Kakšni moški so vam najbolj všeč, najbolj privlačni glede na vaše astro znamenje?

Vsaka ženska ima svoj okus, enim so všeč visoki moški, druge imajo rade malce zaobljene, ene hrepenijo po stabilnih, samozavestnih moških, druge pa imajo raje umirjene in bolj romantične moške. Kateri je pa vaš najljubši, glede na astrološko znamenje?

OVNICA

Samozavesti ima ovnica dovolj, zato ta vrlina ni na vrhu iskanih pri nasprotnem spolu. V bistvu uživa, če lahko včasih usmerja in vodi, hkrati pa ne prenese, da je njen moški copata. Najbolj so ji pisani na kožo svobodni, temperamentni moški, še posebej tisti, ki se lahko pohvalijo z dodelano športno postavo. Privlači jo tudi to, da moški ne komplicira, da se mu lahko preda kadarkoli, zato moški, ki so ves čas pozorni, kako izgledajo zanjo nekako ne pridejo v pošev, saj bi se ob njih prevečkrat počutila nesvobodno.

BIKICA

Bikica ima rada varnost in udobje, moški, ki tega ne nudi nekako ne sovpada z njo. Všeč so ji tisti moški, ki ji lahko ponudijo dom, obarvan z občutkom varnosti in topline ter ljubeznijo. Njen moški bi se moral strinjati z njenimi predlogi, biti ljubeč, romantičen in kar je najbolj pomembno zvest in predan. Nestabilni, sarkastični, neurejeni moški se nikoli ne bodo znašli na seznamu njenih morebitnih kandidatov. Tradicionalne vrednote so nekaj, brez česa z bikico žal ne gre.

DVOJČICA

Dvojčica nikakor ne prenese dolgčasa, zato hrepeni po iznajdljivem in zabavnem moškem, ki se zna v trenutku premisliti in presenetiti. Všeč so ji pametni, vendar ne preveč načitani in zgovorni moški, ki vedno najdejo odgovor na vsako vprašanje, tudi če ni pravilen. Na kožo njenemu tempu delovanja je pisan športen, vendar urejen videz, mora biti tudi vitek in negovan. Če vas zna poleg vsega še nasmejati, je zagotovo prava izbira in takrat mu boste oprostile tudi slabosti.

Kakšni moški so vam najbolj všeč, najbolj privlačni glede na vaše astro znamenje?

RAKICA

Nežne rakice, ki brez ljubezni ne znate živeti, si želite moškega, ki je malce sramežljiv, vendar zna izpovedati svoja čustva, malce igriv, vendar nikakor sarkastičen. Hrepenite po toplini in pozornosti, zato se mora vaš moški znati opravičiti, se z vami zjokati in vas potolažiti, ko to potrebujete. Všeč so vam pravični in iskreni moški, ki čutijo kaj si želite in kaj vam je všeč, brez da bi jim morale to povedati na glas. Raje izberete tišino kot nekoga, ki preveč govori.

LEVINJA

Ognjeno levinjo privlači vse, kar izžareva eleganco, prestiž in glamur, tako da moški, ki ni urejen in izstopajoč v množici ostaja zanjo neopažen. Všeč so ji dostojanstveni, samozavestni moški, ki morajo biti kavalirji stare šole. Samozavest in temperament sta na vrhu prioritet, brez teh lastnosti bo levinjo moški težko prepričal, da je pravi. Kljub temu, da se vam mora ves čas dogajati, moški ne sme biti preveč nagnjen k skrajnostim, mora pa prevzemati pobudo, ko si ve to zaželite. Hrepeni po ritualih dvorjenja in darilih, tako da nepozorni moški odpadejo.

DEVICA

Zaradi vaše analitične narave in dobro začrtanih ciljev se težko znajdete z moškim, ki živi iz dneva v dan. To je za vas lahko nočna mora, zato že na začetku poznanstva preverjate, če je moški odgovoren, natančen. Všeč so vam zbrani, dosledni in predvsem urejeni. Pomemben je tudi zunanji videz, zato vas tip hipija resnično ne zanima. Preobremenjeni ter zapuščeni moški so tisti, od katerih bežite. Prepričajo pa modri, zelo urejeni in inteligentni moški.

