Katero astrološko znamenje je najtežje razumeti?

Kozorogi, ki se rodijo v zimski temni energiji, te vibracije nosijo s sabo tudi skozi življenje. Zima je čas, ko so se naši predniki spopadali s surovo realnostjo preživetja, zato imajo kozorogi prednost, ko se znajdejo v težavah, znajo se pomikati skozi težke situacije. Življenje jih uči, da je potrebno raziskovati globoko in vztrajno. Kozorog je znamenje rezervne moči in tisti, ki se sooča s temno realnostjo smrtnosti, časom umiranja narave in pomanjkanjem svetlobe. Čustvena hrepenenja po bližini in družinski idili mu odpirajo svet zaznave, vendar kljub vsemu ostaja zadržan.

Saturnova energija kozoroge povezuje s tradicijo, družino, zakonom in redom ter vsemi oblikami oblasti.

Planet avtoritete, ga želi nadzorovati, ohranjati red, ter mu omogoča da vedno ostane trden in stabilen. Kozorog je naravni voditelj, ki vzpodbuja produktivnost in vztrajnost ter z neprestanim nadzorom večkrat zatre izvirnost. Ugled ali položaj dojema kot ustaljeno, trdno stvar, ki mu seveda pripada.

Preberite tudi TO MORATE PREBRATI, ČE STE OBKROŽENI Z MOŠKIMI KOZOROGI

Trmasto usmerjen proti vrhu za vsako ceno, krhek in preobremenjen z materialnim uspehom se kozorog lahko če se odloči preobrazi s srečanjem z duhovnim svetom. S tem načinom prej zagleda luč in lažje odpre svoje srce resničnemu bogastvu življenja. Kozorog postane ciničen, ko opazuje nezmožnost drugih da bi uspeli. On ne razume, da nimajo vsi enakih prioritet kot on.

Kozorogi so ciljno usmerjeni, ne samo poslovno usmerjeni, kar jim povzroča notranji nemir.

Katero astrološko znamenje je najtežje razumeti?

Kozorogi so ves čas v delovanju, z razlogom, da bi se počutili stabilno. Najbolj si v življenju želijo finančne stabilnosti, stabilne zaposlitve in uspeha. Vse v njihovem življenju mora biti stabilno zato si nenehno prizadevajo za boljše korake in na visoki ravni, kjer se lahko počutijo dovolj udobno, da se sprostijo. Zaradi te močne želje in čustvene nedotakljivosti se počutijo preobremenjene in premalo uspešne. Znajo ignorirati ljudi, da bi izpolnili nekaj, kar so si zamislili.

Inteligentni in odgovorni, kozorogi težko pridobijo in ohranijo osnovne socialne veščine. V njihovih očeh je ljubljena oseba večkrat sredstvo za dvig njihovega finančnega ali socialnega statusa. V javnosti večkrat ravnajo nasprotno od svojih resničnih občutkov, ne pokažejo sreče, niti razočaranja, zato je to znamenje, ki ga je resnično težko popolnoma razumeti.

Ali so kozorogi v življenju zadovoljni?

Kozorogi dejansko nikoli niso popolnoma zadovoljni, saj lahko Saturnove omejitve vplivajo na njihovo življenje na več načinov. Obotavljanje ter nezmožnost tveganja jim onemogoča iskanje življenjskega namena in lastne vrednosti.

Ali kozorogi priznavajo svoje napake?

Kozorogi z ledenim srcem smatrajo da nikoli ne delajo napak, zato so imuni na vse kritike. Ta lastnost je povezana z njihovo narcistično težnjo, kjer verjamejo, da so popolni, in da se svet vrti okoli njih.

Pripravljeno za Govori.se

Preberite tudi LESTVICA ZNAMENJ, GLEDE NA NJIHOVO TEŽAVNOST V RAZMERJU