna prizadevanja in postaviti svoje ljubezensko življenje na stranski tir.

Njena miselnost pravi, da je rojena za vodenje, zato te priložnost noče izpustiti, tudi če to pomeni da večkrat preskoči kakšen zmenek.

Čeprav čuti potrebo po ljubezni, nima težav, ko gre za izbiro kariere ali zveze. Rada se razvija in prej kot slej spozna, da se je sposobna razvajati z uspehom, bolj kot z ljubeznijo.

DEVICA

Moto device je brezhibnost in to pomeni, da se intenzivno skozi življenje ukvarja z možnostjo napredka in blaginje. V nobenem primeru ne bo postavila ljubezni na prvo mesto, če jo čakajo kakšne dobre priložnosti.

Če je za devico kaj pomembno, je to popolnost, kar pomeni, da v mislih ves čas namesto o čustvih premleva o uspehu.

Ona je ustvarjalec priložnosti, zato si ne dovoli, da bi jo čustvene zadeve odnesle tja, kjer ni uspeha. Čeprav si devica želi resne zveze, jo njen marljiv odnos sili, da večino truda nameni svojemu poslovnemu življenju in ne ljubezni.

Kariera ali ljubezen? Spadate med znamenja, ki raje izberejo kariero?

KOZOROGINJA

Kozoroginje običajno delujete s svojim umom v nasprotju s svojo dušo. Razumeš vrednost varne prihodnosti, ki si jo znaš zagotoviti s tem, da kariero postaviš na prvo mesto. Ljubezen v tvojem življenju sicer nima velikega vpliva na zagotavljanje sreče, zato s svojo iznajdljivostjo postavljaš kariero pred ljubezen.

Tvoje oči in možgani so vedno usmerjeni k velikim ciljem.

To je eden od razlogov, da postavljaš kariero na vrh svojih prioritet. Tvoja energija in moč odločanja ti pomagata, da si odlična pri vseh nalogah, ki jih počneš, ter da si znaš razporediti čas za delo. Tvoja prednost je tudi to, da se s čustvi pretirano ne obremenjuješ, bolj si obremenjena, če ti na poslovni poti ne uspe.

VODNARKA

Zate ljubezen ni tako pomembna kot za ostale, raje imaš svobodo odločanja in čas, ki ga lahko nameniš svojemu napredku. Ponosna na inovativne veščine in komunikativna znaš ljubljeni osebi razložiti, da je zate zelo pomembno, da so vse naloge končane, tudi če to pomeni, da zvečer ne more priti k tebi.

Čeprav se dobro počutiš v odnosih in znaš odreagirati tudi sentimentalno, boš ne glede na vse ostala predana svojemu delu in poklicu.

Živiš za to, da izkušaš občutek samostojnosti, tvoj končni cilj je nenehno izboljševanje pogojev za življenje, zato si lahko dlje časa samska, saj si težko odtrgaš več trenutkov za ljubljeno osebo.

Pripravljeno za Cosmopolitan.si

Preberite tudi KATERE ŽENSKE SO NAJBOLJ KONFLIKTNE IN KATERE NAJMANJ?