Ste v svojem življenju obkroženi z moškimi kozorogi? Preverite kako ravnati z njimi!

Moške, rojene v znamenju kozoroga v življenju vodita marljivost in dobra motivacija. Delujejo zadovoljno, stabilno in predvsem premišljeno. Težko se popolnoma sprostijo in si dovolijo več od svojih začrtanih meja. Njihova odločnost jih vodi v modre in sistematične odločitve, vendar je njihov vnemi večkrat težko slediti. Preberite več, da jih boste lažje razumeli.

Posel in denar sta za pripadnike kozoroga pomembna faktorja, ki se jima ne odrečejo. Lažje živijo brez ljubezni kot brez uspeha. V družinskih odnosih so načelni in tradicionalni.

Ste v svojem življenju obkroženi z moškimi kozorogi? Preverite kako ravnati z njimi!
Kakšen je kozorog kot prijatelj?

Ni lahko razumeti prijatelja rojenega v znamenju kozoroga, vendar je to najbolj pripaden in zvest prijatelj. Na prvi pogled je hladen, preveč racionalen in kritičen, vendar se dejansko boji neuspeha, zato je tako zelo strog do sebe in vedno poskuša držati tudi tebe pod nadzorom. Noče da bi delala napake, saj posledice kakršnega koli dejanja razume bolje kot kdorkoli drug. On je tisti, ki ti pomaga, da se lažje osredotočiš nase in na svoje praktične cilje. Ne boj se, pri njem so vse skrivnosti varne.

Kakšen je kozorog kot partner ali ljubimec?

Kozorog, zemeljsko znamenje, ki mu vlada Saturn, večkrat kot partner deluje prestrog in njegova pričakovanja je večkrat težko izpolniti. Prav zato je tako navdihujoče osvojiti njegovo srce in ga videti, kako se stopi v prijetnih vibracijah. Ko se zaljubi, je zvest in pripaden moški, ki rad razmerje tudi dolgoročno načrtuje. Na področju čustev kozorog nikoli ne dvomiti v svojo odločitev ali ljubljeno osebo, seveda pa moraš imeti rada tradicionalne vrednote.

Kakšen je kozorog kot oče?

Kozorog je strog oče, ki se zelo dobro zaveda, kako pomembno je, da ti postavi meje, ki ti običajno niso najbolj všeč. Pričakuje, da ga boš ubogala in je najbolj razočaran, ko ne upoštevaš njegovih predlogov. Ker mu družina veliko pomeni, si bo zate vedno znal vzeti čas, čeprav boš imela ob njem večkrat občutek, da je zadržan, da se ne zna popolnoma sprostiti.

Kakšen je kozorog kot brat?

Kozorog v vlogi brata zida zidove, da bi ostal zaščiten, da ga nihče ne more prizadeti. Če znaš na plano potegniti njegovo mehko plat, ti bo vedno stal ob strani kot močan zaveznik. Nanj se lahko zaneseš predvsem takrat, ko potrebuješ v službi ali na poti izobraževanja kakšno pomoč. Tvojega nenehnega nerganja in pritoževanja brat kozorog ne bo prenašal, tudi čustveni zlomi niso zanj, saj je tako zelo stabilen in trden.

Kakšen je kozorog kot šef ali sodelavec?

Šef rojen v znamenju kozoroga je strog, trden in neizprosen. Želi rezultate in ko je z njimi zadovoljen te zna tudi nagraditi. Kozorog šef ne razume, da nisi v pravi formi in od svojih zaposlenih vedno zahteva več. Sodelavec kozorog se bori, da bi bil najbolj uspešen. Večkrat gre preko meja dobrega okusa, samo da bi ustregel nadrejenim. Ne mara razpuščenosti in glasnega govorjenja, takrat postane zelo zoprn za okolico.

Ste v svojem življenju obkroženi z moškimi kozorogi? Preverite kako ravnati z njimi!

Če vas obkrožajo moški rojeni v znamenju kozoroga imate srečo, saj ste lahko prepričani, da vas bodo znali potegniti iz težav in vas pravilno usmeriti. Tudi če niste najbolj osredotočeni, vas bo moški kozorog znal motivirati k pravim odločitvam.

Pripravljeno za Cosmopolitan.si

Preberite tudi MOŠKI, KI SO KAVALIRJI STARE ŠOLE