Vas zanima, katere lastnosti ima ljubeč partner v ljubezenskem odnosu?

Popolnost v odnosih ne obstaja, torej ni cilj iskati osebo brez napak. Cilj je biti čim bolj ljubeč in spoštljiv ter iskreno prispevati k sreči v razmerju. Očitno je to lažje reči kot narediti. Prvi korak je zagotovo izključitev stvari, ki bodo škodovale vašemu odnosu. Najlepše je, če imate ob sebi osebo, ki vas ima rada takšne kot ste. Za takšno osebo se je treba potruditi in vlagati v vajino razmerje.

Kako deluje ljubeč partner?

Vas zanima, katere lastnosti ima ljubeč partner v ljubezenskem odnosu?

Izogiba se nepotrebnim konfliktom

Konflikt je včasih v razmerju zdrav, kot način reševanja težav v zvezi. Toda nekateri se prevečkrat znajdejo v konfliktih zaradi svojih razlogov, morda so bili vzgojeni v konfliktnem vzdušju, zato jim je najbolj udobno na bojišču in neprestano iščejo priložnost za konflikt. Toda z nekom, ki nenehno išče zaplete in se ne zna umirjeno soočiti s težavami je težko , saj takšna oseba vznemirja vse okoli sebe. Ljubeči partner išče nepotrebnih težav tam kjer jih ni in se izogiba nepotrebnim konfliktom.

Ne spogleduje se z drugimi

Popolnoma človeško je, če vas privlačijo drugi ljudje. Način, kako to pokažete, pa je zelo pomemben za vaš odnos. Nekateri se spogledujejo, ker je to običajno, skoraj zakoreninjeno v njihovi osebnosti. Vendar je lahko to ravnanje, še posebej če nasprotno stran moti zelo nespoštljivo. Ljubeči partner spoštuje ljubljeno osebo in njene občutke, zato se v njeni bližini nikoli ne spogleduje in ne išče potrditev drugje.

Ne skriva svojih dejanj in obveznosti

Ljubeč partner ni skrivnosten, ampak je odprt glede tega, kje se nahaja in s kom se druži. Če se njegovi načrti nepričakovano spremenijo, vas bo poklicali ter to sporočil, saj vas spoštuje in ne želi, da dvomite kje je in zakaj ni prišel.

Zna prevzeti odgovornost za skupne obveznosti

Odnosi bi morali biti podobni delitvi na področju kariere. Vsak dela stvari, v katerih je dober, tako da obe strani prispevata k temu, da je vse urejeno. Ljubeči partner ne bo ležal na kavču z velikansko vrečko čipsa in daljincem, medtem ko bo druga polovica opravljala vsa opravila, skrbela za otroke, plačevala račune, kuhala večerjo in si organizirala življenje. Ljubeč partner bo prostovoljno prispeval s svojimi dejanji v skupno sinergijo.

Vas zanima, katere lastnosti ima ljubeč partner v ljubezenskem odnosu?

Ne obremenjuje ljubljene osebe z neprestanimi težavami

Nekateri pari delujejo po sistemu v katerem ena oseba zagotavlja stabilnost in večino podpore svojemu bolj občutljivemu partnerju. To je v redu, če ste oba zadovoljna s tem načinom. Ljubeči partner, ki preživlja težke trenutke, bo znal sam ugotoviti, kdaj je dovolj, ljubljene osebe ne bodo vas izčrpaval s svojimi težavami.

Ne izrablja svoje ranljivosti

Ljubeči partner vas bo spodbudil in podprl, da delate na stvareh, na katerih želite delati, vendar vas bo vseeno sprejemal, tudi če se ne pomikate v njegovo smer. Ljubeči partner ne uporablja svoje ranljivosti v manipulativne namene, zna jo sicer pokazati, vendar se zaveda, da mora določene težave rešiti sam.

Zna biti neodvisen

Neodvisnost je za dober partnerski odnos zelo pomembna in oba partnerja potrebujeta svoj svet, svoje prijatelje, svoje hobije. Neodvisno se znajde in se ne lepi ves čas na energijo ljubljene osebe.

Preberite tudi NAJSLABŠA KOMBINACIJA ZA PARTNERSTVO GLEDE NA ZNAMENJE