Kakšni moški so vam najbolj všeč, najbolj privlačni glede na vaše astro znamenje?

TEHTNICA

Ker ste tehtnice varovanke Venere pri vas brez lepote ne gre. Moški mora odlično izgledati, imeti skladne poteze in pika. Všeč so vam tisti z elegantnim pristopom, prijaznim obnašanjem in harmoničnimi vibracijami. Privlačijo vas bolj umirjeni, saj ne marate glasnega govorjenja in skakanja v besedo. Moški, ki je za vas idealen mora imeti diplomatski, vendar iskren pristop ter poznati veščine romantike in seveda ljubljenja.

ŠKORPIJONKA

Škorpijonke ne morete živeti z nekom, ki je suhoparen, nezanimiv in brez iskrivih predlogov, zato iščete moškega, ki zna presenetiti, biti malce skrivnosten, vendar ravno prav, da lahko s trudom pridete do odgovorov. Strast je tista, ki je nikoli ni premalo, brez odločnosti pa je jasno, da bo ob vas zelo težko shajal. Všeč vam je moški, ki mu je blizu čutnost in se zna poglobiti v najbolj skrite kotičke raziskovanja. Ljubosumne ste same dovolj, zato tega pri moškem nekako ne odobravate.

STRELKA

Strelke ste iskrene, direktne in ne prenašate cenenih komplimentov, zato načini osvajanja, ki dišijo po osladnosti pri vas ne delujejo. Všeč so vam zabavni, inteligentni in sproščeni moški, ki mora biti nasmejan, z dobrim smislom za humor in edinstvenim stilom. Obožujete gibanje, zato ima pri vas več možnosti moški, ki nakazuje interes za plezanje, kolesarjenje in kampiranje. Skratka, iščete svobodnega avanturista, ki je tudi najboljši zaveznik.

Kakšni moški so vam najbolj všeč, najbolj privlačni glede na vaše astro znamenje?

KOZOROGINJA

Ker ste kozoroginje prepletene s poslom in denarjem, moški, ki ne hodi v službo pri vas nima najboljših možnosti, saj potrebujete varnost in stabilnost. Všeč so vam sposobni, vztrajni moški, ki so jim na kožo pisane poslovne zadeve. Pomembne prioritete pri iskanju moškega so marljivost, prilagodljivost, ter pripadnost. Masaže so nekaj, brez česa pri vas enostavno ne gre, zato iščete moškega, ki zna biti nežen.

VODNARKA

Vodnarke hrepenite s svojo svobodno naravo po moškem, ki bi vas lahko prepričal, da se usmerite v bolj tradicionalen način življenja. Takšnega, ki ni dolgočasen in je dojemljiv, malce zmeden, vendar samozavesten in zgovoren. Zasanjani in preveč umirjeni moški vas plašijo, saj potrebujete več pozornosti in dogajanja. Ljubosumje, laži in obtoževanje so tiste lastnosti, s katerimi se vam moški nikakor ne bo mogel niti približno približati.

RIBICA

S svojo občutljivo, ranljivo in globoko naravo se lahko ob moškem, ki je prav takšen ribice skoraj zadušite. Iščete nekoga, ki vas lahko navdihne, prebudi vašo razigrano plat in vas skuša voditi, seveda na nežen, nevsiljiv način. Zelo so vam všeč zanimivi umetniki, ali moški, ki imajo težave, saj uživate v vlogi terapevta. Prodoren moški, ki zna spretno korigirati vaša čustva in vam podariti nasmešek na ustnice je prava izbira za vas, seveda, če se zna prilagoditi.

Preberite tudi KAKO DELUJE LJUBEČ PARTNER V LJUBEZENSKEM ODNOSU?