Moški, rojeni v teh astro znamenjih, so v večini toksični!

Vsi imamo dobre in slabe lastnosti. Moški, rojeni v določenih znamenjih so zelo pozorni, spoštljivi in zvesti. V kateri skupini znamenj zodiaka pa se skrivajo moški, ki uživajo v nedorečenih odnosih, znajo manipulirati in poskrbeti izključno zase? To so toksični moški, ki bi se jim bilo najboljše izogniti.

DEVICA

Čeprav je moški, rojen v znamenju device lahko zelo zvest in pripaden, je v negativnem smislu moški, ki ga ne boste nikoli razumele. Tudi, če imate občutek, da vam pripada, se boste ob njem večkrat znašle v nedorečenem položaju. Vsak posameznik ima krog bližnjih sodelavcev, prijateljev in znancev. Toksični devičnik pa je tisti, za katerega boste kmalu ugotovile, da vas ne predstavi nobeni osebi iz svojega življenja. Kar vas seveda vodi v dvom, da vam nekaj prikriva.

Moški, rojeni v teh astro znamenjih, so v večini toksični!

Če ste z njim v razmerju že dlje časa in se še vedno niste srečale s prijatelji ali družinskimi člani, bi to lahko bilo opozorilo, da vaš devičnik z vami ne misli resno.

Devičnik, ki išče avanturo in deluje enosmerno vas verjetno ne bo kazal na svojih družabnih omrežjih. Tam boste po vsej verjetnosti našle njegovo izklesano telo in več sto lajkov različnih deklet.

Toksičen moški, rojen v znamenju device vas lahko spravi v situacije, kjer moči in talente zamenjajo frustracije in nespoštovanje.

Lahko blokira vaše cilje, prostor za oddih, izolira vas od prijateljev in družine ter vas celo finančno zaplete ali naredi odvisne od njega. S takšno osebo se lahko znajdete v položaju, ko vas je strah delati stvari, zaradi katerih je bilo prej vaše življenje srečno.

LEV

Toksični način obnašanja moškega leva, ki z vami ne misli resno, se največkrat pokaže, ko za nekaj dni izgine iz obzorja. Prav tako takrat ni iz njegove strani nobenega sporočila. Res je, da smo včasih vsi zaposleni in nimamo prostega časa, vendar je za pošiljanje sporočila potrebnih le nekaj sekund.

Moški, rojeni v teh astro znamenjih, so v večini toksični!

Če vaš izbranec, v katerega po tihem dvomite, potrebuje veliko časa, da odgovori na sporočilo ali sploh ne odgovori, je to znak, da mu ne pomenite dovolj, da bi se odzval.

Običajno so takšni moški zelo egoistični in hitro užaljeni, če oni ne dobijo takoj vašega odgovora. Njegovo obnašanje je običajno mešanica toplih, strastnih komplimentov in hladne nedostopnosti, ki vsekakor povzroča na drugi strani številne dvome.

V enem trenutku lahko do vas deluje izjemno zaščitniško in vam daje darila ter znake pozornosti, v naslednjem trenutku pa se tri dni ne bo oglasil na telefon.

Če vašemu levu nenavadno kopi denar, je lahko to vzrok, da kupuje draga darila za kakšno drugo žensko. Toksični lev se že vnaprej znese nad čemer koli, kar bi lahko ogrozilo njegovo popolnost. V njegovem svetu ima lahko le on prav in vsakdo, ki si drzne reči, da to ne drži, lahko rani njegovo narcistično naravnano naravo.

RIBI

Moški, rojen v znamenju rib je običajno zasanjan romantik, ki mu varnost in zvestoba veliko pomenita. Najdemo pa med temi moškimi tudi veliko toksičnih ribakov, ki so sposobni hkrati delovati v več ljubezenskih razmerjih in se s tem prav nič obremenjevati.

Astro znamenja

Njegovo nepošteno delovanje je lahko tako spretno, da ga dolgo ne boste razkrinkale.

Tudi, če ga boste dobile, da vas je prevaral, vam tega nikoli ne bo priznal, ampak bo sposoben vso krivdo prevaliti na vas in vas pustiti v solzah. Moški, ki tega ne priznavajo in se ne soočajo z dejanji, ki so jih naredili, bodo verjetno ponovili slaba dejanja, zato se takšen ribak v življenju težko kdaj ustali.

Ta moški goji zelo visoka pričakovanja, vendar večkrat pozablja, da lahko funkcionira samo vzajemen odnos.

Toksični moški, rojen v znamenju rib, vas pelje skozi fazo idealizacije, da vas ujame in pripravi do tega, da ogromno vložite v odnos. Potem začne zmanjševati vrednost tistega, za kar je prej trdil, da pri vas občuduje, ali pa vas svojimi negativnimi opazkami celo začne žaliti.

Pripravljeno za Elle.si

Preberite tudi NAJBOLJ SAMOVŠEČNE ŽENSKE SO ROJENE V ZNAMENJU