ČESA SE LAHKO OSTALA ASTRO ZNAMENJA NAUČITE OD OVNA?

Namesto da vas ovni nervirajo, preverite, česa se lahko od njih naučite!
Namesto da vas ovni nervirajo, preverite, česa se lahko od njih naučite!

Namesto da vas ovni nervirajo, preverite, česa se lahko od njih naučite!

Predviden čas branja: 5 minutes

Ovni so znani po tem, da so pogumni in vztrajni. Zaradi njihove neustrašnosti, visokega ega in poguma pa gredo marsikomu na živce. Ovnov element ognja je odgovoren za njihovo energično naravo, strast in ambicioznost. Skušajte opazovati te optimistične vesele posameznike in od njih povzemite kakšno dobro lastnost, ki bi vam lahko koristila. Naj vas stik z ovnom ne izčrpa, raje se od njega nekaj naučite!

Kaj se lahko BIK nauči od Ovna?

Trmasta sta tako oven kot bik, vendar bi se bik moral naučiti od ovna prenehati trmasto vztrajati takrat, ko vsa dejstva dokazujejo nasprotno. Prav tako se lahko bik nauči od ovna, da je velikokrat pomembne odločitve smotrno sprejeti hitro, brez odvečnega razmišljanja ali analiziranja.

Kaj se lahko DVOJČEK nauči od Ovna?

Dvojček se lahko nauči od ovna, da je tako kot duševna vzdržljivost zelo pomembna tudi fizična vzdržljivost, ki krepi telo in popelje k boljšemu zdravju in počutju.  Dvojček, ki vedno prehitro odneha tako pri vadbi kot pri drugih stvareh, bi se lahko od ovna naučil vztrajnosti.

Kaj se lahko RAK nauči od Ovna?

Rak, ki je takoj užaljen in vedno občutljiv se lahko od trdnega neomahljivega ovna nauči, da je pretirana občutljivost le slaba navada, ki vodi v nezadovoljstvo. Od ovna lahko rak povzame tudi to, da je biti jezen lahko koristno, bolj kot pa biti žalosten ter razočaran.

Kaj se lahko LEV nauči od Ovna?

Prav tako pogumen lev, ki se zelo rad izpostavi se lahko od ovna nauči, da je vodenje ter delovanje iz ozadja prav tako koristno ter uspešno, kot vodenje iz ospredja. Nauči se lahko tudi tega, da je tudi takrat ko ne prejme plazu hvale lahko zadovoljen ali uspešen.

Namesto da vas ovni nervirajo, preverite, česa se lahko od njih naučite!

Kaj se lahko DEVICA nauči od Ovna?

Devica, ki je pravo nasprotje ovna se lahko od njega nauči, kako biti manj kritičen ter strog do sebe ter do drugih. Nauči se lahko tudi tega, da najboljše stvari niso vedno skrbno načrtovane, ampak so običajno bolj spontane, vendar ravno tako kvalitetne.

Kaj se lahko TEHTNICA nauči od Ovna?

Tehtnica, ki vedno stremi k miru se lahko od ovna nauči, da je v življenju na vseh področjih kdaj potrebno postaviti mejo in stopiti iz faze mirovnika. Oven jo lahko nauči, kako se boriti za svoja prepričanja, namesto da bi se vedno z vsako stvarjo ponižno strinjala.

Kaj se lahko ŠKORPIJON nauči od Ovna?

Škorpijon se lahko od ovna nauči živeti življenje s polno paro, povsem neobremenjeno. Nauči se lahko tudi tega, da so težave manjše, če nanje ne gleda skrajno negativno in pesimistično. Oven ga lahko nauči tudi delovati brez stalnega nadzora.

Kaj se lahko STRELEC nauči od Ovna?

Strelec, ki je tako zelo navdušen nad vsem se lahko od ovna nauči, da takoj za entuziazmom sledi soočenje z realnimi zmožnostmi in omejitvami. Nauči ga lahko tudi tega, da preneha brezglavo filozofirati in se navadi tam kjer je to potrebno povedati bistvo.

Namesto da vas ovni nervirajo, preverite, česa se lahko od njih naučite!

Kaj se lahko KOZOROG nauči od Ovna?

Resen kozorog se lahko od ovna nauči, da je lahko življenje tudi zabava, da si lahko hkrati uspešen in spontan ter da pretirano stiskaštvo zagotovo ne vodi v zadovoljstvo.  Oven ga lahko nauči tudi tega, da se preneha neprestano obremenjevati s tem, kaj si o njem mislijo drugi.

Kaj se lahko VODNAR nauči od Ovna?

Vodnar se lahko od ovna nauči kako biti ponosen na svoje najbolj radikalne predstave. Prav tako ga oven lahko nauči da ni spoštljivo nekaj obljubiti in se potem obljubi izmakniti, ter da zamujanje ne prinaša nobene pozitivne vibracije.

Kaj se lahko RIBICA nauči od Ovna?

Ribice se lahko od ovna naučite kako verjeti vase, izpiliti samozavest in dvigniti svoj ego. Ribice, oven vas lahko nauči tudi tega, da na vseh področjih delujete bolj strastno in predvsem oborožene z veliko mero poguma.

Pripravljeno za Sensa.si